אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.

חכמולוג למדן

משתמש פעיל
הגזמה פרועה...להאשים אדם שנתן כל כך הרבה למדינה - ולא משנה אם אתה מסכים איתו או לא, שבשביל קצת כיף קטן הוא יגרור אותנו ל5 מערכות בחירות????????
אני מאמין שזה היה בחצי הומור
זה לא שמישהו חושב שאם כל ההנאה שיש לנתניהו מזה בגלל זה הוא ילך לבחירות?!!!!!!!!

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
כמה אנשים יש שמקשיבים לרב דרוקמן ?! הערכה שלי מעט מאוד.
אהמממ...
טעות, לדעתי.
איך שאני מכיר את הציונות הדתית, ואני דתי לאומי, אז יש הרבה שמקשיבים, וגם זו תמיכה משמעותית גם אם לא ישירה.
וגם לא הבנתי מה דרמטי הרי זה באמת המפלגה הציונית דתית היחידה. למי אתה רוצה שיגיד להצביע?!
א) ימינה נתפסת עדיין כדתית לאומית
ב) עצם האמירה היא נדירה מאוד בציונות הדתית

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
ח"כ מרב מיכאלי: נתניהו התבלבל
יו"ר מפלגת העבודה, ח"כ מרב מיכאלי, מגיבה לראיון של ראש הממשלה בנימין נתניהו בחדשות 12.
"‏שמעתי שזה טרנדי לעשות בדיקת עובדות לפוליטיקאים שמתראיינים, אז תרומתי הצנועה לשקרי נתניהו - מעולם לא קראתי לא להתגייס לצה״ל. כנראה שנתניהו התבלבל כי בדיוק חשב על שותפו החדש, איתמר בן גביר שבכלל לא שירת בצה"ל", דברי מיכאלי.

חבל, אסור לנשים לשרת בצבא... :)
ומה עם יאיר לפיד שאולי שירת בצבא אבל רק בתור כתב?

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
מפלגת כחול לבן: "נתניהו משקר כמו שהוא נושם"
מפלגת כחול לבן מגיבה לביקורת שמתח על התנהלותה ראש הממשלה בנימין נתניהו בראיון לחדשות 12.
"הציבור הישראלי כבר יודע שנתניהו משקר כמו שהוא נושם. אם היה חושב על האזרחים ולא על עצמו והמשפט שלו הוא היה מעביר תקציב מדינה ולא ממוטט את המשק".
"התכנית הפייק כלכלית שלו היא שוחד בחירות ללא מקורות. נתניהו - אפילו אולפני טלוויזיה לא יעזרו לך. כחול לבן וגנץ ימשיכו לעצור אותך - מקבלת חסינות, מביטול המשפט ומהרס הכלכלה. אנחנו שמחים שהתו הירוק של כחול לבן עבר בפה אחד בממשלה הערב ויסייע למאות אלפי אזרחים שמשתוקקים לחזור להתפרנס", נמסר מטעם המפלגה.

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
ראש הממשלה בנימין נתניהו אומר בראיון לחדשות 12 כי איתמר בן גביר לא ישמש בתפקיד שר בממשלה, אם יקים אותה אחרי הבחירות.

"הוא יכול לרצות הרבה דברים אבל הוא לא יהיה האצבע ה-61 כי נקבל יותר. בן גביר לא יכול להיות שר בממשלתי", הצהיר נתניהו.

המראיינת, יונית לוי, לחצה את נתניהו וציטטה דברים שנאמרו בעבר ואז הוסיף נתניהו, "הנה את בעצמך אומרת ומבינה למה בן גביר לא יהיה שר ולא יהיה יו"ר ועדה".

הוא אמר כי מבחינתו שיתוף מפלגת הציונות הדתית יחד עם עוצמה יהודית ונעם בקואליציה נכון כדי לא לאבד קולות.

כשנשאל על אפשרות של הקמת ממשלה בתמיכת רע"מ, אם תעבור את אחוז החסימה, ענה נתניהו: "לא אשען על אף אחד שמתנגד לציונות, גם לא בהימנעות. אני לא שותף של עבאס אלא מתחרה שלו".

הוא טען כי "יש הזדמנות חד פעמית, אולי אחת הדור והבוחרים מבינים שהבחירות הם ביני לבין לפיד. האזרחים ישאלו מי יביא חיסונים, מי יוציא את הכלכלה מול המשבר, מי יעמוד מול איראן ומי יצליח להתמודד עם הלחצים הבינלאומיים עלינו".

