גם לי נראה, אבל לדעתי לא מפריע, בסופו של דבר יש שיפוט...אני לא יודע עם אני סתם מתלונן אבל אני חושב שאנשים לא כל כך הבינו את הקונספט (כאילו של ליצור אווירה ) אני צודק? אולי גם תנסו להסביר מה באתם להביע (אני לא מדבר על הרמה של הציור יכול להיות ציור ברמה ממש גבוהה אבל לא משרת את המטרה )
קצת יכול להטעות כאלו שלא טרחו לקרוא את הפתיחה המפורטת...אבל לדעתי לא מפריע,
מטורףףףףבכיף
יפה מאודבכיף!!!!!!!
ממש יפה! רעיון חזקאשמח לתגובות והערות על הציור שלי באתגר...
ציור טוב מקצועי וממחיש היטיבאשמח לתגובות והערות על הציור שלי באתגר...
זה כל הרעיון זה צריך להיראות בדידותלדעתי כדאי לך לבחור בצבעים יותר חיים, הציור נראה לי קצת חיוור ואפרורי
מושלםאשמח לתגובות על הציור שלי
יפה ומגוון.אשמח לתגובות על הציור שלי
שיחקתי טיפה עם הצבעיםיפה ומגוון.
מעניין לראות את ההשפעה של הקלף על העפרון, האם זו הסיבה שהקוים רכים יותר והכל נראה רפוי ורך מהרגיל?
כמה בקרובבקרוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: