שומני מדי בשבילי.אבל הטעם...
תנסי, זה שווה!
שומני מדי בשבילי.אבל הטעם...
תנסי, זה שווה!
זה לא רק עניין של מנטליות.זו מנטליות והיצע.
בדיוק כמו שאין בשר כבש בהכשר שמקובל על אשכנזים.
ולא כי כבש הוא בעייתי. אלא כי אין דרישה.
שוב. עניין של ביקוש.כבש לעומת זאת, מאז ומעולם היו בהכשרים מעולים. אולי רק בחלק מהתקופות כגון ערבי חגים - אבל היה.
גם אנחנו לא אוכלים ריאות מטעמים של קושי בהכשרה.ריאות - הדרך להכשיר אותן היא עניין של מסורת שלאשכנזים אין, ולכן אי אפשר למצוא בהכשרים כאלו, אבל בהחלט בהכשרים מהודרים אחרים כגון של הרבה מחפוד - יש. או לכל הפחות - היה.
המחירשוב. עניין של ביקוש.
אין ביקוש בשוטף.
קראתי באיפשהו גדולות ונצורות על אבקה מפטריות מיובשות, שאמורה להיות בחנות תבלינים. תכננתי לנסות אבל עוד לא הגעתי לזה..יש למישהי מתכון ביתי להכנת אבקת מרק?
אני לא שותה שתיה חמה, השתיה החמה שלי היא... אההממ... מרקים מהירים (משתדלת ללכת על הפחות מקלקלים, אבל גם הם לא מציאה גדולה)
מעדיפה להכין בבית משהו, בסגנון אבקתי שאפשר להרתיח מים בקומקום, לשפוך על האבקה, ואחרי כמה דרות זה מוכן.
גם אם העבודה על ההכנה של אבקת המרק תהיה ארוכה, שווה לי, כי זו השקעה לכמה שבועות/ חודשים טובים.
בדיוק באתי לשאול על זה פהקראתי באיפשהו גדולות ונצורות על אבקה מפטריות מיובשות, שאמורה להיות בחנות תבלינים. תכננתי לנסות אבל עוד לא הגעתי לזה..
לדעתי זה מוצר שבעייתי מבחינת נגיעות בחרקים ולכן לא זמין בכשרות טובה.בדיוק באתי לשאול על זה פה
בסופרים הרגילים אין וגם בגרעיני עפולה לא צאתי.
יפה יש להשיג בכשורוןת טובה?
שמעתי ממישהו שבאנגליה אוכלים גם אשכנזים.ולא כי כבש הוא בעייתי. אלא כי אין דרישה.
המחיר של הדגים בארץ הזו (ולא רק סלמון) הוא פשוט הזיה .באנגליה כבש (וגם סלמון) זולים משמעותית מאשר אצלנו.
לא נראה לי שאין מסורת, כי למיטב ידיעתי, לפני השואה, בחו"ל כן אכלו.ריאות - הדרך להכשיר אותן היא עניין של מסורת שלאשכנזים אין, ולכן אי אפשר למצוא בהכשרים כאלו,
בחו"ל אשכנזים אוכלים גם ברווז.שמעתי ממישהו שבאנגליה אוכלים גם אשכנזים.
זה לא בדיוק עניין של דרישה אלא של נכונות לשלם את המחיר.
באנגליה כבש (וגם סלמון) זולים משמעותית מאשר אצלנו.
הא בהא תליא.בארץ אף אחד לא קונה אותו מהעדר ממון, וגם בגלל שהוא לא מוכר בציבור.
אגב ברווז, אשמח לדעת אם יש מקום שכן ניתן להשיג,בחו"ל אשכנזים אוכלים גם ברווז.
בארץ אף אחד לא קונה אותו מהעדר ממון, וגם בגלל שהוא לא מוכר בציבור.
אכלתי בבלגיה, לא התלהבתי בכלל.אגב ברווז, אשמח לדעת אם יש מקום שכן ניתן להשיג,
אכלתי פעם חזה ברווז וזה היה מעדן..........
ניסיתי ביענקלה סופרעוף, לא היה.
אולי לא הכינו את זה טוב......אכלתי בבלגיה, לא התלהבתי בכלל.
צריך לדעת להכין ברווז (זוכרת את ההוראות המפורטות והממושכות שקראתי אצל רות סיריקס אי אז.)אכלתי בבלגיה, לא התלהבתי בכלל.
הא בהא תליא.
אולי לא הכינו את זה טוב......
אז כנראה שלא ידעו, היה לזה טעם של עוף קשה ויבש.צריך לדעת להכין ברווז (זוכרת את ההוראות המפורטות והממושכות שקראתי אצל רות סיריקס אי אז.)
מוזר, בברווז יש המון מיץ ושומנים, שחלק מרכזי בבישול הוא ניקוז שלהם. לא ברור לי איך הוא יכול להיות יבש.אז כנראה שלא ידעו, היה לזה טעם של עוף קשה ויבש.
ברווז או אווז?מוזר, בברווז יש המון מיץ ושומנים, שחלק מרכזי בבישול הוא ניקוז שלהם. לא ברור לי איך הוא יכול להיות יבש.
אין לי מושג.מוזר, בברווז יש המון מיץ ושומנים, שחלק מרכזי בבישול הוא ניקוז שלהם. לא ברור לי איך הוא יכול להיות יבש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: