בסוף הנרקלין ירה בו, לפני שהוא הספיק לירות (הרי גם להנרקלין יש אקדח, לא?).בפרק האחרון, לא הבנתי איך הילד נפגע,
הרי הוא היחיד שאינו מיצוריו של הנרקלין.
למה לא הלך לו לירות?
בסוף הנרקלין ירה בו, לפני שהוא הספיק לירות (הרי גם להנרקלין יש אקדח, לא?).בפרק האחרון, לא הבנתי איך הילד נפגע,
הרי הוא היחיד שאינו מיצוריו של הנרקלין.
למה לא הלך לו לירות?
אז מה כל ההתלבטות בינו לבין מניגלור?בסוף הנרקלין ירה בו, לפני שהוא הספיק לירות (הרי גם להנרקלין יש אקדח, לא?).
זה היה לפני שהם הבינו שמניגלור יכול לירות בו (אני ממליץ לך לקרוא שוב את הפרקים האלה, מניסיון בפעם השנייה זה תמיד יותר מובן.).אז מה כל ההתלבטות בינו לבין מניגלור?
הוא לא יכול לירות בו גם? או שפספסתי משהו?
לא קראתי את הסדרה, אבלאני באמת חושבת שכדאי להכניסאת יאביל קצת לפני...טוב, אחרי הפרק הזה (76) אני מרגיש כמו יונה ספיר אחרי שהכניסה פתאום את יובל ל'מגן אנושי', רק כדי שאחר כך תוכל להשתמש בו לסיפור ...
השם של הסיפור דיי קליט...עדיין אין שם, כולם מוזמנים להציע (כמובן משהו יותר קליט מהנוכחי...).
נקרא בספר... בעז"הזה היה לפני שהם הבינו שמניגלור יכול לירות בו (אני ממליץ לך לקרוא שוב את הפרקים האלה, מניסיון בפעם השנייה זה תמיד יותר מובן.).
הנרקלין הוא לא סוניל (איך הוא יכול להיות סוניל אם הוא זה שיצר את כל הצבעים?).דבר שלישי - הנרקלין זה לא סוניל?? והדראן יש שניים כאלה?
בשביל זה צריך לקרא שוב את הכל......הנרקלין הוא לא סוניל (איך הוא יכול להיות סוניל אם הוא זה שיצר את כל הצבעים?).
למה חשבת שיש 2 הדראן? (אני לא אסבך את הקוראים ב2 שמות אותו דבר, הדראן הוא מנהיג הירוקים, והוא אדם אחד...).
תודה על ההערות וההארות, אשמור אצלי לשלבי העריכה.
ככה זה היה נראה לי מהסיפור, לא יודעת איפה בדיוק...למה חשבת שיש 2 הדראן? (אני לא אסבך את הקוראים ב2 שמות אותו דבר, הדראן הוא מנהיג הירוקים, והוא אדם אחד...).
רק רוצה להבהיר, בלי שום קשר להודעה הספציפית שלך:ו @מ. י. פרצמן הגבתי... לא להעיף אותי מהקהילה
@יוסף יצחק פ. את זה אתה צריך להוסיף לגמרת פרוג! .ופירש רש"י חבר תורם: כזה שכותב הודעות משמעותיות, עם תוכן ועם תועלת.
ולא מצאתי שהזכיר כמות.
כמו שאמרו רבותינו: זה לא הכמות, אלא האיכות.
ואז סרגל התקדמות בעריכה ומאחורי הקלעים כאן בנספח .עוד שני פרקים ואפילוג, לא?...
יששואז סרגל התקדמות בעריכה ומאחורי הקלעים כאן בנספח .
לא ברור מה הולך שם...שם נפגשו קיר ישן ומט לנפול
הפרק הזה מטורף ומסקרן
תודה על התגובות מחממות הלב, נותן כוח להמשיך (רואים מה כוחה של עריכה? את הפרק הזה הספקתי לערוך מעט יותר מהרגיל...).וואוווווווווווווווווו
מה זאת ההזיה הזו????
תמשיך דחוף---
כך אומרים בקונטרול (מי אני שאקשיב להם בכלל? דרך אגב, אל תדאגו, יש סיפור מתח בערך באותו הסגנון על הכוונת.)...זהו?
נשאר פרקא חד ואפילוד?
תודה רבה, תיקנתי אצלי.רק הפריע לי המשפט הזה
ישששאל תדאגו, יש סיפור מתח בערך באותו הסגנון על הכוונת.).
גילית לנו את הסוד פה..כך אומרים בקונטרול
עוד שני פרקים ואפילוג, לא?...
ואז סרגל התקדמות בעריכה ומאחורי הקלעים כאן בנספח .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: