איזה גודל חתכיה בערך?אני לא מחלקת מראש , אני צובטת עם היד חתיכה מרדדת לגודל הרצוי - ועל המחבת....
ומה זא לגודל הרצוי? של המחבת?
איזה גודל חתכיה בערך?אני לא מחלקת מראש , אני צובטת עם היד חתיכה מרדדת לגודל הרצוי - ועל המחבת....
חופן טוב בערך 80 גרם אולי טיפה יותר, בהתחלה זה פחות ואחר כך היד לומדת לקחת את הכמות הרצויה.איזה גודל חתכיה בערך?
של המחבת שלך.ומה זא לגודל הרצוי? של המחבת?
זה צורך מיומנות מינימלית במטבח , וגם אם הראשון מתקפל הבא בתור יהיה יותר טוב.....קשה לפתוח בצק על ניר אפיה...זה כל רגע מתקפל, לא?
מהר מאד מתרגלים לעבוד עם זה בשוטף.קשה לפתוח בצק על ניר אפיה...זה כל רגע מתקפל, לא?
התכוונתי מתקפל בגלל שבצק טבעו להימתח כשמרדדים ואחרי זה הוא מתכווץ,מהר מאד מתרגלים לעבוד עם זה בשוטף.
ואם זה מתקפל, צריך לקנות נייר אפיה יותר איכותי.
לא הייתי מקמחת הרבה את הבצק הזה (וכל בצק..) זה מייבש אותו.ואם הבצק מקומח, אז זה באמת לא נדבק על הניר אפיה, אבל באמת בשביל זה לא צריך ניר אפיה כי אפשרי לרדד על השיש..
קניתי את הרעיון..לא הייתי מקמחת הרבה את הבצק הזה (וכל בצק..) זה מייבש אותו.
והבצק הספציפי הזה מאד נח לעבודה, פשוט צריך לנסות, הוא נעים נח ולא נמתח ונקרע, בין שני דפי אפייה מרדדים כי אחרת הוא נדבק למרדד.
מורידים את הנייר העליון ו---- בום הופכים על המחבת בתנופה חדה.
ואז מקלפים את הנייר מלמעלה - הוא יורד בקלות ממש.
תודה!! איזה תענוג לשמוע!!!@רוחי בלבוחי
יצא מדהים!!!
אכלנו היום בא. ערב, וכולנו מאוד נהנהנו...
אין מילים!!
נשמח לעוד מתכונים טובים.
לא הייתי זקוקה לעזרת נייר אפייה, הבצק היה כל כך נוח וניתן לרידוד דק מאוד ונפרד מצויין מהשייש. ואמנם מרחתי שמן על המחבת רק בלאפה הראשונה. יש לי מחבת ממוצעת ויצא כ30 לאפות . (בקוטר פיתה בערך).
טיפ ממני: תעבודנה עם 2 או יותר מחבתות בו זמנית. זמן ההכנה מתקצר למינימום.
איך קיפלת אותה?? גלגלת?(בקוטר פיתה בערך).
מה הכוונה קיפלת? גלגלת?איך קיפלת אותה?? גלגלת?
התמונה מגרה לגמרי...
שמת את כל המלאי על הלאפה, ומה עשית?? איך אכלו את זה.....מה הכוונה קיפלת? גלגלת?
איכשהו עטפנו את התוכן, (צ'יפס סלט טחינה חמוצים חומוס) וחלק אכלו ככה ... עם צלחת ושאר הדברים.איך קיפלת אותה?? גלגלת?
התמונה מגרה לגמרי...
זה מה שענין אותי , כי אמרת שהלאפות היו בגודל פיתה.... אז זה מסובך לקפל.איכשהו עטפנו את התוכן, (צ'יפס סלט טחינה חמוצים חומוס) וחלק אכלו ככה ... עם צלחת ושאר הדברים.
צודקתטיפ ממני: תעבודנה עם 2 או יותר מחבתות בו זמנית. זמן ההכנה מתקצר למינימום.
30 דקות ל30 לאפות ב2 מחבתות.צודקת
גם אני טיגנתי ב 2 מחברות בו זמנית.
הטיגון של כל לאפה בפני עצמה לוקח זמן. וכמות של 20 לאפות זה מצטבר ללא מעט זמן.
זה לא כמו תנור שמכניסים בו כמה בבת אחת...
טיגנתי באש גבוהה.30 דקות ל30 לאפות ב2 מחבתות.
זה ממש לא הרבה, ולמי שיש מחבת גדולה אז זה מתקצר בחצי.
יתכן שאת אופה באש נמוכה מידי. לי יש אינדוקציה ואפיתי בדרגת חום 12 (מתוך 14)
עם מכסה.
נו, ולקח הרבה זמן כל 'לאפה?'טיגנתי באש גבוהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: