נכוןאחסון עולה כסף.
אבל זה פחות נורא מאשר מחסנים של קטשופ פג תוקף
נכוןאחסון עולה כסף.
סביר להניח שזה יתפשט מחוץ למגזר, כל האתגר הוא בתוך ציבור שלא צורך מדיה חברתית כמו המגזר הכללי.השאלה היא עד כמה אוסם יהיו מושפעים מחרם של שבועיים של הציבור החרדי, ועד כמה אנשים יענו לחרם הזה.
מי אמר שבועיים?השאלה היא עד כמה אוסם יהיו מושפעים מחרם של שבועיים של הציבור החרדי, ועד כמה אנשים יענו לחרם הזה.
אבל למה על חשבון הכיס של המעסיקים הקטנים?שכר המינומום אמור לעלות
זה ממש לא התחיל במגזר החרדי, מי שמוביל את המאבק הזה הוא גיא לרר (תכנית 'הצינור' ערוץ 13)סביר להניח שזה יתפשט מחוץ למגזר, כל האתגר הוא בתוך ציבור שלא צורך מדיה חברתית כמו המגזר הכללי.
מה זה הקפה של אושר עד מיבוא מקביל? איך הוא נקרא/ נראה?גם הקפה המובחר שלהם (הטסטר צ'ויס) שהם גובים עליו מחירים הגונים מיובא, ולעיתים יש באושר עד מיבוא מקביל אריזה גדולה קרוב לפי2 בכמעט אותו מחיר.
בכל דבר חייבים לתפוס "קורבן"אני לא קראתי את כל האשכול אבל אני באמת לא מבין מה אשמים אוסם למה הם השעיר לעזאזל ולא המדינה שהעלתה את כל מה שרק אפשר להעלות, העלו את מחירי המים, הארנונה, הדלק, החשמל, החד פעמי, השתיה המתוקה, ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו, מה ההיגיון להתעסק בפסטה??
[חשמל מים ארנונה ודלק אי אפשר להחרים...]
לדעתי צריך לתפוס קרבן את הממשלה שהיא בעצם גורמת להכל להעלות ולכוון את האש ישירות עליה ועל כל העלייה המטורפת של החשמל והמים הדלק והארנונה והחד פעמי והשתיה המתוקה ועוד...בכל דבר חייבים לתפוס "קורבן"
ודרך הקורבן עובר מסר הן לחברות והן למדינה לציבור נמאס,
וזה גורם לכולם לחשב מסלול מחדש,
אםהממשלה חשבה שהיא חסינה כל זמן שביבי בשטח, שמגיע כזו מחאה זה מלחיץ גורמים בתוכה.
עם ישראל עומד ומצדיע לכבוד שר האוצר שפנה לחברת "שטראוס"חברת שטראוס הודיעה כעת שאין בכוונתה לעלות את המחירים בתקופה הקרובה.
פרסום ראשון: אחרי הדרישה של שר האוצר אביגדור ליברמן מענקיות המזון להימנע מהעלאות מחירים, חברת שטראוס הודיעה שאין בכוונתה להעלות מחירים בתקופה הקרובה.
נייס. קרדיט לליברמןחברת שטראוס הודיעה כעת שאין בכוונתה לעלות את המחירים בתקופה הקרובה.
פרסום ראשון: אחרי הדרישה של שר האוצר אביגדור ליברמן מענקיות המזון להימנע מהעלאות מחירים, חברת שטראוס הודיעה שאין בכוונתה להעלות מחירים בתקופה הקרובה.
לפחות הקרדיט שסנו נותנתמנכ"ל סנו הודיע כי חברת סנו תהיה קשובה לרחשי הציבור, "חרף עליית מחירי חומרי הגלם ועלויות ההובלה, סנו תיזום ותבצע כבר בימים הקרובים הוזלות מחירים נרחבות".
על זה נאמר: זה שוד-זה אסםהוי אומר שאני ישלם יותר על הביסלי כי:
1. דמיון שהמוצר הממותג 'שווה' יתר.
2. יש איזה מעבדה סודית שבודקת את קראנצ'יות הביסלי או אנא ערף
3. הם פרסמו בעיתונים וברדיו ואני אמור להחזיק את העיתונים ומשרדי הפרסום והעיצוב
4. עיין סעיף 1.
לי יותר מתאים להתמקד במוצר נטו.
מנכ"ל סנו הודיע כי חברת סנו תהיה קשובה לרחשי הציבור, "חרף עליית מחירי חומרי הגלם ועלויות ההובלה, סנו תיזום ותבצע כבר בימים הקרובים הוזלות מחירים נרחבות"
ב"החברת שטראוס הודיעה כעת שאין בכוונתה לעלות את המחירים בתקופה הקרובה.
זה לא קשור לקרנות ולא לשום דברלדעתי צריך לתפוס קרבן את הממשלה שהיא בעצם גורמת להכל להעלות ולכוון את האש ישירות עליה ועל כל העלייה המטורפת של החשמל והמים הדלק והארנונה והחד פעמי והשתיה המתוקה ועוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: