תקשורת נטפרי ובעלות מקצוע

מצב
הנושא נעול.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
או שהפורום כאן נותן מקום לתלונות אמוציונליות ולא עניניות.
שום דבר מכל מה שתכתבו פה - לא יעזור לקדם פיתוח בנטפרי

כאן זה רק הוצאת קיטור משעשעת למדי על מדוע חברה/עמותה X לא מייצרת לי מוצר מושלם לצרכי בשיא חוצפתה. על הגבול של ניסוח משמיץ.

רק שם תתכן לו משמעות אולי.
הפורום כאן מיועד בשביל ש'הצדיקים של פרוג' יאמרו בפה מלא שצלמות / עורכות וידאו / ממדלות בתלת ממד יכולות לכתחילה להשתמש בסינון של רימון.

%;

משתמש פעיל
לא מבין למה נטפרי עברו כל גבול שהם חסמו כלי שמאפשר למבקש מפוטושופ כל תמונה שעולה לנו בראש.
כאילו בשביל מה יש נטפרי?
מה הקשר פה עבודה מקצועית. גם בארה"ב לא התירו לחלל שבת שלא היה דרך אחרת להתפרנס.
אני מבין שהחסימה של הבינה המלאכותית היא לא הבעיה העיקרית. הבעיה העיקרית היא בכך שנטפרי לא מצליחה למצוא פתרון לבעיות כבר יותר משנתיים
כך זה לדוגמא עם האתר creative market על מגוון גרורותיו, מאגרי וידאו איכותיים, וכך זה גם עם קבצי lottie לבוני אתרים. זה מובן, שכן הבעיות מורכבת. עם זאת, אני יכול להבין מדוע אנשי מקצוע יאבדו אמון בנטפרי אם הם מרגישים שהחברה לא לוקחת את החששות שלהם ברצינות.
אני מבין שאנשי מקצוע לא מבקשים מנטפרי לפתוח את כל הרשימה הזו בלי סינון. הם פשוט מבקשים תגובה תוך זמן עבודה סביר. זה הגיוני, מכיוון שלאנשי מקצוע יש לוחות זמנים עמוסים והם צריכים להיות מסוגלים לגשת למשאבים הדרושים להם.
אני מקווה שנטפרי תוכל להחזיר את אמון אנשי המקצוע על ידי מתן מענה מהיר לבעיות שלהם

%;

משתמש פעיל
כי הבינה המלאכותית לא הייתה שם מאז ומעולם, היא חדשה דנדשה

קשה להגדיר את הבינה המלאכותית "בעיה שצצה" זו יותר תכונה שצצה, אני לא חושבת שיש צלמת היום שיכולה להתלונן שהיא לא יכולה לעבוד כי חסמו לה את הבינה המלאכותית בפוטושופ.
זה כלי חדש בפוטושופ וייקח כנראה קצת זמן עד שנטפרי ימצאו דרך לסנן אותו (או שלא ימצאו, אבל מוקדם מכדי לדעת)
זו רק דוגמא, כי האינטנרט מתקדם בקצב מסחרר ובעלי מקצוע רבים מגלים שקולגות שיש להם סינון אחר מצליחים להגיע לתוצאות ברמה גבוהה יותר בזכות הכלים החדשים
אפשר להבין את התסכול שלהם מול זמני הפיתוח הגבוהים הנדרשים כמענה עבור התקדמות האינטרנט

reish

משתמש מקצוען
הפתרון הנדרש הוא מסלול לנשים.
העבודה שלי היא בכלל לא על מחשב, אבל לעתים קרובות אני נדרשת לצפות בהשתלמויות מקצועיות שמועברות על ידי נשים. אם יש צורך להירשם דרך דף נחיתה, או להיכנס להרצאה מוקלטת באתר - אין סיכוי. היו הרצאות בודדות שאחרי שהתחננתי על נפשי בנטפרי הורידו את ההרצאה ושלחו לי (רובה מצגת, ריבוע קטנטן של אישה בצד).
כמו שיש חוכמת נשים בפרוג, הלוואי שיום אחד יפתח מסלול נשים בנטפרי.
עם רישום שמותנה בראיון קבלה מול וועדת רבנים, עם שליחת זיהוי קולי או וויזואלי בכל כניסה למחשב, בכל רבע שעת גלישה. אנערף מה.
יש שטח ענק בין פרוץ ולא ראוי, לבסדר גמור עבור חצי מהאוכלוסיה.

מרחבית

משתמש מקצוען
יש לכתוב שאין בעיה לדעתי או להצדיק
ויש לתקוף את מי שבכלל העזו לכתוב שיש בעיה או לטעון שזה לא לגיטימי לפתוח על זה אשכול. וזו סתימת פיות
עכשיו מובן?

וכשתשלמי מחירים בעצמך אולי תביני

מובן, ולא מוסכם...
לא ראיתי באשכול הזה תקיפות כאלה, או שלילת לגיטימיות.

