מתכנן בעז"ה בל"נ להוציא אותו באדר תשפ"ה (אל תדאגו, אתם תקבלו ממנו טעימות עוד לפני שיצא...).מתי הצפי להשלמה?
מתכנן בעז"ה בל"נ להוציא אותו באדר תשפ"ה (אל תדאגו, אתם תקבלו ממנו טעימות עוד לפני שיצא...).מתי הצפי להשלמה?
אם יש 65 פרקים (כולל הפרולוג והאפילוג.), כל אחד באורך של כ1,200 מילה, זה יוצא שהספר יהיה באורך של כמעט 80,000...במילים אחרות: אתה צריך לפחות 70000 מילים כדי להגיע לאורך ספר משמעותי...
אם כרגע יש לך 26K+, תתקשה מאד להגיע למספר הזה (כמעט פי 3)אם יש 65 פרקים (כולל הפרולוג והאפילוג.), כל אחד באורך של כ1,200 מילה, זה יוצא שהספר יהיה באורך של כמעט 80,000...
דווקא זה לא כזה קשה, הנה, עכשיו אני כבר באזור ה27K+...אם כרגע יש לך 26K+, תתקשה מאד להגיע למספר הזה (כמעט פי 3)
לא הבנתי. סיימת לכתוב את העלילה? יש לך כל כך הרבה להוסיף? מבחינה טכנית - אם העלילה כבר הסתיימה אין לך הרבה להוסיף מלבד פירוט יתר ותיאור, דברים שעלולים לייגע קוראים. כמובן ייתכן שמדובר בתיקונים, שפצורים ושכתובים, אבל תשים לב שאתה לא גולש לפרטים חסרי משמעות רק כדי להשלים פרק ל1200 מילה...דווקא זה לא כזה קשה, הנה, עכשיו אני כבר באזור ה27K+...
מה?!יאביל הוא ילד על הרצף.
אני מקווה שאתה לא רוצה לרמוז שאתה חצי מקוראי הסיפור ...מה?!
ואוו עכשיו כל הדיאלוגים בסיפור מובנים...יאביל הוא ילד על הרצף.
בעז"ה בל"נ מתוכנן לצאת באדר תשפ"ה.מתי יוצא הספר?
סתם מענייןסרגל התקדמות (כולל פרקים שמוכנים ב70%.):
46.25%.
כאן יש מחשבון אחוזים.סתם מעניין
איך אתה מודד במדויק את ההתקדמות שלך?
אני יודע איך לחשב אחוזים...כאן יש מחשבון אחוזים.
לפי מספר עמודים (כמה כבר כתבתי מתוך הספר השלם...).אני יודע איך לחשב אחוזים...
אני שואל איך אתה מודד את העבודה באחוזים
הרי לכאורה זה לא משהו מספרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: