זו בעיה שלהם לא שלנו...לגבי דיבתם/ינו הציבור הכללי לא מפריד לצערינו...כולם זורקים אבנים וכו'
זו בעיה שלהם לא שלנו...לגבי דיבתם/ינו הציבור הכללי לא מפריד לצערינו...כולם זורקים אבנים וכו'
@נכד של הבעש"ט עצבות זו ע"ז....זו בעיה שלהם לא שלנו...
אני לא דיברתי מעניין חילול ה' לפי ההלכה, אלא סתם חבל שיהו עוד כמה יהודים שישנאו בגלל זה את החרדים...@נכד של הבעש"ט עצבות זו ע"ז....
ולגופו של עניין, עיין בסוגיא של היכי דמי חילול ה' ותראה שחילול ה' הוא בעשיית מעשה שלפי הנראה עלול להתפרש (ואפילו אם לא עשית משהו אסור כגון ת"ח שקונה בהקפה שעלולים לחשוב שאינו משלם) כמעשה אסור שאינו לפי דרגתי הרוחנית.
אך אם מן דהוא מחליט שאם יש חרדי שגונב אז כולם גנבים זו בעיה שלו (שכנראה גם נובעת משנאת עמי הארצות לת"ח) ואין כאן כל קשר לחילול ה' ואדרבה, מי שיש שיש לו שכל ישר יראה כאן קידוש ה' שאיננו נותנים לבעלי הכח והשררה לעשוק את האומללים אלא מוקיעים אותם.
חזקה על מי ששונא שימשיך לשנוא ומי שאוהב ימשיך לאהובחבל שיהו עוד כמה יהודים שישנאו בגלל זה את החרדים...
בוודאי שסתם אין עניין אך הסיכוי לפתור את הבעיה כששומרים עליה בסוד בתוך המגזר, שואפת לאפס.יש עניין לפרסם א"ז סתם?
כתבתי שאם זה עוזר בלי עדיף שלא...בוודאי שסתם אין עניין אך הסיכוי לפתור את הבעיה כששומרים עליה בסוד בתוך המגזר, שואפת לאפס.
ישנם המון תלונות על דברים לא חוקיים אך אציין שוב את הדוגמא הפשוטה: חיוב בשעות התנדבות, או במילים אחרות: רוצה משרה? תעבדי בלי משכורת מספר שעות מסויים.שאלה אחת
ואני לא מתעסק בתחום הרשתות
חוץ מתלונות תיאורטיות
יש גגנות שבתלוש שלהם מופיע כל שנה איפוס לגבי הוותק ??[כי פיטורים לשלוש חודשים "לא" מאפסים את הוותק]!
וכן האם יש תלונה על היעדר הטבה אמיתית בפועל כלומר מתוך 100 ומשהו התלונות שהוגשו כבר לקישור הזה האם יש תלונה אמיתית שנוגעת למניעת הטבות בפועל??
כלומר כולנו רוצים יותר משכורת בכל העבודות אבל האם יש משהו אמיתי של לקיחת הטבות חוקיות של העובדת בהוראה
יותר משאר המקצועות או שזה נובע רק מקנאה במנהלים??
ולגבי ההחזר שמבקשים להחזיר יש שתי דברים אחד האם זה בגלל תקצוב חסר באמת??
וחוץ מזה איזה עושק זה אם מראש אומרים לך זה המשכורת שלך והיא חוקית מבחינת כמה שמחובים לעובדת ואני רושם לך בתלוש יותר ותחזיר לי וכן הטענה שאומרת [נאמר למעלה בשרשור] אין מספיק תקצוב שלא יהיה מנהל אולי לא מוצא חן בעיניך המשכורת אל תהיי גננת??
ומעניין לבדוק כמה משתכר מנהל מוסד של 5000/10000 עובדים ורק אח"כ להתלונן על כמה משכורת מנהל הרשת לוקח!!
והאם אז זה יוצא פחות מהמשכורת הכללית בניכוי האחוזים שלא מתוקצבים??ישנם המון תלונות על דברים לא חוקיים אך אציין שוב את הדוגמא הפשוטה: חיוב בשעות התנדבות, או במילים אחרות: רוצה משרה? תעבדי בלי משכורת מספר שעות מסויים.
לא הבנתי.... אתה באמת חושב שמנהל שמשלם כל מה שצריך מבחינה חוקית מחליט סתם להוסיף סכום לתלוש??? מדובר על תלוש שהוא מחוייב להוציא רק שהוא לא רוצה לשלם את מה שמחוייב אז הוא דורש את חלק מהכסף בחזרה... ואני מקווה שאתה מבין לבד שזה עושק וגזל גמור...וחוץ מזה איזה עושק זה אם מראש אומרים לך זה המשכורת שלך והיא חוקית מבחינת כמה שמחובים לעובדת ואני רושם לך בתלוש יותר ותחזיר לי
קודם כל יכול להיות כדי להוציא כסף שחור...לא הבנתי.... אתה באמת חושב שמנהל שמשלם כל מה שצריך מבחינה חוקית מחליט סתם להוסיף סכום לתלוש??? מדובר על תלוש שהוא מחוייב להוציא רק שהוא לא רוצה לשלם את מה שמחוייב אז הוא דורש את חלק מהכסף בחזרה... ואני מקווה שאתה מבין לבד שזה עושק וגזל גמור...
וואס איז דא???בניכוי האחוזים שלא מתוקצבים??
קודם כל יכול להיות כדי להוציא כסף שחור...
וחוץ מזה האם יכול להיות שהחוק מחייב לשלם רגיל למרות שמתוקצב פחות וזה הדרך שלו להסתדר עם התיקצוב
המורה מקבלת משכורת בתקצוב מלא ממשרד החינוך על עבודתה והמנהל הוא הפקיד שאמור לבצע את ההעברה, אם לפקיד יש "השגות" על המערכת מדוע היא לא מתקצבת לו דברים אחרים שידבר עם המערכת או ישיג תרומות או יגבה יותר שכר לימוד בשביל להשלים את מה שחסר אבל מהיכי תיתי לקחת את זה מכסף שיועד למורה????וואס איז דא???
מדוע המורה צריכה לשלם את מה שהבן/בת שלך לא מקבלים תקצוב מהמדינה???? שיקצצו את זה מהמשכורת שלך, לא שלה!!!!
השאלה היא האם הוא יכול להתנות איתה את זה ככה מראש [אני מדבר מבחינת הטענה על ניצול וכן גזל] ? ואם עושה ככה בגלל שלא מתוקצב מלא והיא מסכימה לזה אז אין צדק בטענת ניצול!!המורה מקבלת משכורת בתקצוב מלא ממשרד החינוך על עבודתה והמנהל הוא הפקיד שאמור לבצע את ההעברה, אם לפקיד יש "השגות" על המערכת מדוע היא לא מתקצבת לו דברים אחרים שידבר עם המערכת או ישיג תרומות או יגבה יותר שכר לימוד בשביל להשלים את מה שחסר אבל מהיכי תיתי לקחת את זה מכסף שיועד למורה????
(אם לך כפקיד בביטוח לאומי תהיה השגה על תשלום הקצבאות למה נותנים לנכים כך ולניצולי שואה ותחליט לקחת מאחד ולתת לשני אתה גנב לכל דבר ועניין וגם כאן אותו דבר! צריך לדעת: המנהל הוא פקיד והכסף אינו שלו!!!).
ו????????????. זו בעיה של המנהל להתמודד עם זעם ההורים למה הגננת צריכה לספוג את זה מכספה שיועד לה ממשרד החינוך????..וכן השאלה היא האם זה היה עובר בשתיקה אם היו לוקחים יותר כסף מכל הורה או שאז ....
לא הבנתי??????? זה שיש לה תנאי עבודה עם חופשים נוחים מתיר לך לגזול ממנה חלק מהמשכורת?????????ולכן בוחרים בדרך הזאת שגננת יכולה להחליט האם להיות גננת אם כל השעות הנוחות והימי חופשה
טענו חיטים והודה לו.... אולי גם אפשר לגנוב לך חלק מהמשכורת כי אתה לא חייב לעבוד??? מה הטענה הזו???לא מחייבים אותה לעבוד
מישהו הכריח אותך לשלוח ילד למוסד חינוך שלא מתוקצב באופן מלא?? זו בחירה שלך ותשלם עליה (כמו שכל יהודי בכל מקום בעולם משלהם הון על חינוך ילדיו לפי אמונתו).בשונה מהורה שמוכרח לשלם
הוא גם יכול להתנות איתה שתשלם לו כל חודש 10 אלף ש"ח על הזכות להיות מחנכת בישראל, אם היא רוצה מרוחב ליבה לתרום שתתרום! אם היא שואל כל אחת האם רוצה לתרום ממשכורתה וכמה רוצה תוך הבטחה כנה שכל החלטה שלה בנושא לא תשפיעה כהוא זה על עבודתה/ מעמדה/קידומה בבית הספר ברור שאין בעיה!השאלה היא האם הוא יכול להתנות איתה את זה ככה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: