בואי, אם אפשר לפתוח הכל באמצעות כסף - מה עשינו? זה ממש אפוטרופוס לעריות.למה?
זה עדיין מונע אנשים מלהכנס לאתרים שלא היו רוצים להכנס אליהם -וזו מהות החסימה, לא?
בואי, אם אפשר לפתוח הכל באמצעות כסף - מה עשינו? זה ממש אפוטרופוס לעריות.למה?
זה עדיין מונע אנשים מלהכנס לאתרים שלא היו רוצים להכנס אליהם -וזו מהות החסימה, לא?
הפורום כאן מיועד בשביל ש'הצדיקים של פרוג' יאמרו בפה מלא שצלמות / עורכות וידאו / ממדלות בתלת ממד יכולות לכתחילה להשתמש בסינון של רימון.או שהפורום כאן נותן מקום לתלונות אמוציונליות ולא עניניות.
שום דבר מכל מה שתכתבו פה - לא יעזור לקדם פיתוח בנטפרי
כאן זה רק הוצאת קיטור משעשעת למדי על מדוע חברה/עמותה X לא מייצרת לי מוצר מושלם לצרכי בשיא חוצפתה. על הגבול של ניסוח משמיץ.
רק שם תתכן לו משמעות אולי.
אני מבין שהחסימה של הבינה המלאכותית היא לא הבעיה העיקרית. הבעיה העיקרית היא בכך שנטפרי לא מצליחה למצוא פתרון לבעיות כבר יותר משנתייםלא מבין למה נטפרי עברו כל גבול שהם חסמו כלי שמאפשר למבקש מפוטושופ כל תמונה שעולה לנו בראש.
כאילו בשביל מה יש נטפרי?
מה הקשר פה עבודה מקצועית. גם בארה"ב לא התירו לחלל שבת שלא היה דרך אחרת להתפרנס.
זו רק דוגמא, כי האינטנרט מתקדם בקצב מסחרר ובעלי מקצוע רבים מגלים שקולגות שיש להם סינון אחר מצליחים להגיע לתוצאות ברמה גבוהה יותר בזכות הכלים החדשיםכי הבינה המלאכותית לא הייתה שם מאז ומעולם, היא חדשה דנדשה
קשה להגדיר את הבינה המלאכותית "בעיה שצצה" זו יותר תכונה שצצה, אני לא חושבת שיש צלמת היום שיכולה להתלונן שהיא לא יכולה לעבוד כי חסמו לה את הבינה המלאכותית בפוטושופ.
זה כלי חדש בפוטושופ וייקח כנראה קצת זמן עד שנטפרי ימצאו דרך לסנן אותו (או שלא ימצאו, אבל מוקדם מכדי לדעת)
יש לכתוב שאין בעיה לדעתי או להצדיק
ויש לתקוף את מי שבכלל העזו לכתוב שיש בעיה או לטעון שזה לא לגיטימי לפתוח על זה אשכול. וזו סתימת פיות
עכשיו מובן?
וכשתשלמי מחירים בעצמך אולי תביני
צודק, הבעיה של נטפרי היא בכך שהיא הטובה בשוקיש פה דבר שמפריע לי מאוד בהלך הרוח של חלק מהמגיבים פה. דבר שמזיק לציבור השמרן יותר.
בעוד בעבר היה קודם אידישקייט ואחרי זה עבודה. היום זה הולך ונהיה הפוך קודם עבודה אחרי זה אידשקייט.
אני יודע שזה לא כולם אבל הרוח הזאת שאם הסינון לא מאפשר אז נעבור לפרוץ זה לא קהל היעד אליו נטפרי מכוונת.
רק בלי הכללות, בבקשה.יש פה דבר שמפריע לי מאוד בהלך הרוח של חלק מהמגיבים פה. דבר שמזיק לציבור השמרן יותר.
בעוד בעבר היה קודם אידישקייט ואחרי זה עבודה. היום זה הולך ונהיה הפוך קודם עבודה אחרי זה אידשקייט.
אני יודע שזה לא כולם אבל הרוח הזאת שאם הסינון לא מאפשר אז נעבור לפרוץ זה לא קהל היעד אליו נטפרי מכוונת.
אני ממש לא הכללתי כתבתי מפורש שאני מדבר על חלק מהמגיבים.רק בלי הכללות, בבקשה.
היו כאן הרבה (ואני בתוכם) שהצהירו שלא יעזבו את נטפרי, כי לא סבורים שיש חלופות.
במקביל ביקשנו הבנה לצרכים ומחשבה איך לפתור את המקום הזה (ולא לנצל אותו).
שוב, מדברת על אתרים שהיו בעבר פתוחים ונחסמו
אם לא ראית אז אין טעם להידיין.מובן, ולא מוסכם...
לא ראיתי באשכול הזה תקיפות כאלה, או שלילת לגיטימיות.
אבל גם אם מישהו טוען באיזה מקום שלא לגטימי לפתוח אשכול - הוא מביע בזה את דעתו, וזכותו לעשות את זה. זה לא שונה מכל דעה אחרת.
הוא לא נועל את האשכול, לא מוחק אותו, לא מארגן הפגנות נגד הפותח, ואפילו לא מצמיד אקדח לראשו.
עובדה, שכל מי שמעוניין להמשיך באשכול - פשוט ממשיך אותו. (אלא אם המנהלים רואים סיבה לנעול או למחוק).
את מדברת על לתקוף? זה עניין אחר. והוא בדרך כלל לא טוב.
אין הבדל אם התקיפה היא על פתיחת אשכול, או על דעה שלא מוצאת חן, או על שירות שלא מוצא חן.
ולגבי המשפט האחרון - מה את יודעת על המחירים שאני ומשפחתי משלמים או לא משלמים?
חושבת שכדאי להתמקד בדעות, ולא לרדת לרמה אישית.
איך פתיחת מסלול לפי מקצוע תהפוך את האתרים הרלבנתים מסוננים עם כל הסינון הראוי?
כל מקצוע דורש סביבות 10-15 אתריםאיך פתיחת מסלול לפי מקצוע תהפוך את האתרים הרלבנתים מסוננים עם כל הסינון הראוי?
ברגע שכבר פותחים אתר מסוים, אז הוא פתוח עם כל הסינון הראוי, לא?איך פתיחת מסלול לפי מקצוע תהפוך את האתרים הרלבנתים מסוננים עם כל הסינון הראוי?
כל מקצוע דורש סביבות 10-15 אתרים
התגברתם על בינה מלאכותית (לקסיקה) מאמינה גם בפוטושופ בקרוב כי זה אותו רעיון
איפה הבעיה? באמת מנסה להבין
אולי שיהיה את הבסיס (רשימה ספציפית פתוחה לאותו מסלול), ומי שירצה אתר נוסף מסונן- ישלם סכום ע"כ ויבדקו עבורו. לא יודעת מה בדיוק הפתרונות האפשריים, אבל אפשר לנסות אולי
מאמין שעברת על הקלטת תעבורהבפרוטוקול לא ידוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: