קופירייטינג ניתוח קמפיינים לבחירות - לכנסת ה25

מצב
הנושא נעול.

h.m Automation

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אוטומציה עסקית
עימוד ספרים
טעון שיפור: למה קוקה קולה? מצרך לא כ"כ מצוי בבית האברך הסטנדרטי לא כן?
ההתלבטות הרבה יותר קשה על הגאמפ' המוזל כביכול...
הסרטון פונה לאברך הסטנדרטי?

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הסרטון פונה לאברך הסטנדרטי?
האברך הסטנדרטי:
א. מצביע ג' גם ככה
ב. פחות צופה בסרטונים ולא באמת מבין את ההבדלים (מבחינה פרסומית) בין קוקה קולה לסופר דרינק

אסליק

משתמש רשום
עריכה תורנית
לפניכם הסיבה האמיתית לשים פתק של ג' בקלפי
מעניין, אני חונכתי שהסיבה האמתית לשים פתק של ג' זה לקדש שם שמים ולהראות שיש ציבור גדול שעובד את ה'.

להציל מן הארי והדוב גם בענייני שבת גיור וכו' וכדו' זו מטרה משנית, ואם זו הייתה המטרה לא בטוח שהייתי מצביע להם לאור ההתנהלות שלהם.

ואם נחזור לנושא האשכול הקמפיין הנוכחי לא עוסק בנושא העיקרי כלל (מלבד דבריו של ר' גרשון),

אם הם רוצים שאבחר בהם כדי להילחם ולמחות על כבודי המושפל, בן גביר יעשה זאת טוב מהם.
ואם בגלל יוקר המחיה הייתי בוחר ש"ס.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מעניין, אני חונכתי שהסיבה האמתית לשים פתק של ג' זה לקדש שם שמים ולהראות שיש ציבור גדול שעובד את ה'.

להציל מן הארי והדוב גם בענייני שבת גיור וכו' וכדו' זו מטרה משנית, ואם זו הייתה המטרה לא בטוח שהייתי מצביע להם לאור ההתנהלות שלהם.

ואם נחזור לנושא האשכול הקמפיין הנוכחי לא עוסק בנושא העיקרי כלל (מלבד דבריו של ר' גרשון),

אם הם רוצים שאבחר בהם כדי להילחם ולמחות על כבודי המושפל, בן גביר יעשה זאת טוב מהם.
ואם בגלל יוקר המחיה הייתי בוחר ש"ס.
לפני שעונים צריך לקרוא טוב...
בכלל מאתיים מנה

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

united state

משתמש פעיל
תוצאות הסקר היומי של תוכנית הבחירות ״הזירה לייב״ בהגשת יעקב גרודקה וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: עד כמה תשפיע פטירתם של גדולי הדור זצ״ל על מערכת הבחירות? 50% מהנשאלים השיבו שהיא לא תשפיע כלל. 35% השיבו שהיא תשפיע לרעה ו-15% השיבו שהיא תשפיע לטובה.

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
נתניהו למימרן ברדיו 'קול חי': בזמן ממשלת בנט ולפיד מחבלים נכנסו לבני ברק וביצעו פיגועים. לא יכול להיות שבציבור החרדי יש אחוז הצבעה נמוך לפי הסקרים שלנו, הם רוצים את לפיד וליברמן שוב?!

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
נתניהו למימרן ברדיו 'קול חי': בזמן ממשלת בנט ולפיד מחבלים נכנסו לבני ברק וביצעו פיגועים. לא יכול להיות שבציבור החרדי יש אחוז הצבעה נמוך לפי הסקרים שלנו, הם רוצים את לפיד וליברמן שוב?!
אחמד, מי ראש הממשלה עכשיו?
- לפיד, מה אתה לא יודע?
בטוח שלא ביבי?
- בטוח
מצוין, אז אפשר להיכנס לבני ברק
...

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אחמד, מי ראש הממשלה עכשיו?
- לפיד, מה אתה לא יודע?
בטוח שלא ביבי?
- בטוח
מצוין, אז אפשר להיכנס לבני ברק
...
אבל זה בדיוק הקמפיין של ביבי לא היה פיגועים מעולם בתקופה שלו
לא היה אבטלה היה מושלם

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יו"ר הליכוד נתניהו ב'קול חי: אצלי המסורת אינה משחק, זה אמיתי וטבעי כי בזה אני מאמין. אני לא מתעטף בטלית ביום כיפור כמו לפיד.

חחחחח בור ועם הארץ
והפעם... אף אחד מהכתבים החרדים, לא מזועזע מהבורות שמפגין מי שכיהן כראש ממשלת ישראל...
אהה, הפעם זה רק טעות, פליטת פה. אין מה להזדעזע...

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
רב העיר ירושלים הרב אריה שטרן תומך באיילת שקד: "תורמת רבות לחיזוק הצביון היהודי במדינה". ('ערוץ 7')

שאלה סתמית, מותר לו להביע עמדה פוליטית? (מתוקף תפקידו כרב עיר)

112123

משתמש מקצוען
והפעם... אף אחד מהכתבים החרדים, לא מזועזע מהבורות שמפגין מי שכיהן כראש ממשלת ישראל...
אהה, הפעם זה רק טעות, פליטת פה. אין מה להזדעזע...
פה זה טעות לא חסר ידע
להזכירך הוא היה בבית הכנסת ביום כיפור (ואפי' התעלף בנעילה. מהתרגשות כנראה;))
זה לא בנ"א מנותק כמו לפיד

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
פה זה טעות לא חסר ידע
להזכירך הוא היה בבית הכנסת ביום כיפור (ואפי' התעלף בנעילה. מהתרגשות כנראה;))
זה לא בנ"א מנותק כמו לפיד
אין בעייה. אני פשוט מאמין שגם ללפיד זו היתה סה"כ טעות.
אבל אם הייתי אומר אז, היו תוקפים, איך אפשר שתקרה כזו טעות, אז הנה...
(יכול להיות שבאמת אצל לפיד זה חוסר ידע, ויכול להיות שלא, מה שאני אומר שמזדעזעים לצורך קמפיין או כי רוצים להזדעזע, ולא בגלל הטעות.)

(:)ענייני כמובן, אין לי שום הערכה ללפיד)

מֶנַחֵם

קופי כובש, רייטינג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
נתניהו אמר:
אני לא נזכר להתעטף בטלית ביום כיפור ו'להוכיח' לעולם שאני כן קשור.
אצלי - אני באמת קרוב לציבור המאמין!

כח הרצון

משתמש מקצוען
אין בעייה. אני פשוט מאמין שגם ללפיד זו היתה סה"כ טעות.
ההבדל הוא עצום,

נתניהו ענה ספונטנית בראיון לשאלת המראיין, לעומת לפיד שהקריא נאום ערוך שכל מילה הייתה מדויקת ומחושבנת
כפי שבבר הזכירו פה, נתניהו גם היה בבית הכנסת ביום כיפור ומן הסתם ראה שם טליתות, כך שיותר מסתבר שזה טעות ולא בורות

יגאל הארוך

משתמש מקצוען
רב העיר ירושלים הרב אריה שטרן תומך באיילת שקד: "תורמת רבות לחיזוק הצביון היהודי במדינה". ('ערוץ 7')

שאלה סתמית, מותר לו להביע עמדה פוליטית? (מתוקף תפקידו כרב עיר)

אריה שטרן
1666733105479.png

הוא כבר לא בתפקיד
אבל הוא פשוט מגוחך בסיבה לתמיכה

ציני בכיר

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
אריות בקרב
רק לי מזכיר את אריה?
לי זה מזכיר "גוב האריות"
הבעיה שבזמן נתניהו לא היו פיגועים בבני ברק אבל היו חיילים וצבא שעשו פיגועים בבני ברק
(עד עכשיו כואב לי האוזן מהרימוני הלם)

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
ההבדל הוא עצום,

נתניהו ענה ספונטנית בראיון לשאלת המראיין, לעומת לפיד שהקריא נאום ערוך שכל מילה הייתה מדויקת ומחושבנת
כפי שבבר הזכירו פה, נתניהו גם היה בבית הכנסת ביום כיפור ומן הסתם ראה שם טליתות, כך שיותר מסתבר שזה טעות ולא בורות
אפשר לומר גם חילוקים הפוכים. נתניהו מציג עצמו כמסורתי, ואמור לדייק בכך.
לפיד סה"כ שאיל מושג מהתפילה ורצה לומר שהלחימה ביום כיפור היתה במקום התפילה. ולא אמר שמניחים תפילין ביום כיפור. אפשר כך ואפשר כך.
החילוק האמיתי הוא ברצון שלנו. שלו קוראים נתניהו והוא בצד שלנו, ולא משתלם לנו להזעדעזע, לעומתו לפיד אנחנו רוצים להאמין שהוא בור.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה