גם בברוטו, רחוק מאוד מהמציאותשים לב שמדובר בסכומי ברוטו בעולם שבו נהוג לציין משכורות בנטו!
גם בברוטו, רחוק מאוד מהמציאותשים לב שמדובר בסכומי ברוטו בעולם שבו נהוג לציין משכורות בנטו!
המורה שאתה מכיר נמצא ברפורמות החדשות? או במוסדות שאויאויאוי זה נוגד את דרך ישראל סבא שאנשים יוכלו לפרנס?גם בברוטו, רחוק מאוד מהמציאות
מורה במשרד החינוך, תקן מלא, ותק למעלה מ15 שנה, אופק חדש, תואר ראשון.המורה שאתה מכיר נמצא ברפורמות החדשות? או במוסדות שאויאויאוי זה נוגד את דרך ישראל סבא שאנשים יוכלו לפרנס?
כי מה שכתבתי נכון לי ולכל הצוות שמלמד איתי
זה באמת קטע מוזר שבהוראה נהוג לציין את המשכורת בנטו.שים לב שמדובר בסכומי ברוטו בעולם שבו נהוג לציין משכורות בנטו!
הוא ווידא שהוא מקבל את כל הזכויות שלו? שאין רישומים שגויים במשרד החינוך?מורה במשרד החינוך, תקן מלא, ותק למעלה מ15 שנה, אופק חדש, תואר ראשון.
היא, לא הוא.הוא ווידא שהוא מקבל את כל הזכויות שלו? שאין רישומים שגויים במשרד החינוך?
זה קורה המון (מניסיון), אבל יותר קל לתקן את זה מאשר בעמותות, כי לפקיד שאחראי על זה זה לא יוצא מהכיס...
נכון. באופק חדש השכר של 15,000 אמנם קיים, אבל לא אחרי 15 שנה, אלא אחרי 30 שנה... (אלא אם יש גמולי תפקיד. אבל גם אז זה 20 שנה לפחות)וכן, זה לא משהו חריג, ככה כולם מקבלים, תראה את התגובות של המורים, זה בדיוק זה, ותק ארוך, רפורמות וכו' ושכר שלא מתקרב לטבלאות שמשרד האוצר מנופף בהן.
לבעל הרק תורה שליט''אהצד השני של המטבע
אני לא רוצה לעצבן אף אחד ובטח לא את המורות/גננות שמרגישות מקופחות, אך יש סיכוי סביר שהצלחת המאבק תהווה כישלון עבור כולנו, ואסביר:
מוסדות החינוך החרדיים אינם מתוקצבים ב100% ממשרד החינוך. היות וכך, כדי שהמוסד ישרוד אין דרך אלא "להעביר" משכר עובדי ההוראה לטובת המוסד (בניית כיתות וכו'). ברגע שהמנהלים יוכרחו לשלם לעובדי ההוראה את מלוא שכרם הם ייאלצו להעלות את שכר הלימוד. ואז.. אז תקום צעקה על עושק ההורים...
אכן ברור לכל, שהמנהלים לא יהיו אלו שיקצצו מעט משכרם, ומדירות ילדיהם.(ולמה להם?? הרי זו עבודה ששכרה בצידה, שכר נאה, ואחכ שידרוג לחבר כנסת..)לבעל הרק תורה שליט''א
ההורים יהיו מוכנים לשלם קצת יותר בשביל שהמורות לא יבואו עם הרגשה של קיפוח.
רק אציין שמשום מה ישר הכל נופל על ההורים מותר קצת לבעלי המוסדות להוציא מכיסם הרחב.
זה ממש לא מדויק.הצד השני של המטבע
אני לא רוצה לעצבן אף אחד ובטח לא את המורות/גננות שמרגישות מקופחות, אך יש סיכוי סביר שהצלחת המאבק תהווה כישלון עבור כולנו, ואסביר:
מוסדות החינוך החרדיים אינם מתוקצבים ב100% ממשרד החינוך. היות וכך, כדי שהמוסד ישרוד אין דרך אלא "להעביר" משכר עובדי ההוראה לטובת המוסד (בניית כיתות וכו'). ברגע שהמנהלים יוכרחו לשלם לעובדי ההוראה את מלוא שכרם הם ייאלצו להעלות את שכר הלימוד. ואז.. אז תקום צעקה על עושק ההורים...
יש לי רעיון בשבילך - תפתח חיידר!!רק אציין שמשום מה ישר הכל נופל על ההורים מותר קצת לבעלי המוסדות להוציא מכיסם הרחב.
ממש לא!זה ממש לא מדויק.
מוסדות הבנות מתוקצבות ברוב המחלט ב100%.
מוסדות הבנים בכל מקרה לא מחויבים להסכמים ולתנאי השכר.
לא נכנסת לוויכוח, מבחינת שכר הרשתות מתוקצבות במאה אחוזממש לא!
יש פרמטרים שמתוקצבים ויש שלא.
בסך הכללי הם לא מתוקצבים ב100%.
תראי בקובץ המצורף
חוכמה גדולה...לא נכנסת לוויכוח, מבחינת שכר הרשתות מתוקצבות במאה אחוז
איך יבנו כיתות? העירייה תבנה מי ישלם על נקיון ותחזוקה? העירייה. רק אם הבעלים בשביל פרנסה מוכן לשלם גם שכירות על חשבון הגננות העיקר שהוא יהא זה שיפתח את הגן ולא המתחרים לכן זה נראה כך.חוכמה גדולה...
איך יבנו כיתות? איך ישלמו על ניקיון ותחזוקה?
אין פה עניין לוויכוח, אני רק אומר שכשהמאבק יצליח - או שהילדים (והמורים) שלנו ילמדו בתת תנאים, או שנאלץ לשלם למוסד. אין אופציה שלישית. כסף לא בא סתם ככה..
אני לא יפתח חדר בגלל סיבות אחרות אבל הכלכלית היא סיבה אחרונה.יש לי רעיון בשבילך - תפתח חיידר!!
בלי להתייחס לנכונות הטענה. מה אתה מציע? במקום שהנטל יתחלק בין כל הציבור הנטל צריך ליפול על 5% מהציבור (צוותי ההוראה)... סה"כ הגיוני..הצד השני של המטבע
על שכירות ואחזקה אחראית הרשות.חוכמה גדולה...
איך יבנו כיתות? איך ישלמו על ניקיון ותחזוקה?
אין פה עניין לוויכוח, אני רק אומר שכשהמאבק יצליח - או שהילדים (והמורים) שלנו ילמדו בתת תנאים, או שנאלץ לשלם למוסד. אין אופציה שלישית. כסף לא בא סתם ככה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: