דרוש מידע ניצול ועושק מורים, מורות וסייעות במגזר החרדי - סקר דיווח אנונימי

מצב
הנושא נעול.

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
זו בעיה שלהם לא שלנו...
@נכד של הבעש"ט עצבות זו ע"ז....
ולגופו של עניין, עיין בסוגיא של היכי דמי חילול ה' ותראה שחילול ה' הוא בעשיית מעשה שלפי הנראה עלול להתפרש כמעשה אסור שאינו לפי דרגתי הרוחנית (ואפילו אם לא עשית משהו אסור כגון ת"ח שקונה בהקפה שעלולים לחשוב שאינו משלם).
אך אם מן דהוא מחליט שאם יש חרדי שגונב אז כולם גנבים זו בעיה שלו (שכנראה גם נובעת משנאת עמי הארצות לת"ח) ואין כאן כל קשר לחילול ה' ואדרבה, מי שיש שיש לו שכל ישר יראה כאן קידוש ה' שאיננו נותנים לבעלי הכח והשררה לעשוק את האומללים אלא מוקיעים אותם.

נערך לאחרונה ב:

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
@נכד של הבעש"ט עצבות זו ע"ז....
ולגופו של עניין, עיין בסוגיא של היכי דמי חילול ה' ותראה שחילול ה' הוא בעשיית מעשה שלפי הנראה עלול להתפרש (ואפילו אם לא עשית משהו אסור כגון ת"ח שקונה בהקפה שעלולים לחשוב שאינו משלם) כמעשה אסור שאינו לפי דרגתי הרוחנית.
אך אם מן דהוא מחליט שאם יש חרדי שגונב אז כולם גנבים זו בעיה שלו (שכנראה גם נובעת משנאת עמי הארצות לת"ח) ואין כאן כל קשר לחילול ה' ואדרבה, מי שיש שיש לו שכל ישר יראה כאן קידוש ה' שאיננו נותנים לבעלי הכח והשררה לעשוק את האומללים אלא מוקיעים אותם.
אני לא דיברתי מעניין חילול ה' לפי ההלכה, אלא סתם חבל שיהו עוד כמה יהודים שישנאו בגלל זה את החרדים...
יש עניין לפרסם א"ז סתם?

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
חבל שיהו עוד כמה יהודים שישנאו בגלל זה את החרדים...
חזקה על מי ששונא שימשיך לשנוא ומי שאוהב ימשיך לאהוב
יש עניין לפרסם א"ז סתם?
בוודאי שסתם אין עניין אך הסיכוי לפתור את הבעיה כששומרים עליה בסוד בתוך המגזר, שואפת לאפס.
ע"ע ח.ו. י.מ.ז. ועוד.

יקוב

משתמש רשום
שאלה אחת
ואני לא מתעסק בתחום הרשתות
חוץ מתלונות תיאורטיות
יש גגנות שבתלוש שלהם מופיע כל שנה איפוס לגבי הוותק ??[כי פיטורים לשלוש חודשים "לא" מאפסים את הוותק]!
וכן האם יש תלונה על היעדר הטבה אמיתית בפועל כלומר מתוך 100 ומשהו התלונות שהוגשו כבר לקישור הזה האם יש תלונה אמיתית שנוגעת למניעת הטבות בפועל??
כלומר כולנו רוצים יותר משכורת בכל העבודות אבל האם יש משהו אמיתי של לקיחת הטבות חוקיות של העובדת בהוראה
יותר משאר המקצועות או שזה נובע רק מקנאה במנהלים??
ולגבי ההחזר שמבקשים להחזיר יש שתי דברים אחד האם זה בגלל תקצוב חסר באמת??
וחוץ מזה איזה עושק זה אם מראש אומרים לך זה המשכורת שלך והיא חוקית מבחינת כמה שמחובים לעובדת ואני רושם לך בתלוש יותר ותחזיר לי וכן הטענה שאומרת [נאמר למעלה בשרשור] אין מספיק תקצוב שלא יהיה מנהל אולי לא מוצא חן בעיניך המשכורת אל תהיי גננת??
ומעניין לבדוק כמה משתכר מנהל מוסד של 5000/10000 עובדים ורק אח"כ להתלונן על כמה משכורת מנהל הרשת לוקח!!

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בוודאי שסתם אין עניין אך הסיכוי לפתור את הבעיה כששומרים עליה בסוד בתוך המגזר, שואפת לאפס.
כתבתי שאם זה עוזר בלי עדיף שלא...

אם זה לא עוזר ודאי שזה מה שצריך לעשות.

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
שאלה אחת
ואני לא מתעסק בתחום הרשתות
חוץ מתלונות תיאורטיות
יש גגנות שבתלוש שלהם מופיע כל שנה איפוס לגבי הוותק ??[כי פיטורים לשלוש חודשים "לא" מאפסים את הוותק]!
וכן האם יש תלונה על היעדר הטבה אמיתית בפועל כלומר מתוך 100 ומשהו התלונות שהוגשו כבר לקישור הזה האם יש תלונה אמיתית שנוגעת למניעת הטבות בפועל??
כלומר כולנו רוצים יותר משכורת בכל העבודות אבל האם יש משהו אמיתי של לקיחת הטבות חוקיות של העובדת בהוראה
יותר משאר המקצועות או שזה נובע רק מקנאה במנהלים??
ולגבי ההחזר שמבקשים להחזיר יש שתי דברים אחד האם זה בגלל תקצוב חסר באמת??
וחוץ מזה איזה עושק זה אם מראש אומרים לך זה המשכורת שלך והיא חוקית מבחינת כמה שמחובים לעובדת ואני רושם לך בתלוש יותר ותחזיר לי וכן הטענה שאומרת [נאמר למעלה בשרשור] אין מספיק תקצוב שלא יהיה מנהל אולי לא מוצא חן בעיניך המשכורת אל תהיי גננת??
ומעניין לבדוק כמה משתכר מנהל מוסד של 5000/10000 עובדים ורק אח"כ להתלונן על כמה משכורת מנהל הרשת לוקח!!
ישנם המון תלונות על דברים לא חוקיים אך אציין שוב את הדוגמא הפשוטה: חיוב בשעות התנדבות, או במילים אחרות: רוצה משרה? תעבדי בלי משכורת מספר שעות מסויים.

יקוב

משתמש רשום
ישנם המון תלונות על דברים לא חוקיים אך אציין שוב את הדוגמא הפשוטה: חיוב בשעות התנדבות, או במילים אחרות: רוצה משרה? תעבדי בלי משכורת מספר שעות מסויים.
והאם אז זה יוצא פחות מהמשכורת הכללית בניכוי האחוזים שלא מתוקצבים??
וחוץ מזה שוב זה לפי בחירת העובדת האם לעבוד

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
וחוץ מזה איזה עושק זה אם מראש אומרים לך זה המשכורת שלך והיא חוקית מבחינת כמה שמחובים לעובדת ואני רושם לך בתלוש יותר ותחזיר לי
לא הבנתי.... אתה באמת חושב שמנהל שמשלם כל מה שצריך מבחינה חוקית מחליט סתם להוסיף סכום לתלוש??? מדובר על תלוש שהוא מחוייב להוציא רק שהוא לא רוצה לשלם את מה שמחוייב אז הוא דורש את חלק מהכסף בחזרה... ואני מקווה שאתה מבין לבד שזה עושק וגזל גמור...

יקוב

משתמש רשום
לא הבנתי.... אתה באמת חושב שמנהל שמשלם כל מה שצריך מבחינה חוקית מחליט סתם להוסיף סכום לתלוש??? מדובר על תלוש שהוא מחוייב להוציא רק שהוא לא רוצה לשלם את מה שמחוייב אז הוא דורש את חלק מהכסף בחזרה... ואני מקווה שאתה מבין לבד שזה עושק וגזל גמור...
קודם כל יכול להיות כדי להוציא כסף שחור...
וחוץ מזה האם יכול להיות שהחוק מחייב לשלם רגיל למרות שמתוקצב פחות וזה הדרך שלו להסתדר עם התיקצוב

יקוב

משתמש רשום
לא מחייבים אותה לעבוד
וכן השאלה היא האם זה היה עובר בשתיקה אם היו לוקחים יותר כסף מכל הורה או שאז ....
ולכן בוחרים בדרך הזאת שגננת יכולה להחליט האם להיות גננת אם כל השעות הנוחות והימי חופשה וכדומה או שבגלל שמקבלת פחות מגננת ברשת חילונית אז לא!!
בשונה מהורה שמוכרח לשלם
[אני לא מכיר את העושק ולא את הרשתות אני רק רוצה לצאת מההתלהמות ונסות להבין מה הסיפור וכן כמו שגולדקנופף אמר בריאיון משום מה עד היום למרות שעזבו אותי ויצאו לפנסיה אלפי מורות אף אחד לא תבעה אותי או הגישה תלונה אולי זה אומר שהכל תלונות באוויר וקנאה ואין אמת ושוב אני רק שואל]

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קודם כל יכול להיות כדי להוציא כסף שחור...
וחוץ מזה האם יכול להיות שהחוק מחייב לשלם רגיל למרות שמתוקצב פחות וזה הדרך שלו להסתדר עם התיקצוב
וואס איז דא???
מדוע המורה צריכה לשלם את מה שהבן/בת שלך לא מקבלים תקצוב מהמדינה???? שיקצצו את זה מהמשכורת שלך, לא שלה!!!!
המורה מקבלת משכורת בתקצוב מלא ממשרד החינוך על עבודתה והמנהל הוא הפקיד שאמור לבצע את ההעברה, אם לפקיד יש "השגות" על המערכת מדוע היא לא מתקצבת לו דברים אחרים שידבר עם המערכת או ישיג תרומות או יגבה יותר שכר לימוד בשביל להשלים את מה שחסר אבל מהיכי תיתי לקחת את זה מכסף שיועד למורה????
(אם לך כפקיד בביטוח לאומי תהיה השגה על תשלום הקצבאות למה נותנים לנכים כך ולניצולי שואה ותחליט לקחת מאחד ולתת לשני אתה גנב לכל דבר ועניין וגם כאן אותו דבר! צריך לדעת: המנהל הוא פקיד והכסף אינו שלו!!!).

יקוב

משתמש רשום
המורה מקבלת משכורת בתקצוב מלא ממשרד החינוך על עבודתה והמנהל הוא הפקיד שאמור לבצע את ההעברה, אם לפקיד יש "השגות" על המערכת מדוע היא לא מתקצבת לו דברים אחרים שידבר עם המערכת או ישיג תרומות או יגבה יותר שכר לימוד בשביל להשלים את מה שחסר אבל מהיכי תיתי לקחת את זה מכסף שיועד למורה????
(אם לך כפקיד בביטוח לאומי תהיה השגה על תשלום הקצבאות למה נותנים לנכים כך ולניצולי שואה ותחליט לקחת מאחד ולתת לשני אתה גנב לכל דבר ועניין וגם כאן אותו דבר! צריך לדעת: המנהל הוא פקיד והכסף אינו שלו!!!).
השאלה היא האם הוא יכול להתנות איתה את זה ככה מראש [אני מדבר מבחינת הטענה על ניצול וכן גזל] ? ואם עושה ככה בגלל שלא מתוקצב מלא והיא מסכימה לזה אז אין צדק בטענת ניצול!!
וכבר כתבתי אם זה נכון שאין שום תביעה על הרשת שלו בעשרות השנים האחרונות נראה לי שזה אומר משהו
ואם תוציא מהרשתות כסף על ידי שיימינג ציבורי אולי זה בפני עצמו עוול שיוכל לטעון זה ההסכם שלי איתה והיא רוצה בזה מה לך ולזה?

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
וכן השאלה היא האם זה היה עובר בשתיקה אם היו לוקחים יותר כסף מכל הורה או שאז ....
ו????????????. זו בעיה של המנהל להתמודד עם זעם ההורים למה הגננת צריכה לספוג את זה מכספה שיועד לה ממשרד החינוך????..
ולכן בוחרים בדרך הזאת שגננת יכולה להחליט האם להיות גננת אם כל השעות הנוחות והימי חופשה
לא הבנתי??????? זה שיש לה תנאי עבודה עם חופשים נוחים מתיר לך לגזול ממנה חלק מהמשכורת?????????
לא מחייבים אותה לעבוד
טענו חיטים והודה לו.... אולי גם אפשר לגנוב לך חלק מהמשכורת כי אתה לא חייב לעבוד??? מה הטענה הזו???
בשונה מהורה שמוכרח לשלם
מישהו הכריח אותך לשלוח ילד למוסד חינוך שלא מתוקצב באופן מלא?? זו בחירה שלך ותשלם עליה (כמו שכל יהודי בכל מקום בעולם משלהם הון על חינוך ילדיו לפי אמונתו).

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
השאלה היא האם הוא יכול להתנות איתה את זה ככה מראש
הוא גם יכול להתנות איתה שתשלם לו כל חודש 10 אלף ש"ח על הזכות להיות מחנכת בישראל, אם היא רוצה מרוחב ליבה לתרום שתתרום! אם היא שואל כל אחת האם רוצה לתרום ממשכורתה וכמה רוצה תוך הבטחה כנה שכל החלטה שלה בנושא לא תשפיעה כהוא זה על עבודתה/ מעמדה/קידומה בבית הספר ברור שאין בעיה!
אך זה לא המקרה ודי להיתממות...
להזכירך שוב: המנהל הוא שליח ציבור לנהל את הכספים ותו לא מידי!!! בעסק הפרטי שלך תחליט לקבל את מי שתרצה באילו תנאים שתרצה אבל כאן אתה פקיד!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה