הצל,שיש לו הרבה ביקורת על נתניהו,כותב היום
תשמעו, כל מי שעוקב אחריי רואה שלאחרונה אני לא כותב על ראש הממשלה ולא כותב על הליכוד. יש לזה סיבה שכרגע אשמור אותה לעצמי. אני רק אגיד שאני יודע שיש כאלו שיופתעו אבל גם לי יש רגשות שאנשים שאני מעריך פוגעים בי, זה כואב מאוד.
ועכשיו לאירוע המרכזי,
אתמול הופתעתי לראות את ראש הממשלה יושב מול יונית לוי בראיון אחרי שהוא נמנע מלהתראיין למהנדסי המוחות ומרעילי הבארות במשך שנים.
האמת חששתי ובתחילת הראיון יונית לא נתנה לו להוציא מילה מהפה, תקפה ותקפה אותו בחוסר כבוד אבל נתניהו לא התבלבל, הוא הצחיק אותה בשנינות , הוא ענה לה תשובות חדות כתער ומדויקות כמו פצצה חכמה וחיסל כל טיעון בול במצח כמו שלמד בימיו בסיירת מטכ"ל.
הוא צחק על עצמו והיה שנון ורהוט ולא הפסיק לחייך.
XXX XXXX
לא סתם קוראים לו הקוסם.
זה היה ראיון מרתק טוב וחשוב עם תשובה לכל שאלה שכל אוהד נתניהו צריך ללמוד.
נכון, היו שם קטעים מכעיסים כמו על בן גביר ועל יאיר בנו, אבל אני מבין מאיפה זה בא.
תשמעו, קשה לי לפרגן לו בימים אלו באמת ואני באמת באמת רוצה לכעוס עליו ולהגיד מה שיש לי על הלב ואני בטוח שתבינו ותזדהו איתי אבל אני לא רוצה לשרת את שונאינו (שימו לב: לא שונאיו אלא שונאינו!)
אבל אחרי ראיון כזה אני מבין כמה הוא אדם ראוי להנהיג את המדינה, איך זכינו בו על כל המינוסים שלו. אני מבין שקשה להיות נתניהו ועוד יותר קשה להיות תחת נתניהו בלי להרגיש שאתה גמד שחי בצל של ענק ואני מבין מאיפה השנאה והכעס של התקשורת של לפיד, בנט, ליברמן וסהר וחלקם אנשים מאוד ראויים בעיניי אבל אני מבין מאיפה זה בא.
כשאני מסתכל על התמונה הכוללת פשוט אין כאן תחרות. את הפוליטיקה של נתניהו ילמדו בבית ספר למנהיגות מסביב לעולם שנים רבות אחרי שלא נהיה כאן.
ולנצח הוא יזכר כאחד המנהיגים הגדולים של עם ישראל
וה0מאל שונא אותו כי הם מעריצים אותו והם כועסים שלנו יש נתניהו ולהם אין מנהיג.
וזאת האמת.
*הצל*