נתניהו גם התבקש להתייחס לאפשרות שמפלגת ימינה ונפתלי בנט הם שיכריעו לגבי הממשלה הבאה ואף לדרוש רוטציה בתפקיד ראש הממשלה. "אני חושב שאזרחי ישראל מאסו ברוטציה, להקים ממשלת ימין אמיתית על מלא בהנגתי, אני חושב שננצח בהרבה יותר מ-61".

"בואי נראה אם אני צריך את בנט או לא. אני חושב שכולם הבינו שאי אפשר לחזור לשני ראשי ממשלה, לא מוטציה לא רוטציה - צריך לצאת מזה לממשלה אחודה. אני חושב שאזרחי ישראל ידאגו שזה לא יהיה כי אני רואה הזדמנות היסטורית להקים ממשלת ימין בנהגתי. באמת למה זה לא יהיה? משום שבסוף הבחירות האלה זה בחירה ביני לבין יאיר לפיד - וזו הסיבה שלא תהיה רוטציה", אמר ראש הממשלה.

ראש הממשלה בנימין נתניהו נשאל האם ישראל צפויה להתמודד עם סגר נוסף וענה, "זה תלוי בציבור. אני מאמין שאם אזרחי ישראל יהיו ממושמעים ורובם כאלה ונעשה את צעדי ההקלות בהדרגה כפי שקבענו ויגיעו 570 אלף מעל גיל 50 שעדיין לא התחסנו, לא רק שלא נחזור לסגר אלא נתגבר על הקורונה לגמרי", דברי נתניהו.

הוא אמר בריאיון שהוא לא מקבל את ההנחה שהטיפול במשבר הקורונה נגוע בשיקולים פוליטיים: "אנחנו הולכים לצאת מזה ראשונים, צריך להבין את זה. בגלל החיסונים ומערכת בריאות פנטסטית, אני רוצה שנצא כולנו מהמשבר - חרדים, ערבים, שמאלנים".

לשאלה מדוע ראש הממשלה צריך לדבר עם הנכד של הרב קנייבסקי כדי לבקש ממנו לסגור מוסדות לימוד בזמן סגר אמר נתניהו: "יש שני מגזרים גדולים - החרדים והערבים - אני הולך לשניהם ומדבר עם מהניגי ציבור. לא מתחנן אליהם, אלא מדבר איתם. אני קורא להם להתחסן".

לדעתו, "רוב הציבור החרדי מאוד ממושמע ואנחנו רואים את מקדם ההדבקה יורד. יש הפרות בכל המגזרים - החרדי, החילוני והערבי. הנגיף פוגע בכולם ולכן אני מבקש לשמור על הכללים".

לשאלה האם הסגר שישראל יוצאת ממנו בימים אלה היה הסגר האחרון אמר נתניהו שהדבר תלוי בציבור: "קבענו מדדי תחלואה. אני מאמין שאם אזרחי ישראל יהיו ממושמעים ונעשה את זה בהדרגה לפי המדדים ויבואו כולם להתחסן, לא רק שזה יהיה הסגר האחרון - אנחנו נצא מהקורונה".

נתניהו התייחס גם לסוגיית תקציב המדינה. "יש תקציב חד שנתי, בתחילת הקורונה התחייבנו להעביר תקציב דו-שנתי והיקפה עוד לא היה ברור. יש תקציב למדינת ישראל ל-2021. הדבר השני שיש הוא מה שאנחנו קוראים לו 'קופסאות קורונה'. 110 מיליארד שקל עזרה לעסקים ואזרחים וכו'. יש עוד חבילה של 15 מיליארד שאני רוצה להביא מחר. הקורונה הרפואית והכלכלית לא מחכה לנו. אזרחי ישראל והעסקים משוועים לזה".

על סוגיית סגירת השמיים אמר, "זה לא לקח לי שנה, לקח לי ימים לסגור את השמיים אחרי ההתפרצות הראשונה. ממאי או מאפריל עד אוגסט היו מגבלות קשות מאוד לטיסות. עכשיו עשיתי דבר שאף אחד לא עשה: סגרתי את הגבולות כמעט הרמטית. אנחנו מאפשרים לעד 2000 ישראל בכפוף לוועדת חריגים לחזור. אף מדינה לא עשתה זאת. אף אחד לא עושה זאת".

חכמולוג למדן

משתמש פעיל
@מישהו12 בשבילך........
סמוטריץ' השיק את קמפיין מפלגתו: "מציעים שותפות אמת עם כל מי שחפץ בכך"

מעל 600 אנשים השתתפו הערב בכנס השקת הקמפיין של מפלגת הציונות הדתית וחשיפת קמפיין השטח. האירוע התקיים במתכונת זום באולפן החדש והמושקע שהוקם במטה הבחירות של הציונות הדתית.

את הערב פתח יו"ר הציונות הדתית, השר לשעבר בצלאל סמוטריץ' שאמר: "יש לנו לב, יש לנו תורה גדולה, תורת ארץ ישראל, והיא מזרימה דם וחיים לכל האיברים כולם. לצבא ולביטחון, לחינוך ולחברה, לכלכלה ולהייטק, להתיישבות ולחקלאות, למשפט ולרווחה".

עוד אמר, "הציונות הדתית חייבת זרוע פוליטית. מדינת ישראל חייבת מפלגה דתית לאומית. כזו שלא מתביישת ולא מתבלבלת, כזו שהמחויבות שלה לערכי הציונות הדתית, לדרכה, למפעליה ולצרכיה. אפשר לנצח ולהקים ממשלה לאומית, יהודית, ציונית וימנית".

סמוטריץ' הוסיף, "ממשלה הומוגנית שמבוססת על מכנה משותף רחב ועל חברות ועבודת צוות בין המפלגות שמרכיבות אותה. ממשלה כזו לא תוכל לקום בלי הציונות הדתית ולא תוכל להיות ממשלת ימין אמיתית בלי הציונות הדתית גדולה, חזקה ומשפיעה".

"כל מי שמבין את הצורך במפלגה דתית לאומית מובהקת שלוקחת אחריות על עם ישראל ומדינת ישראל מתוך זהות ושייכות ברורה. אנחנו פותחים את הדלת לרווחה ומציעים שותפות אמיתית עם כל מי שחפץ בכך".

לאחר נאומו של יו"ר הציונות הדתית עלה זקן רבני הציונות הדתית וראש מוסדות ישיבות ואולפנות בני עקיבא, הרב דרוקמן שאמר: "עת לעשות לה' זוהי מצווה גדולה ללכת לבחירות במדינת ישראל, וזה מצווה כפולה להצביע לרשימת הציונות הדתית. יש הרבה רשימות, יש הרבה ציונים דתיים, אבל מפלגה ציונית דתית יש אחת. אנחנו נתגייס שתהיה רשימה גדולה. מפלגת הציונות הדתית היא הנשמה של המדינה".

בסיום האירוע הוצגו רשימת המועמדים והושק קמפיין השטח של המפלגה. הסלוגן של הקמפיין שנקרא ״בוחרים דרך״ יתנהל ע״י אפליקציה מיוחדת שפותחה ע״י מטה השטח על בסיס קמפיין שגרירים.

בימים הקרובים האפליקציה המיוחדת שנבנתה עבור הקמפיין תתמלא באלפי ״שגרירי הצבעות״ שגויסו על בסיס אזורים בארץ, יישובים, גרעינים משימתיים, ראשי מוסדות, בוגרי ישיבות ומדרשות. בשל החשש הגדול מאחוז הצבעה נמוך כל שגריר יהיה צפוי לגייס עשרות מצביעים וביום הבחירות כל שגריר גם יוודא שהבוחרים שהוא גייס אכן הגיעו לקלפי והצביעו.

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
1613421634319.png

לייב - מיתוג פרסום ויח"צ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
@מישהו12 מה קשור המכתב של הרבנים לאשכול?
עולים כאן הרבה דברים שלא ממש קשורים לניתוח קמפיינים...
לא נראה לי שהמכתב הוא לטובת נעם, אם חתומים עליו רבנים שתומכים ב'ציונות הדתית' האינטרס של 'נעם' להסתיר את המכתב הזה.
בכל אופן, יותר נראה לי שהבעיה של אלה שיש להם בעיה.. שפשוט אין קמפיין של יהדוה"ת...
והכי נכון מה ש @צצצ כתב/ה, לא מדובר כאן על ילדים קטנים..

על דא ועל הא

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
אני מבקש להפסיק להעלות קמפיינים של מפלגות אחרות. זה לא הגיוני, בסוף החרדים כולם יברחו להצביע מרץ והעבודה, והמפלגות החרדיות ישארו מתחת לאחוז החסימה.
אז מעכשיו רק קמפיינים של ש"ס ויהדות התורה, סגור?
אופס, אין עדיין קמפיין ליהדות התורה.
אז רק של ש"ס. נזרום.

לייב - מיתוג פרסום ויח"צ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
זה אותה מפלגה כרגע...
ברור, הכוונה שאם נניח הרב דרוקמן תומך בציונות הדתית (שנועם חלק ממנה) האינטרס שלכם להסתיר מכתב שמגלה הבנה וסימפתיה למי שמצביע למפלגות אחרות.

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
ראש הממשלה התראיין הערב בערוץ 12 אצל יונית לוי
כמעט כל הראיון אני הבאתי חיסונים אנחנו המדינה הראשונה שיוצאת מהסגר ואני ואני ואני וכו'
אין שאלה שהוא נכשל בה כדרכו בראיונות. למעשה הכי מוצלח.
חוזר על המסר שלו שוב ושוב בלי קשר לשאלות.
וכמובן מציג את לפיד מולו ללא התייחסות לסער.
עוד נקודה בראיון הערב של ראש הממשלה אצל יונית לוי
שהוא מיוזמתו לא הזכיר את משפטו שתופרים לו תיקים כמו שהוא תמיד היה אומר מיד עוד לפני שפנו אליו
אלא הפעם רק כשהיא פנתה אליו על המשפט הוא הגיב וגם יחסית פחות בחריפות.
קמפיינר וכן כל איש שיווק ופרסום, צריך לדעת במדויק מי קהל המטרה ואיך להגיע איליו
ואם יש כמה קהלי מטרה צריך לבחור לכל אחד את הבמה הכי מדויקת עבורו ולדבר על מה שאותו קהל מחפש לשמוע.
אם כן כשראה"מ מתראיין לערוץ 20/גלי ישראל הוא פונה לקהל הליכודי ולקהל שמימינה אליו ונותן דגשים על הנושאים שחשובים להם כמו מערכת המשפט, העוול שעולה מהסאגה המשפטית שלו, ומדרבן אותם לצאת ולהצביע
הבוחרים הפוטנציאליים שלו כמעט ולא נמצאים בערוץ 12.
וכשראה"מ מתראיין בערוץ 12 בפריים טיים במהדורה המרכזית אצל יונית, קהל הצופים בעיקרו הוא קהל מהמרכז, אשכנזי, בעלי השכלה גבוהה, אנשים מהעשירונים הממוצעים והמבוססים יותר, אנשי הייטק וכדומה עם קריצה למרכז ושמאלה ממנו.
עם קהל כזה יש שתי משימות עיקריות בראיון: 1. להעצים את לפיד ולא להתייחס לסער וממילא להביא לזליגה ממנו אל יאיר וקצת לנפתלי, 2. לפמפם מסר חיובי של תקווה ושל 'אני הבאתי את החיסונים' כי אולי יש כמה אנשים שמזפזפים על הטלויזיה עכשיו, ופוליטיקה היא לא כוס התה שלהם אבל יגידו 'וואלה, הבחור הביא חיסונים, מלך או לא מלך?' ואולי ישלשלו מחל לקלפי ביום הבוחר.
ואם כבר שואלים על מערכת המשפט אז כמובן שהנרטיב לא השתנה אבל המנגינה אפעס קצת פחות תקיפה כדי ש'גברת כהן מחדרה' לא תסתום את האף באמצע השידור
לדעתי מטרה 1 היא הסיבה המרכזית שבגינה ראה"מ ואנשיו קבעו ראיון לערוץ 12.

נערך לאחרונה ב:

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
גדעון סער בריאיון לכיכר השבת
(ניסיתי להוריד את הסרטון ולא הצלחתי

)

קבצים מצורפים

• גדעון סער בריאיון באולפן 'כיכר השבת'. צפו.pdf
    8.3 MB · צפיות: 148

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
עו"ד איתמר בן גביר, יו"ר עוצמה יהודית ומועמד ברשימת מפלגת הציונות הדתית לכנסת מגיב הערב (שני) לראשונה לחיקוי לו זכה בתכנית 'ארץ נהדרת'.

הקומיקאי שחר חסון חיקה בתוכנית את בן גביר שהוצג בה כביכול כחלק מצוות ההגנה של ראש הממשלה לקראת משפטו יחד עם שחקן שחיקה את ראש מפלגת רע"מ מנסור עבאס.

"שחר חסון גדול אבל אני לא כזה קיצוני בחיים", אמר בן גביר בתגובה לחיקוי.

ובנוסף:
השקת קמפיין "הציונות הדתית"
1613424296320.png

בצלאל סמוטריץ': "לא תהיה ממשלת ימין בלעדינו"
מפלגת הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ׳ השיקה את קמפיין הבחירות שלה במפגש 'זום' יחד עם הנציגים לכנסת.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה