יהיה מאוד מעניין לשמוע איך קוראים למקום הזה
מסווג וד"ל (זה לא קורס אזרחי).
יהיה מאוד מעניין לשמוע איך קוראים למקום הזה
בפרויקט גמר היה להם גוגל, בשאר הקורס היה להם רק את MSDN ו-MAN PAGESאדם ללא שום רקע בתכנות אמור להסתדר לבד ולבנות פרויקט גמר בתחום שלא למד, בלי גוגל?
אז איך הוא לומד, עם F1?
זה לא היה קורס לגברים בלבד.ואם קיים משהו דומה לנשים...
אתה בטוח שה-1 נכון?אחרי 3 חודשים כולם התחילו לעבוד בחברות הייטק טובות, חבר טוב שלי הלך לעבוד במיקרוסופט במשרת סטודנט ב175 ש"ח לשעה (חבר מספיק טוב בשביל שאני אוכל לשאול אותו כמה הוא מרוויח).
כן וכן.אתה בטוח שה-1 נכון?
הוא היה סטודנט בכלל שקיבלו אותו למשרת סטודנט?
בתור אחת שהייתה כמה פעמים מנחת פרויקט, אני מצטערת להגיד לך שהאמונה שלך ביכולת של הבנות שהגישו פרויקט קצת גבוהה מידי.ממש לא פיתוח של אתר וורדפרס.
אני מאמינה שלבנות שסיימו את התגמה בהצלחה יש את היכולת לפתח אתר קטן או בינוני.
הן קבלו הכשרה בלימודים ובעיקר בפרויקט הגמר. הן גם יכולות למנף את פרויקט הגמר לכדי מוצר מוגמר.
חברה שלי בנתה אתר (לא קטן בכלל) במסגרת פרויקט הגמר עבור חברה שבבעלות אחד הקרובים שלה, וכשסיימה את הלימודים ועדיין לא מצאה עבודה, היא המשיכה לפתח את הפרויקט, עד שהעלתה אותו לאוויר לאחר כחצי שנה - שנה.
אז כן, זה אפשרי ומציאותי בהחלט.
בטח, ההבדל הוא שלבוגרת תואר יש הרבה יותר הבנה מ-ידע וזה חשוב בטרוף!!,אתם רואים הבדל בין בוגרת תואר לבוגרת סמינר בתחילת העבודה?
בתור אחת שסימה לפני שנתיים, הבעיה היום בסמינר היא שיש מחסור במורות טובות רוב המורות הן לא מתכנתות ולא מכירות את השוק(אולי היו לפני 10 שנים..) , היו לנו 2 מורות מתכנתות שבאו ללמד אחרי העבודה ומה שהן לימדו אותנו היה שוה ערך הרבה יותר ממה שלמדנו מכל שאר המורות יחד.
אין לי מושג על מה בדיוק אתה מדבר - למי בדיוק היה מיועד הקורס ההוא, ועל איזה מסגרת מדובר.אז התירוץ היחידי שאני יכול לחשוב שיש לסמינרים לא להספיק את החומר הזה בשנתיים זה שיש כמות גדולה של בנות שאין להן את המוטיביציה ללמוד את החומר, אלא שהן עושות את זה בלית ברירה, וחייבים להתאים את הקצב לפי אותן בנות (שאולי אפילו מהוות רוב) וממילא גם אי אפשר להיכנס מידי לתחומים שכבר כן לומדים.
אכן היה מדובר באנשים מוכשרים, אבל בכל זאת בני אדם, ונניח והיו מלמדים במשך השנתיים של הלימודים בסמינר את מה שהם למדו במשך שלושה חודשים, אני חושב שהרמה של בת סמינר היתה הרבה יותר גבוה, ונקודת ההתחלה היתה יותר טובה.אין לי מושג על מה בדיוק אתה מדבר - למי בדיוק היה מיועד הקורס ההוא, ועל איזה מסגרת מדובר.
אבל בהחלט יתכן תירוץ אחר: אתה מדבר על אנשים מוכשרים, ואולי אפילו מוכשרים מאוד. ומי שלא מצליח בכל מה שהם הצליחו, זה לא אומר לגביו שאין לו מוטיבציה או שהוא לא יכול בעל מקצוע טוב.
למשל, במקום העבודה שלי יש הרבה בוגרי 8200. ובממוצע ובהככללה גסה, מדובר באנשים מסוג אחר. פשוט חומר גלם שונה. קליטה יותר מהירה, מחשבה צלולה, נדיר מאוד שהם מבלבלים את המוח סתם וכו׳.
יש גם אחרים. פחות מוכשרים. ומן הסתם תהליך הלמידה שלהם ארוך יותר. אבל עדיין גם הם מצליחים בעבודה.
אם המוסד המדובר יכול להרשות לעצמו לגייס תלמידים הכי מוכשרים, אז לא פלא שהוא יכול לגייס גם מורים הכי מוכשרים, וגם לפתח שיטת הלימוד הכי מוצלחת.אכן היה מדובר באנשים מוכשרים, אבל בכל זאת בני אדם, ונניח והיו מלמדים במשך השנתיים של הלימודים בסמינר את מה שהם למדו במשך שלושה חודשים, אני חושב שהרמה של בת סמינר היתה הרבה יותר גבוה, ונקודת ההתחלה היתה יותר טובה.
אצלי בעבודה אני לא רואה הבדל בכלל בין מתחילים בוגרי תואר לבוגרות מה"ט. מה שכן יש חלק מבוגרות מה"ט שמתקשות להבין שהן צריכות ללמוד לבד . פעם המלצתי למישהי בלי נסיון שחיפשה עבודה יותר משנה לקחת קורס מקיף ביודמי התשובה שלה היתה שהיא מספיק למדה בסמינר ולדעתה זו לא השתדלות....בטח, ההבדל הוא שלבוגרת תואר יש הרבה יותר הבנה מ-ידע וזה חשוב בטרוף!!,
נראה לי שכל בוגרת סמינר תסכים איתי שמאכילים אותנו את החומר בכפית לפה
מה שקורה אצל בוגרת תואר שקל לה בהרבה הרבה יותר ללמוד שפות חדשות שלא נגעה בהם.. ועוד...
במקרה אני יודעת כי עבדתי עם wireshark כשמידלתי פרוטוקולי תקשורת חומרתיים באמצעות תוכנה.סתם ככה, מי פה יודעת מה זה wireshark (בלי לגגל)?
אין בעולם מתכנת שמכיר כל רכיב, טכנולוגיה, IDE ושפה שקיימים.בטח לא התכוונת, אבל יצא לך מתנשא משהו.
לא כולם מכירים הכל וזה לא הופך אותם לפחות טובים...
האם אתה יודע מה זה ModelSim בלי לגגל?
כמוני כמוךבמקרה אני יודעת כי עבדתי עם wireshark כשמידלתי פרוטוקולי תקשורת חומרתיים באמצעות תוכנה.
אם הייתי בתחום אחר, לצורך העניין מהנדסת חומרה הכותבת דיזיין חומרתי לכרטיסי זיכרון, יכול מאד להיות שהייתי מומחית בתחומי ועדיין לא מכירה את wireshark.
בטח לא התכוונת, אבל יצא לך מתנשא משהו.
לא כולם מכירים הכל וזה לא הופך אותם לפחות טובים...
האם אתה יודע מה זה ModelSim בלי לגגל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: