לאראיתי. את יכולה למחוק.
התכוונתי האם יש לך אפשרות לשלוח בהודעה פרטית כאן בפורום.
לאראיתי. את יכולה למחוק.
התכוונתי האם יש לך אפשרות לשלוח בהודעה פרטית כאן בפורום.
הפורום כאן מיועד בשביל ש'הצדיקים של פרוג' יאמרו בפה מלא שצלמות / עורכות וידאו / ממדלות בתלת ממד יכולות לכתחילה להשתמש בסינון של רימון.
רימון לא היה ביניהם - תבדוק לאורך האשכול....
יש סינון כזה
קוראים לו רימון
המסלול שאתה מחפש בעצם אם אני מבינה נכון ... זה בעצם הגישה של רימון
את יכולה לעבור לנתיב/אתרוג/רימון -זה ממש בסדר
לא נטפרי צעקמצד אחד צועקים לנו שאם הסינון לא מתאים - שנחפש חלופות.
יש עוד רבניםיש כאן טעות בסיסית.
אין לאדם שנכנס לגלוש שום היתר לכך, גם אם הוא 'רבים'.
למי שעובד לפרנסתו - גם אם הוא יחיד, יש היתר לכך.
הרבים נכשלים בעצם היכנסם למרשתת...
תודה.תקשורת - נטפרי ובעלות מקצוע
אתה מוזמן להציע להם את הפתרון הטכני הזה ... בקושי מצחיק - בנושא של lottie לבוני אתרים הפיתרון הוצע בפורום של נטפרי - הקמת DB של JSON במקביל ל-DB של התמונות הפתוחות, אבל הר' xxxx xx דחה את זה בגלל שנטפרי בכלל לא מכירה בצורך הזה, מבחינתם בוני אתרים לא מהווים יותר מ-1% ממשתמשי נטפרי אנחנו 1% של...www.prog.co.il
אין קשר!נשמע שאתם לא עובדים עצמאיים, אחרת קשה להבין את הניתוק שבתגובה הזו...
הטענה הזו היא אד-הומינם טהור (טיעון לגופו של אדם במקום לגופה של טענה), משתמשים בלוגיקה הזו כאשר אין מענה ענייני
רק מניח את זה כאן, עגבניות שקיבלתי מהצד ש'בעד נטפרי' כי להם מותר...
צפה בקובץ המצורף 1389226
ניתן לעשות צ'אט עם בינג דרך סקייפ - ללא צורך בסמס. לכא' עניין של זמן עד שייחסם בנטפרי...הסיפור נכתב לפני למעלה משנה. בימים ההם הבינה המלאכותית עוד לא פרצה אלינו במלא עוזה.
ובכל מקרה - לא מצליחה להתחבר אליה, כי אין לי אפשרות לס.מ.ס. ניסיתי כמה פעמים. לא הלך. התייאשתי.
הבינה המלאכותית היתה יכולה לעזור לי בעוד מליון פונקציות. כרגע אני נאלצת להסתדר בלעדיה.
לתשומת לב @לוקסוס ושאר הצלמות.אנו שמחים לבשר לכם שבסיעתא דשמיא הושלם הפיתוח של בקשה מספר 43 שכותרתה:
"השלמת תמונה בפוטושופ ע"י בינה מלאכותית"
כרגע אתם יכולים להיכנס שוב לדף ההצבעה ולהצביע עבור בקשה אחרת שמעניינת אתכם.
בברכה, צוות הפיתוח
נטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: