אמורים להיות כ1,200+...כמה מילים בערך יש בפרק?
כאן זה לא היה כזה הרבה.אמורים להיות כ1,200+...
בגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן לערוך...כאן זה לא היה כזה הרבה.
איך אפשר בעריכה להוסיף כ"כ הרבה מילים?בגלל זה לוקח לי יחסית הרבה זמן לערוך...
(סתם כך, בשביל הידע, כל פרק כאן הוא כ300 מילה.).
כותבים, כותבים וכותבים.איך אפשר בעריכה להוסיף כ"כ הרבה מילים?
(מ-300 ל-1200 זה לא דבר של מה בכך...)
וואו, זה מדהים!והנה פרק 10 של הספר (לא ערוך ב100%) לתועלת הקוראים ולהשוואה (מצורף בקובץ. קחו בחשבון שכאן זה בפרק 14.).
תודה רבה (מסמיק פה מאחורי המקלדת...).וואו, זה מדהים!
אתה הארכת את הפרקים או העורך?
נשמע קלי קלות בפועל עבודה קשה וסיזיפית! הרבה הצלחה!כותבים, כותבים וכותבים.
מוסיפים תיאורים, דיאלוגים ועוד (לדוג' - אתה יכול להשוות את הקטע ששמתי כאן מהפרולוג הערוך עם הפרולוג המקורי ולהבין. ואם אתה רוצה - אני יכול להעלות לכאן עוד פרק לשם השוואה.).
לפעמים אני מחבר מספר פרקים לפרק אחד - ואז זה עוזר לי יותר (שהרי בספר בעז"ה בל"נ יהיו 65 פרקים כולל הפרולוג והאפילוג - ולא 82 כמו פה).
תודה רבה על התגובה החמה והמסבירה.נשמע קלי קלות בפועל עבודה קשה וסיזיפית! הרבה הצלחה!
רק שים לב - קח כהמלצה:
רצוי שתיצור לעצמך קבוצת ביקורת שתעבור על החומרים הערוכים ותדייק אותך ברלוונטיות שלהם. לפעמים מרוב רצון להאריך טקסטים, גולשים למקום של חוסר עניין ושיעמום שיתבטא בסוף במחיקתם אצל העורך הספרותי... ככה שחבל על העבודה.
מה שכן - אקספוזיציה. לא חייב דווקא להאריך פרקים, אפשר להוסיף רקע שיחבר את הקוראים לדמות. אירועי קדם עלילה שנותנים לנו עוד עומק לדמות ולתהליך שהיא תעבור.
אפשר גם להדק עוד את העלילה ע"י ציון הנקודות שבהן נראה שיש חורים או חוסר הבנה (שלך ברורים מאליהם אבל לקורא פחות), קבוצת ביקורת תדע להגיד לך את הנקודות החשובות שאתה לא שמת לב אליהם כי אתה כל כך בתוך העולם שיצרת.
פלאשבקים - אם יש משמעות לזכרונות הדמויות, במקום לכתוב אותם בקצרה כמו: דניאל זכר שאמרו לו כך וכך, הוא חש עד היום את השפעת הגילוי, אפשר פשוט להחזיר את הקורא לרגע, להעצים את התחושות של הדמות ואת ההשלכות וכך בעצם לתת לקורא את החיבור הנצרך, שלא יניח לו לעזוב את הסיפור לרגע.
אם תרצה דוגמאות - אעלה.
מי שקרא כבר את מה שפירסמת - מן הסתם ירפרף. וסתם לידיעה - אין כמו קבוצת ביקורת פרטית שתתקוף אותך כמו שצריך, תגרום לך לשכתב פרק שלם בגלל נקודה אחת לא מובנת ותציף בפניך חורים שתצטרך לשבת עליהם רציני שלושה ימים (גם לזה יש לי דוגמאות, אבל אותם אשמור אצלי).תודה רבה על התגובה החמה והמסבירה.
ובשביל מה יש לי את קהילתנו הקדושה אם לא בתור קבוצת ביקורת?
אשמח לדוגמאות.
בשמחה! בפועל אני לא יכולה להביא דוגמאות שממש יתאימו לך, כי לא קראתי את הסיפור שלך, רק קטעים קטעים... (ואת הסוף)
מלחמת הצבועים/הצבעיםולא לשכוח להציע שמות לספר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: