אם אין את האבן הזו אפשר גם תבנית הפוכה מלובנת היטב!!
יש פתרון למקרה שיש רק תבניות ח"פ?
אם אין את האבן הזו אפשר גם תבנית הפוכה מלובנת היטב!!
נראה מטורף לגמרי!!!!
על המחבת.....יש פתרון למקרה שיש רק תבניות ח"פ?
על המחבת.....
עם חד פעמי זה לא יצא אמיתי אמיתי...... וחבל!!
אולי תעשי לאפות קטנות, תמלאי ותגלגלי בלי לקפל.הבעיה שאני רק עם מחבת קטנה
אולי תעשי לאפות קטנות, תמלאי ותגלגלי בלי לקפל.
עדיף מוצלח וקטן מגדול ופחות.........
גם אותי זה מענין לדעת איך יוצא מיני לאפות.......מעניין באמת איך ייצא
גם אותי זה מענין לדעת איך יוצא מיני לאפות.......
תעדכני.
ואולי תעלי תמונה של לאפה מגולגלת.
כשכתבת על הפודינג - הקול הפנימי שלי ממעמקי הלאפה אמר לי - היא עוד תטעם.... היא עוד תרגיש.... חכי.......@רוחי בלבוחי זוכרת את ההודעה המסוייגת שלי מהפודינג?
קבלי את התנצלותי.
ניסיתי בחשש מה, הרגשתי מוזר, הטעם לעג לי מעמקי הלאפה: חחח עכשיו תתנצלי!
שלימות של לאפות! תודה ענקית!!!
גם את הראשון אני משמנת ממש מעדינות את המחבת, מעבירה ניר סופג עם שמן בליטוף טוב על המחבת וזה מספיק!!הבצק עצמו הוא בצק שומני מאד ביחס לבצקי לחם או חלות. אולי זה, בין היתר, מונע את הידבקות הבצק למחבת.
אני שימנתי (שמתי שמן על נייר מגבת ומרחתי) מחבת פעם אחת, לפני הטיגון-אפיה בפעם הראשונה. אחר כך כבר לא היה שום צורך.
עשיתי לילדים לל"ג בעומר עם פלאפל וצ'יפס , הם התלקקו והייתי צריכה לקחת מהר אחד לצד, אחרת לא היה נשאר לי.
היה טעים מאד , תודה רבה
תודה רבה.
הבצק יצא רך וגמיש.
ויצאו לי לאפות טעימות מאוד.
הילדים שלי אכלו פעם ראשונה לאפות ואהבו מאוד.
אהבתי שאין כמעט צורך בשמן. לא נדבק בכלל למחבת
ישר כוח גדול
תודה על המשוב!! איזה כייף לקרא!!נראה מטורף לגמרי!!!
אשמח להסבר מה זהלאחר מכן לשטוח פלטה כמו פיתה.
על גבי נייר אפייה
היות שהפיתה מאד דקה יהיה קשה להרים אותה למחבתאשמח להסבר מה זה
למה על נייר אפיה?
וואו נשמע מעולהקילו קמח
כף פודינג
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים
3 כוסות מים
כף מלח
כוס שמן
ללוש לבצק יפה יפה
לתת לזה לתפוח חצי שעה שעה.
לאחר מכן לשטוח פלטה כמו פיתה.
על גבי נייר אפייה
לשמן מעט את מחבת בגודל הלאפה הרצויה.
לטגן מכל צד ממש כמה דקות
ולהוציא לאפות חומות ודקיקות.
מהממות וטעימות!!!
אפשר למלא בפלאפל,
אפשר במנגל עסיסי לכבוד היום.
ואפשר בכל העולה על דעתכן!!
בהצלחה!!
אין לי כרגע תמונה אולי מחר אחרי שנעשה תהיינה תמונות יפות ואני אעלה לכאן.....
תודה אין מילים נשמע מעולה בעזיה נחזור לעדכןהיות שהפיתה מאד דקה יהיה קשה להרים אותה למחבת
ברגע שזה ע''ג נייר אפיה פשוט הופכים עם הנייר אפיה על המחבת ומקלפים את נייר האפיה.
רק בקטע נח!! אין בזה כללים את יכולה לעשות איך שנח לך, אני כתבתי המלצה - כך אני עושה!!
אני לא מחלקת מראש , אני צובטת עם היד חתיכה מרדדת לגודל הרצוי - ועל המחבת....וואו נשמע מעולה
לחלק את הבצק מראש ל15 חלקים?
ואז לשטח ??
וכמובן להשתדל שיהיה דק? זה הרעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: