אנשים האמינו להם שהם מביאים חו"ל שהוא לכל הדעות חו"ל,החוצפה כוונה לחצילים שנמכרו בשמיטה בניגוד להתחייבות שלהם בתחילת השנה. לא על מכירת החמץ, שזה נידון שונה לחלוטין.
ולא כך היה עם החצילים.
אנשים האמינו להם שהם מביאים חו"ל שהוא לכל הדעות חו"ל,החוצפה כוונה לחצילים שנמכרו בשמיטה בניגוד להתחייבות שלהם בתחילת השנה. לא על מכירת החמץ, שזה נידון שונה לחלוטין.
לא נשאר להם חמץ, כי הם עצמם קונים מהחברה לפי מה שמזמינים.1) מה הם עשו עם כל החמץ שנותר להם?
2) ולמה צריך פיקוח אם זה נקנה מגוי אחרי פסח?
מי זו החברה הזו בדיוק???לא נשאר להם חמץ, כי הם עצמם קונים מהחברה לפי מה שמזמינים.
ועכשיו מדובר על חמץ שלא היה שלהם בכלל, אלא הגוי קנה מהחברה את החמץ ועכשיו הם קונים מהגוי.
והיות והם סיכמו עם הגוי שיקנה את החמץ מהחברה, על זה היה צריך פיקוח שהקניה של הגוי תהיה קניה גמורה והחמץ יהיה ברשותו, ועכשיו משנת יוסף קונים מהגוי. [עדיף לא לומר סתם דברים לפי שמבררים, אני בררתי הדבר לעומק, תודה].
תשאירי לי את סבא שלי בחיים...הוא הבן של ר' יודל בויאר?(זצ"ל או שליט"א? לא זוכרת..)
החברה זה המפעל - הייצרן.מי זו החברה הזו בדיוק???
שמוכרת באספקה של חצאי קרטונים ומחלקת בין כל נקודות המכירה???
החברה שייכת ל...
ומשנת יוסף שייך ל...
גם את זה תבררו
כל מפעל שמוכר מוכר משטחים וכד' במחירים מוזליםהחברה זה המפעל - הייצרן.
משנת יוסף כל מכירה קונים מהמפעל לפי כמות ההזמנות, ולכן אין להם בלאי, והם מחלקים לכל מכירה ומכירה לפי ההזמנות. והיות והמפעל גם בבעלות יהודי, לכן היה צריך שהגוי יקנה מהמפעל את החמץ ושזה יהיה אצלו, ועכשיו הם קונים ממנו.
מהכרות עם סוכן שמוכר סחורה (לא אוכל) למשנת יוסףהחברה זה המפעל - הייצרן.
משנת יוסף כל מכירה קונים מהמפעל לפי כמות ההזמנות, ולכן אין להם בלאי, והם מחלקים לכל מכירה ומכירה לפי ההזמנות. והיות והמפעל גם בבעלות יהודי, לכן היה צריך שהגוי יקנה מהמפעל את החמץ ושזה יהיה אצלו, ועכשיו הם קונים ממנו.
נראה שמעולם לא התעסקת עם ספקיםכל מפעל שמוכר מוכר משטחים וכד' במחירים מוזלים
אז הם קונים רק בחצאי קרטונים
ומי מחלק כל פעם לכל נקודות המכירה
ואם מפעל אחד איחר אספקה בכמה דקות אז אין באותו שבוע??? (זה דווקא מתאים להם)
אשרי המאמין...
מעניין עם איזה ספקים התעסקת?נראה שמעולם לא התעסקת עם ספקים
אין ספק שמוכר דבר כזהאז הם קונים רק בחצאי קרטונים
איך מחסן מרכזי סותר את הטענה הזו?זה לא מסתדר עם אופן ההזמנה כפי שאתם מציגים אותה.
באוכל טרי אין פער של שבועייםיש להם מחסנים והם קונים ממנו סחורה ורק שבוע-שבועיים אח”כ זה מופיע במכירה שלהם
ציטטתי הודעה שטענה שאין מחסן מרכזי.איך מחסן מרכזי סותר את הטענה הזו?
ברורבאוכל טרי אין פער של שבועיים
קשה לענות על טענה כזו בשחור לבן:ציטטתי הודעה שטענה שאין מחסן מרכזי.
אפשר לבדוק על קוד הייצור, פערי זמני האספקה במזון אינם כה גדולים ומספקים חלון זמן היערכות של פחות משבוע בדרך כלל, כך שאין סיבה להמתין שבועייםברור
אבל הם מוכרים גם מוצרי חמץ יבשים
למה לא כתוב שזה בפיקוחו של הרב בויאר? (אני צריכה להאמין לניקים בפרוג שזה בפיקוחו?!)ממה ששמעתי מהיודעים בדבר.
החמץ הוא ממכירת חמץ שבבסיסה היא ככל מכירה רק שנעשו הידורים במכירה.
למשל:
המקום שבו היה החמץ בפסח הושכר לגוי בכסף [בשכירות אמיתית].
החמץ לאחר הפסח נשאר בבעלות הגוי באופן שהוא מקבל רווחים מהמכירה.
[הרב בויאר נחשב למחמיר גדול, ואינו אוכל באופן כללי ממכירת חמץ, והורה לב"ב ולשואלים אותו שאפשר לכתחילה לקנות ממכירה זו].
נכון בהחלט, שמעתי מכמה שפנו לשרות לקוחות לברור ולא קבלו תשובה. כנראה מעדיפים לא להיכנס לענין ולפולמוס.....למה לא כתוב שזה בפיקוחו של הרב בויאר? (אני צריכה להאמין לניקים בפרוג שזה בפיקוחו?!)
ואין לי מושג מה איתו, אבל חזונישניקים באופן כללי פחות מחמירים בחמץ לאחר הפסח - בדגש על קמח.
תשאלי אותם..כן.
ומה הכועסים כאן? על מה?
החזונישניקים החמירו בחמץ שעבר עליו הפסח מאז ומעולם גם לפני שנת תשמא.למה לא כתוב שזה בפיקוחו של הרב בויאר? (אני צריכה להאמין לניקים בפרוג שזה בפיקוחו?!)
ואין לי מושג מה איתו, אבל חזונישניקים באופן כללי פחות מחמירים בחמץ לאחר הפסח - בדגש על קמח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: