אפרים יעקובזון
משתמש סופר מקצוען
מה שמוזר שלא כתוב על המודעה שמי שמפרסם את זה זה הליכוד הם יכולים לקבל ע"ז קנס.
מה שמוזר שלא כתוב על המודעה שמי שמפרסם את זה זה הליכוד הם יכולים לקבל ע"ז קנס.
מי אמר לך שזה מטעם הליכוד?מה שמוזר שלא כתוב על המודעה שמי שמפרסם את זה זה הליכוד הם יכולים לקבל ע"ז קנס.
צפה בקובץ המצורף 1229501קמפיין הליכוד!
ב-א-מ-תתקציבי הישיבות והחינוך החרדי - הכל מצוין
בתקופת ביבי חנכו קווי אוטובוסים בשבת? (בצורה חוקית כמובן)שבת במרחב הציבורי - ממשיכים בדיוק בקו של ממשלת נתניהו&חרדים שרמסה את את השבת בכל דרך אפשרית
תזכיר לי כמה מיליונים ביבי נתן לגלעד קריב?רפורמים - כנ"ל
למה?ביטחון - צה"ל והמשטרה עברו לגור בסמטאות שכם וג'נין
אני מסכים עם דבריךדעה לא פופולארית במיוחד:
אני חושב שלא יעזור שום שלטים/זעקות/סרטונים/ביביבה/וכל מיני ירקות כדוגמתם
כל אותם אנשים שלא יבואו להצביע ביום הבחירות לא חושבים שביבי ינצח גם בלעדם, הוא פשוט לא מעניין אותם.
הם פשוט מסתכלים על נתונים ומספרים ולא על ססמאות וספינים
ואם עד עכשיו היה אפשר לנסות להאכיל אותם לוקשים שאם נתניהו לא יהיה ראש ממשלה אז השמש לא תזרח
הם רואים שעברה שנה והחיים ממשיכים מעולה מכל הבחינות
(אני מדבר על דברים שקשורים לממשלה ולא על עליות מחירים וכדו' שאין קשר לממשלה, הדבר היחיד שהממשלה העלתה זה זה ח"פ ושתיה מתוקה, בדלק לדוג' ליברמן הוריד את מס הבלו לפחות שלושה פעמים בשנה האחרונה אבל המחירים המשיכו לזנק בצמוד למחיר הנפט בעולם).
תקציבי הישיבות והחינוך החרדי - הכל מצוין
כלכלה - כבר אמרנו
ביטחון - צה"ל והמשטרה עברו לגור בסמטאות שכם וג'נין
שבת במרחב הציבורי - ממשיכים בדיוק בקו של ממשלת נתניהו&חרדים שרמסה את את השבת בכל דרך אפשרית
רפורמים - כנ"ל
ואם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, הבעיה שזה על חשבוננו, הנציגים החרדים כבר כמעט ולא לא מנסים לשכנע אנחנו נעשה ככה וככה וככה, אלא תבחרו בנו כי זה קידוש ה'.
וגם את מעט ההבטחות שלהם ושל הליכוד - ניתן לשים בסרטוני ברדק בתור בדיחה לא מוצלחת במיוחד, 12 שנים הייתם על ההגה ולא עשיתם כלום, ובדיוק עכשיו אתם תעשו הכל ובתוך חודש?!
ובדיוק מפה נובעת הסתירה הגדולה שמצד אחד הציבור החרדי הוא עם הכי הרבה אחוזי הצבעה ומצד שני עם הכי פחות מוטיבציה להצביע, אנחנו מצביעים כהוראת גדולי ישראל, אבל בלי שום רצון וחשק לעשות את זה.
וחשוב לי להדגיש - גם אני מצביע ביום הבחירות למפלגה חרדית, זה רק לעניות דעתי ניתוח בעלמא של המצב והסתירה הנ"ל
המודעה הינה פרדוקס!!
הקמפיין של ליברמן משרת את ג'למה לספק סרטונים לליברמן שחוגג על הקמפיין שהוא מקבל בחינם??
לידיעתך!הקמפיין של ליברמן משרת את ג'
זה שליברמן מציג חרדי שאומר בעצמו שהחרדים מפחדים ממס הכנסה זה לא קיצוני מצדו,ככל שהוא יותר קיצוני זה מניע יותר את החרדים לפעולה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: