שוב זלזול באינטליגנציה של הבוחר
תמונה של הרב כדורי והבן איש חי להצביע ג' ולא ש"ס
זה כמו שש"ס תשים תמונה של הרב שך שאומר להצביע ש"ס
וכללית, לא עדיף לשמור על השלום???
אגב יש הבדל שמים וארץ!!!,תתפלא.
הם כבר עשו זאת לפני כשבועיים בסרטון מראה כהן של ש" ס שמו תמונה של הרב שך
לא נגעתי!!!
צפה בקובץ המצורף 1228975
״אמת מה נהדר - בכותל המזרח ש״ס״ ג׳ינגל ש״ס בביצוע הזמר שלמה כהן וילד הפלא אביתר באבאי. תגבירו!🔈🔈
אמת מה נהדר - בכותל המזרח ש״ס ג׳ינגל ש״ס בביצוע הזמר שלמה כהן וילד הפלא אביתר באבאי. תגבירו!🔈🔈בחירות 2022www.youtube.com
קצת לא נעים - אבל הוןא לא ממש מעודכן אפילו לא במחיר הגבינה - של טרה במבצע באושר עד עולה בין 10 ל11chrome-extension://ociiedbaoiljmjfpnefiaplmcphobool/VideoPlayer.html
צפה בקובץ המצורף 1228638
זה חזקקקאריות בקרב-דגל התורה
מאד מוזר לכתוב שם "מדינת היהודים" זה מסמל דווקא את הנרטיב של אלה שרוצים להפריד את הדת מהמדינה (או במילים אלרות, לעקור את הדת במדינה). היו צריכים לכתוב "מדינה יהודית".
חבל שלא השתמשו גם בפס קול של דרעיהאברכים מתלבטים בין קוקה קולה לח"פ-אגודת ישראל
אני לא יודע מה הקשר הבן איש חי לג' אבל לבבא סאלי נראה לי שיש קשר, לפני למעלה מעשרים שנה כשעוד הייתי ילד, אני זוכר שהיה לנו בבית נר עם תמונה של הבבא סאלי שאמר להצביע ג'אם ככה אין כל קשר בין הבבא סאלי והבן איש חי למפלגת ש"ס יותר מאשר ליהדות התורה
טעון שיפור: למה קוקה קולה? מצרך לא כ"כ מצוי בבית האברך הסטנדרטי לא כן?האברכים מתלבטים בין קוקה קולה לח"פ-אגודת ישראל
ו-הפתעה! גולדקנופף מופיע לראשונה בסרטון בחירות!
זה סרטון של אגודה!טעון שיפור: למה קוקה קולה? מצרך לא כ"כ מצוי בבית האברך הסטנדרטי לא כן?
ההתלבטות הרבה יותר קשה על הגאמפ' המוזל כביכול...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: