היתכן? תשבי יתרץ.ויה"ר שתזכו כולכם באתגר.
הלוואי...הייתי מחמיא עוד, אבל אני עף לישון, מחר אני מקריב קרבן, סורי.
טוב, הבהרה קטנה, מאחר ומדובר בנושא רציני!ר' שולם לחץ על השלט שוב ושוב בניסיון להעביר ערוץ, הוא עוד לא יודע איך מתעסקים עם הדבר הזה, כל כמה רגעים קפץ לו המסך לערוץ הסנהדרין.
אמנם עניין אותו מאוד שידור פסק הדין הדרמטי שככל הנראה יתיר לרשתות התקשורת הנוכריות, לצלם לראשונה את סדר עבודת יום הכיפורים לעולם כולו
אך כבר היו שמועות על פסק הדין החדשני שייתנה שימוש בטכנולוגיות מסוימות שאין בהם חשש גרמא, ובנוסף יקבע תחום לצוותי הצילום במרחק סביר שלא יפריע לציבור המתאסף בהר הבית, אז הפתעה גדולה לא הייתה לו.
יותר מכל דבר אחר הוא רצה לתפוס את - מקדש T.V. שם הבטיחו לבנו ר' יענקב לשדר את הקרבת קרבן התודה שלו, מה שיאפשר לאביו ר' שולם לצפות באירוע המשמח בשידור חי
ככה זה כשאשתו של ר' יענקב היא כ"ץ מהבית, המשמרת שבדיוק השבוע עובדת במקדש, היא דאגה לכך שהמשפחה שלה דיברו עם החבר'ה במקדש T.V. כך שמסיבת ההודייה תועבר בשידור חי.
הוא ניסה לחייג לבנו שיסביר לו איך מעבירים ערוצים, אך לא היה מענה, גם אצל הנכדים הקו היה מנותק, 'הם כנראה הגיעו להר', הרהר ר' שולם, בהר, הוא ידע, אין קליטה.
הוא ניתק את המסך ומיד הדליק שוב, המתין שניות ספורות ולחץ על הכפתור הירוק, ו...הופ זה הצליח לו.
צמרמורת אחזה בגופו כשראה את הרחבה מפוארת שבמרכזה פתח האולם
'איזה יופי מקודש', מלמל לעצמו בהתרגשות
במקום לשון של זהורית שנהיית צחה כשלג, נקבל מסך ע"ב טפחים מתופעל ע"י טורקיש צילומיניישן, וכולם יראו בלייב את השעיר מתגלגל ונעשה קרעים קרעים, כולל צילומי רחפן. ואולי אפילו תהיה מצלמת שיקוף חודרת-פרוכת ישר לבית קודשי הקדשים.אבל לא היו יכולים להבטיח לי שזה לא יכול להיות המציאות אחרי הגאולה השלימה
רק תאורים על טכנולוגיה מתקדמת גורמים לי להרגיש גלותבמקום לשון של זהורית שנהיית צחה כשלג, נקבל מסך ע"ב טפחים מתופעל ע"י טורקיש צילומיניישן, וכולם יראו בלייב את השעיר מתגלגל ונעשה קרעים קרעים, כולל צילומי רחפן. ואולי אפילו תהיה מצלמת שיקוף חודרת-פרוכת ישר לבית קודשי הקדשים.
הכללים אומרים, שאפשר להעלות כאן בנספח כמה קטעים,היי, אפשר להעלות כמה קטעים?
זה כל כך מתבקש...
בעייתי קצת הלכתית, נראה מה יהיה עם רבני צוהר בעתיד הלא רחוק...במקום לשון של זהורית שנהיית צחה כשלג, נקבל מסך ע"ב טפחים מתופעל ע"י טורקיש צילומיניישן, וכולם יראו בלייב את השעיר מתגלגל ונעשה קרעים קרעים, כולל צילומי רחפן. ואולי אפילו תהיה מצלמת שיקוף חודרת-פרוכת ישר לבית קודשי הקדשים.
כמו להקליד על קוביות פלסטיק ולראות אותיות על מסך ?רק תאורים על טכנולוגיה מתקדמת גורמים לי להרגיש גלות
הפוך!רק תאורים על טכנולוגיה מתקדמת גורמים לי להרגיש גלות
ברור שכןהטכנולוגיה לא חייבת להוות סתירה לגאולה!!!
רק תאורים על טכנולוגיה מתקדמת גורמים לי להרגיש גלות
הרבי מליובאוויטש על השימוש בטכנולוגיה מתקדמת:ברור שכן
והוכחה:
ככל שיש יותר טכנולוגיה הרמה הרוחנית יורדת.
הטכולוגיה היא כלי, וככלי היא יכולה לשמש גם לדברים טובים במישור הרוחני כמו לימוד תורה, הפצת יהדות ובמישור הגשמי פרנסה קידום הרפואה וכו', אבל מצד שני היא משמשת גם לדברים שבטומאה ח''ו.ברור שכן
והוכחה:
ככל שיש יותר טכנולוגיה הרמה הרוחנית יורדת.
וזו בדיוק מציאות של גלות.ככל שיש יותר טכנולוגיה הרמה הרוחנית יורדת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: