עם טונה משימורים אפשר להכין כמו בולונז ולאכול עם פסטהלעניין במקום דג טונה לעשות עם טונה משימורים?
עם טונה משימורים אפשר להכין כמו בולונז ולאכול עם פסטהלעניין במקום דג טונה לעשות עם טונה משימורים?
עם טונה משימורים אפשר להכין כמו בולונז ולאכול עם פסטה
לאמה זה אומר?
להכין את המתכון הנ"ל עם טונה שימורים ולערבב עם פסטה,לא?
סורי על הבורות...
מטגנים בצל מוסיפים את השעועית רסק עגבניות מים כמובן אבקת מרק קצת פלפל לבן טועמים מוסיפים תיבול אם צרי מלח לבריאות.אפשר מתכון של מרק שעועית? תודה!
איך את מתחילה על לשלב של חצי שעה אחרונה?ארוחה שהולכת אצלי טוב ומשביעה מאד
מרק אפונה סמיך, בחצי שעה האחרונה של הבישול להוסיף קוביות קטנות של תפו"א, ופסטה באיזה צורה שרוצים.
בתוך הצלחת אפשר להוסיף אורז לבן, וגם עיגולי נקניקיות.
בתאבון.
גם אנחנו אוכלים בשרי בכל יום חוץ מפעם בשבוע.אני דווקא כן עשיתי היום בורקס 'לכבוד ראש חודש'
אבל באמת קשה לי מאוד בתשעת הימים כי אני עוד איכשהו מסתדרת עם סוגי דגים, אבל הילדים לא אוהבים שום סוג דגים וגם את כל הסויות למיניהם הם לא מכניסים לפה, בד"כ יש אצלנו כל יום בשרי חוץ מיום אחד בשבוע אוכל חלבי מבושל (תפריט קבוע) אז היום עוד היה בורקס לכבוד רח, מחר אני לא לא יודעת בדיוק מה אני יעשה, יהיה מרק ירקות - שכבר הכנתי היום, ותוספת של פחמימה, אין לי מושג איפה הם יקבלו את החלבון שלהם בדיוק.
טרי?יש מתכון מוצלח לדג דניס? אף פעם לא הכנתי
יום ראשון קציצות דג טחוןגם אנחנו אוכלים בשרי בכל יום חוץ מפעם בשבוע.
שוברת את הראש מה לאכול....
יום ראשון קציצות דג טחוןגם אנחנו אוכלים בשרי בכל יום חוץ מפעם בשבוע.
שוברת את הראש מה לאכול....
אצלנו כל השנה- לא אוכלים כל יום עוף.באמת זה לא בריא לאכול עוףכל יום.
נדמה לי שאני (וסביבתי) עושות זאת פשוט כי זה הכי קל..
אם יש למישהי מתכוני קטניות קיציים (לא מרקים או קציצות ברוטב) שאפשר לאכול גם במזג אויר הנוכחי יותר מאשמח.
אם יצא טעים נמשיך כל השנה.
מדהים. כל הכבוד לך )להודות שאני מבשלת בערך 3 פעמים בשבוע, לפעמיים?)אני מבשלת מאוד מאוד מושקע ומגוון יום יום.
פשטידות וסלטים טוב?באמת זה לא בריא לאכול עוףכל יום.
נדמה לי שאני (וסביבתי) עושות זאת פשוט כי זה הכי קל..
אם יש למישהי מתכוני קטניות קיציים (לא מרקים או קציצות ברוטב) שאפשר לאכול גם במזג אויר הנוכחי יותר מאשמח.
אם יצא טעים נמשיך כל השנה.
יכול להתאים עם עדשים כתןמןת?מתכון מעולה לקציצות, אן מילוי במקום בשר או עוף טחון לממולאים (אני מילאתי קנולי):
250 גר' עדשים ירוקות מבושלות במים חצי שעה (ולסנן את המים)
2 חבילות פטריות (שימחורים או חי)
1 קישוא
2 בצל בינוני
פטרוזיליה
קוצצים הכל במג'ימיקס לתערובת שדומה לבשר טחון (זה יוצא מלא!)
מוסיפים:
2-3 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
וזהו
אני עושה מזה הכל
קציצות בתנור או מטוגנות
פלפל ממולא
קנולי (כאמור)
וזה עשיר בחלבון, טעים ומשביע
לא,תשעת הימים זה באמת לא זמן לחגיגות קולונריות, אפשר להסתפק בקציצות סויה עם פתיתים......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: