אין שום יחס בין עליית המחירים לעליית השכרשכר מינימום לעובד - קו למעסיק
שכר מינימום הוא שכר ברוטו הנמוך ביותר הקבוע בחוק לעובד במשרה מלאה. מומלץ להתעדכן בשינויי שכר המינימום, כי ממנו נגזרים שאר התשלומים לעובד.kav-lamaasik.co.il
אין שום יחס בין עליית המחירים לעליית השכרשכר מינימום לעובד - קו למעסיק
שכר מינימום הוא שכר ברוטו הנמוך ביותר הקבוע בחוק לעובד במשרה מלאה. מומלץ להתעדכן בשינויי שכר המינימום, כי ממנו נגזרים שאר התשלומים לעובד.kav-lamaasik.co.il
תראי בכמה ההעלאה.שכר מינימום לעובד - קו למעסיק
מה שיעלה עוד את העלות של החברות שינוע תפעול מחסנאים ויעלה עוד את המחיר של המוצריםשכר המינומום אמור לעלות
אני לא מכיר חברה יותר חזקה מהממשלה..וזה באמת ממש מזיז לחברות..
יש השכר בישראל גבוה מידי ו(גם)לכן המוצרים יקריםאין שום יחס בין עליית המחירים לעליית השכר
אבל לא נראה שזה מזיז לממשלה!אני לא מכיר חברה יותר חזקה מהממשלה..
יהיה צורך לחשוב על פתרון ויש לא מעט
לדוג' ?
מחיר הדלק עולה הלילה באופן תלול ?!
רוב מחיר הדלק לצרכן זה מיסים ולא מחיר הנוזל השחור בשווקי העולם,
הממשלה גובה את מיסיה כאחוז מסוים ממחיר הדלק בנמל, כלאמור שמהערב יכנסו לקופת המדינה הרבה יותר שקלים,
תועיל הממשלה בטובה ותפחית זמנית את אחוז הרווח שלה על הדלק ותפנה אותו להוזלת מוצרים.
ואתה רוצה שליברמן יחליט מה הוא רוצה שהמחיר שלו לא יעלה למשל אלכוהולתועיל הממשלה בטובה ותפחית זמנית את אחוז הרווח שלה על הדלק ותפנה אותו להוזלת מוצרים.
ודחוף...( :תביאו לי טישו אני באמת דומעת
השכר? בישראל? גבוה? מדיי?יש השכר בישראל גבוה מידי ו(גם)לכן המוצרים יקרים
עדיף שכר מנימום נמוך שפועלים ירוויחו מעט ואז מי שיכול יעלה את השכר שלו ולא ישען על השכר מינימום שלא נותן תמריץ כי פחות אני לא אקבל
הכל יחסי..השכר? בישראל? גבוה? מדיי?
פעם ראשונה שאני שומעת משפט כזה!
זה הדבר שנראה לי שהכי חשוב להביןהבעיה לא ספציפית על מוצר זה או אחר
כשחברה אחת משמעותית מעלה מחירים
יש לכך השפעה של זרם חשמלי לחברות נוספות.
ולשאר המשק.
ראה ערך עלית הח"פ.
מרגע זה החלו יצרנים ויבואנים
ללא קשר לח"פ להעלות מחירים.
חרם צרכני סוחף ומשפיע על צעדים כלכליים.
גם של יצרנים וגם של צרכנים.
זו מציאות קיימת.
והמחייה בהודו זולה מאוד!!!הכל יחסי..
ביחס להודו הוא גבוה מאוד..
כנראה ש- @תלמיד מירושלים הוא מעביד........פעם ראשונה שאני שומעת משפט כזה!
עליית שכר מינימום נשמעת אולי דבר טוב לשכירים, אך גורמת באופן (כמעט) ישיר להעלאת מחירים.
מהשמים אפשר רק לרדת.....עליית שכר מינימום נשמעת אולי דבר טוב לשכירים, אך גורמת באופן (כמעט) ישיר להעלאת מחירים.
אני ממש מסכימהזה מתחיל מפסטה, אבל זה מתעתד בהמשך להתקדם למוצרים נוספים.
לאור עליית המחירים הדרמטית והמחוצפת של חברות המזון,
התחיל להתגלגל חרם על אסם - שהיתה הראשונה להעלות מחירים בצורה לא פרופורציונלית,
ועל אף הרווחים העצומים כפי שמשתקף מדוחות הכלכלנים.
בדקו שהחברות לא הורידו מחירים בעשור האחרון כלל, בנוסף, לא היו אף פעם בהפסד ואפילו לא ירדו ברווח מלבד בדו"ח אחד ברבעון ב2011 ב'מחאת הקוטג' אז.
צרכנות נכונה מצד כל אחד בסופר יכולה לחולל פלאות בחיינו הכלכליים.
אני קוראת למי שיכול להיענות לחרם ולהעניש את החברה הזאת דרך הכיס, כי זה הדבר היחיד שהם מבינים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: