מתאים לך עם מיונז אן שצריכה בלי?אני מחפשת מתכון טוב
לרוטב לסלט חסה
כן, תודהמתאים לך עם מיונז אן שצריכה בלי?
כן, תודה
יש בחוברת שהעליתי מתכון מעולה להכין לבד ש @רוחי בלבוחי העלתה בשנה עברה ובנדיבות ליבה הרשתה לי להכניס לחוברת. את יכולה למצוא את המתכון גם בפורום@ה. בקר במתכון לרוטב לסלט חסה/ כרוב מופיע רוטב צ'ילי מתוק- יש לקנות בחנויות רטבים עם הכשר?
(לא חתם סופר)
תודה רבה!
ראיתי את המתכון בחוברת, חיפשתי לקצר תהליכים...יש בחוברת שהעליתי מתכון מעולה להכין לבד ש @רוחי בלבוחי העלתה בשנה עברה ובנדיבות ליבה הרשתה לי להכניס לחוברת. את יכולה למצוא את המתכון גם בפורום
יש שם קטשופ.
מבינה שיש כאלו שלא משתמשים.
לדעתי אפשר להמיר ברסק עגבניות מדולל במעט מים
מחפשת מתכון לעוגת גבינה שמחזיקה טוב בהקפאה, כל השנה יש לי עוגת גבינה בחושה מעולה להקפאהכאן המקום לכל הבקשות שאלות וכו' שתחת הקטגוריה מאכלים--
ראיתי מתכון אולי יעזור לך@ה. בקר יש לך מתכון לפיציות במחבת לא שרויה?
תודה רבה
תבשלי אותו עם חלב, מלח, פלפל שחור, שום כתוש. תוסיפי מעט קמח תפו"א אחרי שתמיסי אותו במים קרים ותערבבי. הוא יסמיך לך את הרוטב שיהיה כמו מוקרםשלום,
חיכיתי כבר למתכונים שלך @ה. בקר ,
אי אפשר לעבור פסח בלעדיהם!
קניתי שמנת לבישול לפסח.
איך אפשר לעשות עם זה תפו"א מוקרמים טעימים?
(אין לי פטריות ולא רוטב פטריות ולא מרק פטריות)
תודה!
יש בחוברת שלי מתכון לעוגת גבינה שתהיה טובה בהקפאה. בהפשרה אולי היא תהיה מעט יותר רטובה אבל עדיין טובה.מחפשת מתכון לעוגת גבינה שמחזיקה טוב בהקפאה, כל השנה יש לי עוגת גבינה בחושה מעולה להקפאה
אבל לפסח העוגה הקבועה שלי עם הקצפת ביצים ולא מוצלחת להקפאה,
ואיך מבשלים צלעות עגל?
תודה
העני
בחוברת של המתכונים של השנה יש מתכות לריבת בצל ,מה עושים עם זה?
בלחיצות והפסקות כדי שלא יהיה טחון ממש למים@ה. בקר
בחוברת מתכונים שלך שמת מתכון של רוטב צילי שנראה טובבב
רשום שם לקצוץ את הפלפלים בפולסים, מה זה אומר?
תודה ענקיתת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: