@אוראל סולטן הולך לעלות המשך הלילה? או שרק מחר בבוקר? או בערב...?
בל"נ בעז"ה היום בצהריים.@אוראל סולטן הולך לעלות המשך הלילה? או שרק מחר בבוקר? או בערב...?
שלחצת על הכפתור
תודה רבה על התגובה המושקעת.מחכה כבר לספר (ספר ראשון שהוא מד"ב ואני אקרא אותו בעז"ה )
וגם לכל המאחורי הקלעים...
נהנתי מאוד ומחכה לסיפור הבא.
בהצלחה
תודה רבה.סיפור מטורף!...
רגע! לא רוצה לקטוע אותך באמצע, סליחה...
אה... אם כן אזתודה רבה.
אל תדאג, אני אקטע את עצמי עוד הרבה פעמים, זה לא הולך להיות ברצף...
גם אצלי קרה אותו הדבר בסיפור החדש שלי: מרחב מוגן.אז כתבתי את 2 המילים הראשונות שעלו לי באותה שנייה לראש: "הוא ירוק".
לאחר מכן, כמו כל סופר טוב, החלטתי לשבור את הסטיגמה במשפט השני...,
שמתי לב לזה... (תמיד סיפורים מאולתרים הכי מצליחים בסוף.).גם אצלי קרה אותו הדבר בסיפור החדש שלי: מרחב מוגן.
נכוןן תמייד(תמיד סיפורים מאולתרים הכי מצליחים בסוף.).
ממליצה על אחד מאלף של מיה קינן..(ספר ראשון שהוא מד"ב ואני אקרא אותו בעז"ה )
הייתי כותבת "הצלחת""אתה הצלחת"
אסוציאציה ראשונית...חדר האפור
התכוונתי למאחורי הקלעים. רק עכשיו קראתי את הסיפור עצמו..@אוראל סולטן מחכים להמשך!!
ולכבוד הסיום - הנה קצת פרטים על הסיפור:
מספר מילים: 25,985.
מספר הפסיקים: 3618.
מספר הנקודות: 3,071.
מספר הגרשיים: 2,371.
מספר עמודי וורד: 149.
מספר הסוגריים: 3.
תכלס', זה לא מעניין, אז בואו נעבור לקצת מאחורי הקלעים...
מה הכוונה?שאלה חשובה: אתה מודע לאופן בו משערכים מספר דפים?
ראיתי שכתבת שאתה רוצה להגיע לכ385 דף. מצד שני יש לך 25,000 מילה (אלא אם לא עדכנת את הנתון הנכון).מה הכוונה?
תודה רבה על החשבוןראיתי שכתבת שאתה רוצה להגיע לכ385 דף. מצד שני יש לך 25,000 מילה (אלא אם לא עדכנת את הנתון הנכון).
החישוב לשיערוך מספר דפים הוא: מספר המילים חלקי מספר מילים בעמוד. אם נלך הפוך ונחלק 25000 ב385, נגיע ל65 מילים בדף, כשבפועל מינימום מילים בדף אמור להיות בממוצע 250 מילים (יש גם כאלה שעושים 200 אבל אז זה בולט מאד לעין - עימוד שוליים עבה יחסית, אותיות גדולות או רווחים משמעותיים, לא נתפס טוב בעיני הקורא).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: