אבקת קארי
תערובת תיבול הודית שמתאימה מאוד לתבשילי עוף ובשר
הטעם שלה מאוד חזק ודומיננטי וגם הצבע... להשתמש בעדינות...
אני מוסיפה מעט גם לחמין- נותן לו ארומה מיוחדת ...
מתאים מאוד לעוף בתנור: מסדרים בפיירקס\תבנית בצל קצוץ לטבעות ומעט שום קצוץ לפי הטעם.
מכינים קערת תיבול עופות: שמן קנולה + שמן זית, מלח, פ.שחור, פפריקה, אבקת קארי
כל מנת עוף טובלים בתערובת ומסדרים ע"ג הבצל, את יתרת התערבות שופכים על העופות, יוצקים מעט מים עד לכיסוי הבצלים, מכסים את התבנית במכסה\נייר אלומיניום
אופים בחום גבוה כ30 דקות, הופכים ומסירים את הכסוי לאפיה נוספת של 15 דקות.