בוודאי. אבל רק בראש...יש לך את הדיוקן של אייל?
בוודאי. אבל רק בראש...יש לך את הדיוקן של אייל?
הי תודה! שמחתי!אבל פשוט יפיפה!
סגנון מלא אופי, ומיד רואים שזה הסגנון שלך.
סיקרנת...שונה מהדמיון שלי אומנם,
כיף! תודה...ומיד רואים שזה הסגנון שלך.
לפעמים זה בגלל שהקובץ גדול מידי. תנסי להוריד איכות.הי אני מנסה להעלות משו שציירתי ולא צמליחה איך אני עושה את זה זה לא נותןלי להעלות תמונה..
באמת היה יעיל, השאלה איך אני יוכל להוסיף את הקישור עכשיו בהתחלה...?!אם אפשר גם על הדרך לסדר קישור בהודעה הראשונה לנספח
וכן להפך קישור לאתגר בנספח
קודם כל אני מודע לכל אלה שהעירו את תשומת לב של אחרים לעניין, זה ממש מפריע באתגר, כל התגובות באמצע,@מלכה יזדי יש יותר מדיי תגובות לא ענייניות באשכול האתגר, שצריכות להיות כאן בנספח.
אם יהיה לך אפשרות לעשות שם סדר, כל המשתתפים יודו מאוד על כך.
זה חבל שהשרשור מתארך ומתארך שם סתם בגלל הודעות שקוטעות את רצף העבודות.
רעיון גאוני בפשטותו, (זאת אומרת לא חשבתי על זה... )כ"כ חבל שאשכול האתגר התערבב עם תגובות
נראה לי שמנהלי הפורום יכולים לסדר את זה הכי בקלות - פשוט להעביר את כל ההודעות לכאן.
חיממת לי את הלבבגלל שהאתגר המוצלח שלך @מלכה יזדי עורר המון התעניינות
חחחח... כל זמן שאפשר... ישש!אני ממש מקווה להספיק ציור נוסף, עדיין באמצע... חכי עוד קצת עם הנעילה, טוב?...
@הגיבן,תודה למארגנת האתגר הזה. קודם כל על עצם היוזמה. ציירתי כבר הרבה דמויות מסיפורים שאהבתי וזה נחמד לקבל במה לזה. היה לי קשה לבחור מה ואיזה מהם להעלות, אבל בסופו של דבר הצלחתי לסיים את דיאלידאן בזמן (?) ואני שמחה שאני יכולה להעלות משהו חדש לגמרי.
שנית, על ההארכה, שממש ממש היתה במקום. וגם על הסבלנות לאורך כל הנדנודים שלי כשלא הצלחתי להעלות. (בטוחה שהיו לך דברים טובים יותר לעשות).
הייתי רוצה להגיד שניסיתי לדייק לפי תיאורי הסופרת ו/או דימיונם הקולח של מעריצים. אבל בסופו של דבר זו מטרה מלחיצה מידי והכי לא מעשית. אז ציירתי את מה שאני רציתי לצייר, הבעתי את רעיונותי האישיים שלי ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד כשעשיתי את זה
נראה לי שזה די מובן@אנאל- ציור עם לב
מה נסגר על הלייקים העצבניים?
ואי ממש אהבתי!
ואווווו2. דיאלידאן בצעירותו,
ממש מחילה!נראה לי שזה די מובן
האתגר נועד לציורים בלבד
כל הקשקשת מקומה פה!
זה נורא מעצבן שקוטעים =את הקצף!
ואי ממש אהבתי!
מהמם! =מביע את הדמות והסיפור שמאחוריה
וכיף שסופסופ העלו פה ציור שלא קשור לממלכה במבחן...
ואווווו
נשארתי עם לשון בחוץ!
זה מטורףףף!
גם זה מ'איסתרק'?"על פי מידותיו וצלקותיו הוא עוד עלול לעקור את דלת הבית בנגיחה אחת" (עמ' 103)
צפה בקובץ המצורף 853246
יוזבד חלק א', מיה קינןגם זה מ'איסתרק'?
בהחלט.אז אפשר חיים גרינבוים?
הכוונה לציור של '@פיציקטו'.ודרך אגב, היה שם ציור שממש ממש אהבתי, לא זוכרת של מי- של אונמר, שומרת החותם.
'@רחל זרביב'.ויש גם ליאה מהממת לא זוכרת של מי...
אני גם בקשה...אוכל לבקש, @אבימי @ניהול האתר @שירי כהן אם אפשר להעביר הודעות מהאתגר לנספח כאן...
תודה מראש!
כן, תפני למנהל האתר @אבימיקודם כל אני מודע לכל אלה שהעירו את תשומת לב של אחרים לעניין, זה ממש מפריע באתגר, כל התגובות באמצע,
כדי לפתור את הבעיה, מי שיכול למחוק הודעה שימחק אותה בבקשה, בהתחלה דיווחתי על תוכן שלילי לכל הודעה, עד שכבר התייאשתי...
להעלות עכשיו לאשכול חדש, חבל לי לפגוע בלייקים שיש כאן, לציורים ההזויים...
@אנאל- ציור עם לב אולי יש לך פתרון בעניין?
תודה רבה על הטרחה, @אבימיכן, תפני למנהל האתר @אבימי
חחח רק עכשיו קלטתי שכתבתי מנהל האתר במקום מנהל הקהילה...שיהיה, קיבל קידוםתודה רבה על הטרחה, @אבימי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: