אולי פודינג ריבת חלב... ויש גם פודינג תות...איזה טעם של פודינג צריך להשים? וניל ?
אולי פודינג ריבת חלב... ויש גם פודינג תות...איזה טעם של פודינג צריך להשים? וניל ?
אולי פודינג ריבת חלב... ויש גם פודינג תות
אפשר להקפיא??עשיתי יצא מעולה תודה רבה!!
כן , אבל בשקית סגורה שהוצאת לה היטב את האוויר כדי שלא יתייבש במקפיא.אפשר להקפיא??
הייתי אומרת קורנפלוראין לי פודינג
מה אפשר במקום קורנפלור/קמח תפו"א בתוספת סוכר וניל אולי?
מה אומרת?
אין לי פודינג
מתחרדים בלע"ז....
עשיתי עם כוסות ח"פ@רוחי בלבוחי אני רוצה לנסות אבל כמות הנוזלים לא הגיונית. אודה לעזרתך.
כוס מידה של כמה? 240? אין סיכוי.
בצק רך לחלות מחזיק לקילו קמח לא יותר מ650 מיל מיים. אם מוסיפים שמן אז פחות.
תודה על הטיפטיפ קטן- יכול להיות שכבר הוזכר למעלה לא זוכרת שנתקלתי כאן...
כשהוצאתי את הפיתה הנחתי על צלחת וכיסיתי בנייר כסף
כך האדים ריככו בחזרה את הפיתה והיא לא נבקעה בקיפולים!
מצוין, תודה180
לא 240.
כמו ח''פ.
אני עושה בכוסות מדידה,
שימי לב פעם כתבת כך ופעם כך, כשכותבים כוסות מדידה מבינים שמדובר על 240 מ"ל (זה סטנדרט)180
לא 240.
כמו ח''פ.
כוס מדידה של 180 סורי אני לא הובנתי נכון.שימי לב פעם כתבת כך ופעם כך, כשכותבים כוסות מדידה מבינים שמדובר על 240 מ"ל (זה סטנדרט)
לגבי כמות המים זה פחות נורא כי תמיד אפשר לשים פחות ולהוסיף לפי הצורך (כך אני עושה תמיד) אבל לגבי השמן- שמתי כוס שלימה של 240 מ"ל זה הרבה יותר מ 180!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: