נקווה שהקללות יהפכו לברכות ....כל מילה מיותרת, והריח...אוי הריח!
@זהבהלה בעלי לא גומר לברך אותך, ואני לקלל....(מי לוקח אחריות על הקילויים??)
צפה בקובץ המצורף 554321 צפה בקובץ המצורף 554322
@שיפי פוקסמן אני מלכתחילה עשיתי 5 פסים, וכל אחד יצא ממש מכובדאז בסוף בסוף גם אני הכנתי.
בחגים לא הגעתי לזה, אבל לא ויתרתי וחיכיתי ל''אחרי''
נראה ומריח פצצה.
יצאו לו פסים ממש ענקיים וגבוהים, נראה לי יכולתי להכין 5 פסים מהכמות הזו.
גם אצלי הבצק יצא מאד דביק והוספתי קמח.
צפה בקובץ המצורף 554212
אחרי כל התמונות שהעלו, אין לי ברירה אלא לנסות גם.החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
זהו, שבגלל הקלוריות 'דילגתי' על העוגה.וואי לא חלמתי שמתכון אחד יזכה לאשכול כזה תפוח..
זו בהחלט עוגה מצוינת ,וממש מהווה שיקול מבחינתי אם להתחיל דיאטה...
מוזר, אני קניתי קמח מנופה לפחות של 4 חברות והכל תפח מצוין(פשוט כי הייתי בכמה חנויות והיה קמח מנופה אבל לא תופח,
אני אמורה לפנות אלייך על שני דברים.מוזר, אני קניתי קמח מנופה לפחות של 4 חברות והכל תפח מצוין
1. שלחתי לך פעמיים את השיראני אמורה לפנות אלייך על שני דברים.
1. על הפלייבק שלא הגיע בסוף
2. הניקית פילפילון הפנתה.
למייל שגוי.1. שלחתי לך פעמיים את השיר
2. מוזמנת
לי יש כוסות מדידה שהכוס היא 240 מל ואיתה מדדתי את הכל , אם הרגשתי שחסר קמח הוספתי עד שנהיה בצק נעים.לקמח הבנתי שמשתמשים בכוס קרטון של 240 מ"ל.
אבל באיזה כוס השתמשתן לשאר המוצרים (מים/שמן/סוכר/קקאו/וכו') ?
180 מ"ל / 200 מ"ל / 240 מ"ל.
@זהבהלה
נכון גם אנימוזר, אני קניתי קמח מנופה לפחות של 4 חברות והכל תפח מצוין
קליעה נורא יפה!!עכשיו הגיע תורי לשתף בתוצרים של חגיגות ראש חודש...
לכבוד ר"ח חשוון אפינו יחד.
הבצק מושלם! ממש תענוג לעבוד איתו!
ויוצא רך ואורירי, משהו מיוחד.
מצרפת תמונה של הפסים, יש לנו עוד תבנית עם רוגלך שהילדים הכינו לעצמם לקחת מחר ללימודים.צפה בקובץ המצורף 556250
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: