משנת יוסף מוכרים מארזי ביסלי של באגסי וחבילות במבה בולי - וגם במבה אוסם רביעייה [אם לא החליטו לקצץ אותה בסוף], ולפעמים חבילת ביסלי אוסם גדולה.קטשופ במשנת יוסף הוא של אוסם מהסיבה הפשוטה...
וגם ביסלי של אוסם שם, וגם במבה.
משנת יוסף מוכרים מארזי ביסלי של באגסי וחבילות במבה בולי - וגם במבה אוסם רביעייה [אם לא החליטו לקצץ אותה בסוף], ולפעמים חבילת ביסלי אוסם גדולה.קטשופ במשנת יוסף הוא של אוסם מהסיבה הפשוטה...
אתם צודקים בחלק השני של החוק... אבל נתאר סיטואציה שתל אביב מוצפת כל יום בעשרות אלפים של מפגינים שמפגינים נגד נגד יוקר המחיה לדעתי בוודאי שזה יזיז להם ויגרום לפירוק הממשלה, כידוע יוקר המחיה הוא דבר מספיק חזק שיכול להפיל ממשלה וכבר הפיל הרבה ממשלות בעולם.1. חרם על הממשלה לא בדיוק יעזור. הם גם ככה מוחרמים ומבוזים וזה לא מעניין אותם. הם יסיימו את הקדנציה ואם יוכלו להוסיף חוק יסוד שמאריך את כהונתה הם גם יוסיפו
יש מוצרים שלהם שאין להם תחליף... מה לעשות...למי שחשב שהמוצרים של אוסם טובים יותר (כמוני)
עובד במפעל של מזון קוסקוס הצהיר שהם מייצרים גם את הקוסקוס של אסם...
לילדים לא באמת משנה ,הנקודה היא למה הרגילו אותםיש מוצרים שלהם שאין להם תחליף... מה לעשות...
לגבי הקוסקוס את באמת צודקת....
כל הקוסקוס אותו טעם...
ממש לא.יש מוצרים שלהם שאין להם תחליף... מה לעשות...
לגבי הקוסקוס את באמת צודקת....
כל הקוסקוס אותו טעם...
השאלה היא אם המחיר שאני משלמת במשנת יוסף על קטשופ הוא כמו בסופר או יותר זול (גם יותר זול מהתחליפים?)?קטשופ במשנת יוסף הוא של אוסם מהסיבה הפשוטה...
כי יש דברים שלא קונים מאוסם רק כי זה אריזה יותר יפה, אלא כי באמת אנשים מרגישים טעם ואיכות אחרת.
ושווה להם לשלם את המחיר הזה, גם כשאין להם מצלצלים מיותרים.
אבל חרם בהחלט ישכנע אותם 'לוותר' על התענוג הזה, בשביל שבהמשך יוכלו להמשיך להנות ובזול.
- לכן צריך 'חרם' מסודר. אחרת במשנת יוסף ימשיכו לקנות קטשופ אוסם... וגם בחנויות כמובן
הוא בערך כמו בסופר, תלוי איזה.השאלה היא אם המחיר שאני משלמת במשנת יוסף על קטשופ הוא כמו בסופר או יותר זול (גם יותר זול מהתחליפים?)?
אני ממש שמחה בכל המחאה הזו, וההתארגנות החברתית.אני לא יודע מה חושבים כעת בהנהלת חברת אוסם,
אבל יכול להעיד ממחאה אחרת,
לפני הרבה מאד שנים, הייתה מחאה חרדית בלבד כנגד אחת החברות,
בגלל נושאים דתיים, ובחברה החרדית ללא אינטרנט וללא צינתוקים וכדומה התפתח חרם צרכנים [לא ברמה של בנק לאומי אחרי החפירות ביפו, אבל מחאה מתחת לפני השטח] באותו הזמן הייתי באיזה שהוא תפקיד שהיה קשור להנהלת החברה, ואני יכול להעיד שהלחץ שלהם היה מאד גדול ואחרי שבועות ספורים גם החששות התממשו, והמסחר בחברה החרדית גרר את כל רווחיות החברה כלפי מטה,
בחברה עשו כל מה שיכלו בשביל לעצור את גלגל השלג הזה, ולשמחתי הסכימו לשינוי תפיסתי בהקשר של המגזר החרדי, והצליחו להחזיר את המצב לקדומתו.
כחרדי שעבד עם הנהלת החברה, אני זוכר מחשבות שהיו לי באותו הזמן על כמה כח יש לנו כשאנחנו מחליטים ללכת יחדיו, ולפעול יחדיו.
אין באמת אפשרות לנצח מחאה חברתית אמיתית [אלא אם כן זה איראן, וזה נושא אחר]
לא לדאוגאני ממש שמחה בכל המחאה הזו, וההתארגנות החברתית.
ושואפת שלא רק יפלו על אוסם, וכל שאר החברות היקרניות והנצלניות, יעמדו מהצד ויצפו בעניין,
אלא שיעברו מיצרן ליצרן, ויגרמו להם להוריד מחירים, עד שכל החברות ישקשקו ויורידו מעצמם עוד לפני שנתקרב אליהם,
וכמובן-לא ניתן לליברמן הנוראי להתהדר שהוא גרם לירידת מחירים, כי זה תפור עליו...
הלוואי!!!!לא לדאוג
ברגע שיהיה התקפלות קטנה באוסם זה יוריד את כולם כמו דומינו
יתמו חטאים ולא חוטאיםהלוואי!!!!
אמן.
כן יאבדו כל אויביך....
מה הפרסומת?עכשיו מתפח גם חרם נגד החטיף הדוריטוס בגלל הפרסומת שפוגעת בציבור החרדי ובחברה מאד מפחדים מזה.
שיתמו המחירים ההזויים.יתמו חטאים ולא חוטאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: