לא יודע למה אף אחד לא חושב כמוני, או שיסבירו לי למה לא כך.. או שיסכימו איתי... (האמת, ששמעתי שכך גם פירשן רביב דרוקר בתחילת מערכת הבחירות)
אני כל הזמן סבור, שגדעון סער כשפתח מפלגה, לא חשב שיוכל להתמודד איתה על ראשות הממשלה. לפחות לא ברגע זה...אבל אין לו שום תחליף להיות במקום מכובד בפוליטיקה... להישאר בליכוד תחת נתניהו, לא יביא אותו לכלום, במקרה האופטימי ביותר, יביא לו איזה סגן שר לשיתוף פעולה איזורי וחבר בועדה לשוויון מגדרי... לא הרבה יותר מזה...
אבל כשהוא מגיע עם מפלגה של 9-10 מנדטים, ויהווה לשון מאזניים. נתניהו ימחק את העבר ויתן לו תיקים חשובים ובכירים לו ולחבריו, יהיה לו מילה בהנהגת המדינה..., ומה שהוא מצהיר כל הזמן אני אחליף את ביבי, כי אם לא יצהיר לא יעבור את אחוז החסימה... כמו הימין החדש..., אם תסבירו לי שמשקעי העבר לא נותנים לזה, אפשר להביא אין ספור דוגמאות שנתניהו צ'יפר את יריביו, ונמחקו משקעי העבר... כך זה פוליטיקה. אבל אני לא שומע את הדעה הזו מאף אחד.
(אגב, גם לנתניהו זה משתלם... נגיד יתן לו חוץ חינוך ואוצר ולבנט משפטים ובטחון, ואז יבוא לישראל כץ.. ויגיד לו לא נשאר לי תיק בכיר, אולי תהיה שר לאיכות הסביבה,+ פיצול מתיק נוסף... וכדו' וכך הוא ממשיך לדאוג לאינטרס שהוא ממשיך כבר שנים שלא יהיו בכירים בליכוד... יתכן שישראל כץ (דוגמא, אולי אדלשטיין וכו') יפרוש כך מהליכוד, יקים בבחירות 2022 מפלגה חדשה שתכריז רק לא ביבי, וישתה את כל הקולות לסער וחוזר חלילה...)