אבל גם אם מישהו טוען באיזה מקום שלא לגטימי לפתוח אשכול - הוא מביע בזה את דעתו, וזכותו לעשות את זה. זה לא שונה מכל דעה אחרת.
הוא לא נועל את האשכול, לא מוחק אותו, לא מארגן הפגנות נגד הפותח, ואפילו לא מצמיד אקדח לראשו.
עובדה, שכל מי שמעוניין להמשיך באשכול - פשוט ממשיך אותו. (אלא אם המנהלים רואים סיבה לנעול או למחוק).

את מדברת על לתקוף? זה עניין אחר. והוא בדרך כלל לא טוב.
אין הבדל אם התקיפה היא על פתיחת אשכול, או על דעה שלא מוצאת חן, או על שירות שלא מוצא חן.

ולגבי המשפט האחרון - מה את יודעת על המחירים שאני ומשפחתי משלמים או לא משלמים?
חושבת שכדאי להתמקד בדעות, ולא לרדת לרמה אישית.

mat

משתמש מקצוען
אני מקבל את זה שיגידו שנטפרי לא חכמים ואין להם פיתרונות למגוון בעיות.
אבל הבעיה היסודית פה ההשוואה לפתרונות "חכמים יותר". כמו למשל במקום לפתח סינון לאתרים שיהיה אפשר לפתוח אתם בבטחה. אז אתם רוצים שנטפרי תשתמש בטכניקה הישנה. להסתיר את זה שפתוחים דברים בעיתיים על ידי שפותחים את זה רק למי שצריך את זה.
לא על זה קמה נטפרי ותסתכלו באשכולות הראשונים של נטפרי על זה בדיוק הייתה הזעקה. על האתרי תמונות של גרפיקאים שהיו פתוחים לגרפיקאים או לגריפקאיות. בצורה חופשית כמעט לגמרי. לולא נטפרי לא יודע אם זה היה משתפר או נהיה יותר גרוע.
לכן הבסיס היסודי הוא שלפתוח דבר פרוץ זה לא נחשב פיתרון גם אם יש חברת סינון אחרת שמגדירה את זה כפיתרון. זה עדיין לא הופך להיות פיתרון בנטפרי.
יש פה דבר שמפריע לי מאוד בהלך הרוח של חלק מהמגיבים פה. דבר שמזיק לציבור השמרן יותר.
בעוד בעבר היה קודם אידישקייט ואחרי זה עבודה. היום זה הולך ונהיה הפוך קודם עבודה אחרי זה אידשקייט.
אני יודע שזה לא כולם אבל הרוח הזאת שאם הסינון לא מאפשר אז נעבור לפרוץ זה לא קהל היעד אליו נטפרי מכוונת.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
יש פה דבר שמפריע לי מאוד בהלך הרוח של חלק מהמגיבים פה. דבר שמזיק לציבור השמרן יותר.
בעוד בעבר היה קודם אידישקייט ואחרי זה עבודה. היום זה הולך ונהיה הפוך קודם עבודה אחרי זה אידשקייט.
אני יודע שזה לא כולם אבל הרוח הזאת שאם הסינון לא מאפשר אז נעבור לפרוץ זה לא קהל היעד אליו נטפרי מכוונת.
צודק, הבעיה של נטפרי היא בכך שהיא הטובה בשוק :)
זה גורם לכך שישנם אנשים שבחרו בנטפרי כדי שיקבלו את הילדים שלהם למוסדות ולא בגלל שהם באמת רצו בנטפרי, התוצאה של זה היא פיצוץ - הם נמצאים במלכוד בין הרצונות האישיים ובין המוסדות של הילדים / הקהילה

כמובן שיש גם בעלי מקצוע שהאידישקייט עומדת בראש מעייניהם אבל הם חשבו שדאגה לאידישקייט אמורה לגרום גם למפתחים להתאים את עצמם לקצב התקדמות הטכנולוגיה

נערך לאחרונה ב:

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
@mat , כולם מעריכים מאוד את פועליכם!!
אני מאוד בעד מסלול נשים
אני גרפיקאית ועורכת וידאו
ומאוד קשה לי
כמובן שאני לא יעזוב את נטפרי
אבל אולי אפשר למצוא פתרון?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
רק בלי הכללות, בבקשה.
היו כאן הרבה (ואני בתוכם) שהצהירו שלא יעזבו את נטפרי, כי לא סבורים שיש חלופות.
במקביל ביקשנו הבנה לצרכים ומחשבה איך לפתור את המקום הזה (ולא לנצל אותו).
שוב, מדברת על אתרים שהיו בעבר פתוחים ונחסמו

mat

משתמש מקצוען
רק בלי הכללות, בבקשה.
היו כאן הרבה (ואני בתוכם) שהצהירו שלא יעזבו את נטפרי, כי לא סבורים שיש חלופות.
במקביל ביקשנו הבנה לצרכים ומחשבה איך לפתור את המקום הזה (ולא לנצל אותו).
שוב, מדברת על אתרים שהיו בעבר פתוחים ונחסמו
אני ממש לא הכללתי כתבתי מפורש שאני מדבר על חלק מהמגיבים.

שאתם כותבים לא לנצל את המקום הזה אני מזדהה עם התחושה הכואבת של האנשים.
אם באמת מרגישים שנטפרי מנצלת את מעמדה שלא יעזבו אותה בגלל שהלקוחות לא יכולים. אז זה באמת תחושה רעה.
אבל אני לא חושב שזה מגיע ממקום כזה אלא ממקום של חוסר יכולת. לא כל דבר נטפרי יכולים.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מובן, ולא מוסכם...
לא ראיתי באשכול הזה תקיפות כאלה, או שלילת לגיטימיות.

אבל גם אם מישהו טוען באיזה מקום שלא לגטימי לפתוח אשכול - הוא מביע בזה את דעתו, וזכותו לעשות את זה. זה לא שונה מכל דעה אחרת.
הוא לא נועל את האשכול, לא מוחק אותו, לא מארגן הפגנות נגד הפותח, ואפילו לא מצמיד אקדח לראשו.
עובדה, שכל מי שמעוניין להמשיך באשכול - פשוט ממשיך אותו. (אלא אם המנהלים רואים סיבה לנעול או למחוק).

את מדברת על לתקוף? זה עניין אחר. והוא בדרך כלל לא טוב.
אין הבדל אם התקיפה היא על פתיחת אשכול, או על דעה שלא מוצאת חן, או על שירות שלא מוצא חן.

ולגבי המשפט האחרון - מה את יודעת על המחירים שאני ומשפחתי משלמים או לא משלמים?
חושבת שכדאי להתמקד בדעות, ולא לרדת לרמה אישית.
אם לא ראית אז אין טעם להידיין.

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@mat
שאלה עניינית,
יש מצב שייפתחו מסלולים תואמים לפי מקצועות?
כמובן עם כל הסינון הראוי

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איך פתיחת מסלול לפי מקצוע תהפוך את האתרים הרלבנתים מסוננים עם כל הסינון הראוי?
כל מקצוע דורש סביבות 10-15 אתרים
התגברתם על בינה מלאכותית (לקסיקה) מאמינה גם בפוטושופ בקרוב כי זה אותו רעיון
איפה הבעיה? באמת מנסה להבין

אולי שיהיה את הבסיס (רשימה ספציפית פתוחה לאותו מסלול), ומי שירצה אתר נוסף מסונן- ישלם סכום ע"כ ויבדקו עבורו. לא יודעת מה בדיוק הפתרונות האפשריים, אבל אפשר לנסות אולי

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איך פתיחת מסלול לפי מקצוע תהפוך את האתרים הרלבנתים מסוננים עם כל הסינון הראוי?
ברגע שכבר פותחים אתר מסוים, אז הוא פתוח עם כל הסינון הראוי, לא?
אני שואלת בתמימות כי ממש אין לי מושג איך זה עובד.
אולי תוכלו להסביר לנו ואז גם נדע להעריך יותר...

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
בעקבות האשכול הזה עלה בדעתי דבר שיכול להועיל:
משתמשי נטפרי יציעו מניסיונם האישי שיטות עבודה פרודוקטיביות שעזרו להם אישית ליעל את העבודה ולהמנע מתסכולים
לדוגמא: לשלוח מראש, בקשה לקובץ שאמור להתפרסם בעוד כמה ימים

mat

משתמש מקצוען
כל מקצוע דורש סביבות 10-15 אתרים
התגברתם על בינה מלאכותית (לקסיקה) מאמינה גם בפוטושופ בקרוב כי זה אותו רעיון
איפה הבעיה? באמת מנסה להבין

אולי שיהיה את הבסיס (רשימה ספציפית פתוחה לאותו מסלול), ומי שירצה אתר נוסף מסונן- ישלם סכום ע"כ ויבדקו עבורו. לא יודעת מה בדיוק הפתרונות האפשריים, אבל אפשר לנסות אולי

אם יש לנטפרי פיתרון לאתר מסויים. למה שלא יפתחו אותו לכולם? למה שכל אחד שצריך את זה יצטרך לבקש?
לגבי הבעיה בפוטושופ היא כזאת.
יש בפוטושופ מנגנון כזה שמסמנים קטע של תמונה למשל כיסא ריק ולבקש ממנו להושיב שמה בני אדם.
מהלך הפעולות שהוא עושה ככל הנראה מאחורי הקלעים הוא לוקח את הקטע הזה או את כל התמונה ומעלה אותה לשרת של אדובי. השרת של אדובי מייצר את האלמנט לפי מה שהוא מבקש ומחזיר מגוון תמונות אפשריות.
הבעיה הטכנית בזה. שזה עובר בפרוטוקול לא ידוע. משהו שלא מאפשר לתפוס את התמונות ולסנן אותם.
בעיה נוספת שגם אם יסננו אותם לא יודע אם יש דרך לרענן את זה כדי לבדוק האם זה חזר מבדיקה.
בקיצור יש פה שני בעיות טכניות שלא קיימות ולא דומות לשום מקרה אחר שאני מכיר.
כנראה שאפשר לפתח לזה פיתרון אבל זה לוקח זמן.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה