מאפים מתכון ללאפות מהממות בדיוק לל''ג בעומר

לילי 1

משתמש מקצוען
הכנתי גם, יצאו מעולות, תודה!
שילבתי עם נקניקים וצ'יפס בתנור, סלט חי וקטשופ כמובן. ארוחת ילדים מפנקת לעילה!
(לטעמי טועמים קצת את הפודינג והקטנה אמרה שזה בטעם חלווה)
למי שעוד לא הכינה, ממליצה לרדד מאוד מאוד דק. לחלק קילו לבערך עשרים חלקים שיתאימו למחבת גדולה.
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
גם אנחנו נהנינו מלאפות היום :)

פעם הבאה אם אפשר בבקשה לכתוב במתכון מה הגודל של הכוס מדידה שבו השתמשת במתכון.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
עשיתי היום, וזה יצא מהמם! תודה לך, @רוחי בלבוחי. הפודינג זו הברקה גאונית!
לגבי הכמויות, זה יוצא יחס של טיפה יותר מחצי ליטר לקילו קמח. הבצק יוצא אכן שומני למדי, אבל לא קריטי. נעים מאד לעבוד איתו.
הטיגון לקח מהר מאד. 5 דקות על כל צד? היה יוצא לי שרוף לגמרי עד בלתי אכיל!
 

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
נראה ממש טוב ומגרה
גם אחרי ל"ג בעומר....
אפשר לאפות בתנור רגיל?
על כמה מעלות? כמה זמן?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
טוב, אחותי היקרה שכנעה אותי להכין.

שיניתי את התפריט להיום, במקום שניצל\תפו"א ברוזמרין\מרק ירקות
אני אכין שווארמה+צ'יפס+ירקות חתוכים, יש לי חומוס ואכין טחינה וכמובן את הלאפות.
פצצה.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
הטיגון לקח מהר מאד. 5 דקות על כל צד? היה יוצא לי שרוף לגמרי עד בלתי אכיל!
תלוי בעצמת האש ובעובי המחבת, כתבתי להיות ערניות מאד!!
גם המחבת שלי יחסית דקה וזה לקח לי שלוש דקות+ לצד.
העיקר שיצא משובח!!

אפשר לאפות בתנור רגיל?
מישהו ציין פה למעלה שהם אפו בתנור.
אני לא ניסיתי אבל אין כל סיבה שיהיה בעיה הייתי שמה על 200* ל - 8 דקות בערך.
על גבי תבנית הפוכה לוהטת.

טוב, אחותי היקרה שכנעה אותי להכין.
טוב עשתה אחותך..... תהנו.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
פעם הבאה אם אפשר בבקשה לכתוב במתכון מה הגודל של הכוס מדידה שבו השתמשת במתכון.
כבר ציינו לי את זה למעלה...
אשתדל בפעם הבאה....
את האמת - פעם ראשונה שאני מעלה מתכון מסודר עם תמונות וכו' - וזה עשה לי חשק להעלות עוד.
אבל לא אחזתי את הנקודה הזו - תודה!!
 

חוי ר.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יצא ממש מהמם!
כולם נהנו פה מאד.
אבל ת'אמת זו היתה עבודה עבודה - הטיגון במחבת כל לאפה כמה דקות ולעקוב ..
לקח זמן וכוח אבל בהחלט היה שווה...
תודה!
 

33

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אז גם לנו זה יצא מדהים!!!
אפילו "השמקרית" שתמיד עושה בעיות אכלה בתאבון רב!
והמילוי היה קוטג', גבינה, ביצה מקושקשת, סלט ירקות
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חייבת לומר, רוחי,
בעלי אמר לי שבחיים לא יצאו לי לאפות כאלו טעימות...
ואני אופה ומבשלת המון, המון המון, לפחות 2 סוגי מאפים כל יום וארוחה מבושלת משובחת כל יום.

אבל לשווארמה שלי יש מקום מאוד מכובד אצלו, עד עכשיו הוא היה נאבק בלאפות שהייתי מכינה, אתמול הוא לא הפסיק להגיד לי שבפעם הראשונה הוא נהנה גם מהלאפה.

והילדים, בקושי השארנו לעצמינו 4 קטנים.... הם פשוט טרפו ערמת (!) לאפות בחצי שעה!

תודה על המתכון.
ושומרת אותו.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
חייבת לומר, רוחי,
בעלי אמר לי שבחיים לא יצאו לי לאפות כאלו טעימות...
ואני אופה ומבשלת המון, המון המון, לפחות 2 סוגי מאפים כל יום וארוחה מבושלת משובחת כל יום.

אבל לשווארמה שלי יש מקום מאוד מכובד אצלו, עד עכשיו הוא היה נאבק בלאפות שהייתי מכינה, אתמול הוא לא הפסיק להגיד לי שבפעם הראשונה הוא נהנה גם מהלאפה.

והילדים, בקושי השארנו לעצמינו 4 קטנים.... הם פשוט טרפו ערמת (!) לאפות בחצי שעה!

תודה על המתכון.
ושומרת אותו.
את משמחת אותי!!
 

לורן

משתמש פעיל
@רוחי בלבוחי
בדרך כלל אני נותנת רק לייק
אבל הפעם אי אפשר להסתפק רק בזה...
איזה כיף להכין משהו ולראות את כולם מגיל שנה עד 15 (ובעלי במיוחד)
פשוט אוכלים בהנאה ומבקשים עוד ועוד...
תודה ענקית!!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי
בדרך כלל אני נותנת רק לייק
אבל הפעם אי אפשר להסתפק רק בזה...
איזה כיף להכין משהו ולראות את כולם מגיל שנה עד 15 (ובעלי במיוחד)
פשוט אוכלים בהנאה ומבקשים עוד ועוד...
תודה ענקית!!
איזה כייף @לורן שלא הסתפקת רק בלייק!!!! תודה לך!!!
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
נראה לי שהפודיג עושה את הבצק למאוד נוח לשימוש,
יכול להיות? פעם שמנו את זה בבצק של החלות, וגם זה יצא בצק מדהים!
נראה ממש טוב ומגרה
גם אחרי ל"ג בעומר....
אפשר לאפות בתנור רגיל?
על כמה מעלות? כמה זמן?
אנחנו גם מאוד התגרינו מהמתכון והתמונות, אז חילקנו את זה וחלק שמנו בתנור, על אבן שמוט,
זה האבן שיש בפיצות או בנחמה...
צריך לחמם חזק את האבן לפני,
לקמח את הלאפה שלא תידבק ,
ואז היא מתנפחת ונהיית מאוד מהר..

בתאבון לכולם..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה