זה הבעיה בגלל זה רוצים את בן גבירלי זה מזכיר "גוב האריות"
הבעיה שבזמן נתניהו לא היו פיגועים בבני ברק אבל היו חיילים וצבא שעשו פיגועים בבני ברק
(עד עכשיו כואב לי האוזן מהרימוני הלם)
זה הבעיה בגלל זה רוצים את בן גבירלי זה מזכיר "גוב האריות"
הבעיה שבזמן נתניהו לא היו פיגועים בבני ברק אבל היו חיילים וצבא שעשו פיגועים בבני ברק
(עד עכשיו כואב לי האוזן מהרימוני הלם)
אצל לפיד העניין הוא שהוא חלול וזורק טקסטים יפים. זה הכלאין בעייה. אני פשוט מאמין שגם ללפיד זו היתה סה"כ טעות.
אבל אם הייתי אומר אז, היו תוקפים, איך אפשר שתקרה כזו טעות, אז הנה...
(יכול להיות שבאמת אצל לפיד זה חוסר ידע, ויכול להיות שלא, מה שאני אומר שמזדעזעים לצורך קמפיין או כי רוצים להזדעזע, ולא בגלל הטעות.)
(ענייני כמובן, אין לי שום הערכה ללפיד)
הפדיחה היא שביום כיפור יש טלית אבל אין תפיליןלא הצלחתי להבין איפה הפדיחה???
את הפדיחה של לפיד הבנתי (כבר מזמן, לא עכשיו..)הפדיחה היא שביום כיפור יש טלית אבל אין תפילין
כמו שלפיד אמר שבמלחמת יום כיפור החליפו את התפילין בנשק
הוא אמר שהוא לא מתעטף בטלית כמו לפיד בשביל לקושש קולות....ה, אולי זה שהוא אמר שלפיד מתעטף בטלית ביום כיפור
זה הכל???הוא אמר שהוא לא מתעטף בטלית כמו לפיד בשביל לקושש קולות....
הקטע שכל עם ישראל מתעטפים בטלית ביוה"כ הוא היה צריך לומר תפילין...
אחלה של קמפיין
הבלוגר הסעודי מתגייס לקמפיין יהדות התורה | המחדש
סרטון בחירות חדש של יהדות התורה בכיכובו של הבלוגר הסעודי מחמד סעוד | צפוhm-news.co.il
בקולו תשמעון???אחלה של קמפיין
הבלוגר הסעודי מתגייס לקמפיין יהדות התורה | המחדש
סרטון בחירות חדש של יהדות התורה בכיכובו של הבלוגר הסעודי מחמד סעוד | צפוhm-news.co.il
לא, זה בשביל להתנגח בש"ס, הוא מצביע פוטנציאלי של ש"סבקולו תשמעון???
אפשר להעלות לכאן?כינוס אדיר של גדולי האדמור"ים חברי מועצת גדולי התורה.
כינוס האדמו"רים שרי התורה והחסידות: "מי שיצביע - יזכה לנחת מהילדים" - JDN
כ"ק האדמו"רים שרי התורה והחסידות שליט"א בכינוס חירום: "מי שלא מצביע ג' - שותף לחילול השם. מי שיצביע - יזכה לנחת מהילדים" • מהחלטות הכינוס: "אין אדם יכול לפטור את עצמו מחובה זו מכל סיבה שהיא, שלא יהיה חילול השם"www.jdn.co.il
אפשר להעלות לכאן?
והם היו צריכים לסיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: