מי בדק?מביתר אין ביקוש לקו לתל אבי (בדוק!!!)
מי בדק?מביתר אין ביקוש לקו לתל אבי (בדוק!!!)
כתבתי שאני לא מאשימה את האשהאל תאשימו את הקרבן. לא במקרה כזה, ולא במקרים אחרים. זה מה שהאשה יכלה לעשות באותו הרגע, ולא כולם בנויים אותו הדבר. ייתכן שגם היא עצמה חשבה אחר כך: למה לא התיישבתי? למה שמעתי בקולו? ובעצמה הרגישה 'דפוק' עם זה.
רק שבאותו רגע שקורה משהו פתאומי ובלתי צפוי, בן אדם לפעמים בהלם מסוים ובפחד מסוים ואולי בבושה מאחרים, ולא בדיוק מתעשת מייד מה לעשות.
להיות מבחוץ לאחר מעשה, בישוב הדעת, ובלי כל המערך הרגשי והמחשבתי שהיה באותו הרגע - זה משהו אחר לגמרי.
בסטיה לרגע מהנושא הנידון - ילדים או נערות שח''ו עוברים פגיעה, הדבר הכי מזיק זה לשאול אותם לאחר מכן - למה עשית כך וכך או למה לא עשית כך וכך. ובין הדברים הכי חשובים זה לומר להם: אתם לא אשמים במה שקרה!
במקרה כזה חייבים להתלונן בחברה ובמשרד התחבורהנסעתי שבוע שעבר עם נהג חרדי. בחור ירד מהאוטובוס ושכח את המטריה, צעקו לנהג לפתוח את הדלת והוא לא רצה. אישה אחת התעצבנה במיוחד וכל הזמן צעקה על הנהג, כשרצתה לרדת התעצבנה עליו וצעקה עליו. הוא בתגובה סגר את הדלת והמשיך ליסוע כמה תחנות בלי לעצור - כדי להעניש אותה! לא שזה יפה מה שהיא עשתה. אבל לדעתי הוא היה אמור להבליג. היא היתה אישה מבוגרת ובקושי הלכה!
צריך להתקשר מיד למשטרה על חטיפהנסעתי שבוע שעבר עם נהג חרדי. בחור ירד מהאוטובוס ושכח את המטריה, צעקו לנהג לפתוח את הדלת והוא לא רצה. אישה אחת התעצבנה במיוחד וכל הזמן צעקה על הנהג, כשרצתה לרדת התעצבנה עליו וצעקה עליו. הוא בתגובה סגר את הדלת והמשיך ליסוע כמה תחנות בלי לעצור - כדי להעניש אותה! לא שזה יפה מה שהיא עשתה. אבל לדעתי הוא היה אמור להבליג. היא היתה אישה מבוגרת ובקושי הלכה!
אנימי בדק?
לפי מה שהרבה כותבים כאן ובאשכולות דומים, להתלונן אצל החבר והמשרד התחבורה ובמשטרה זה כמו להרטיב מים, זה לא באמת מועיל עכ"פ בשעת העצבים לא רואים מזה ישועה ואם זה לאחר זמן אז העצבים כבר יורדים ולא תמיד יש כבר סבלנות וכח לטפל בזה... וחבל!צריך להתקשר מיד למשטרה על חטיפה
אולי חבל על העצבים... זה לא בריא....זה באמת בעיה צריך להשתדל לזכור את העצבים ולטפל אחר כך
כל מי שכתב להתלונן במשרד התחבורה
אני אחרי מקרה קשה מאד של דיבור מזעזע והתנהגות אלימה כמעט
פתחתי תיק במשטרה והוא נסגר כי לדבר בצורה גסה זו לא עבירה פלילית לטענתם
הגשתי תלונה במשרד התחבורה ולאחר כמעט חודשיים זומנתי לחקירה
מאד רציתי ללכת אבל ב"ה ילדתי ואין לי איך להסחב עם הקטנה עד קינג גורג בירושלים בשביל דבר כזה
אז תכלס פניה למשרד התחבורה לא עוזרת (אם לא תלכו כדי להעיד אחרי מלא!! זמן בירושלים )
וגם פניה למשטרה
חבל שזה המצב
אני הייתי בטוחה שאני אעשה הכל
אבל הזמן חלף ואני כבר לא נסערת כ"כ מהמקרה הנל אז המשכתי הלאה בחיי
בלת"קהיום בצהריים נסעתי בקו 310 לירושלים
עלתה אשה עם תינוק והכניסה את העגלה לתא המטען
כשהיא באה לתקף אצל הנהג (אוטובוס שכור)
הנהג אומר לה: עכשיו תחכי כי אי הייתי צריך לחכות לך
שתכניסי את העגלה לתא המטען
פשוט נתן לה "עונש" לעמוד כמה דקות עם תינוק צורח בידיים
סליחה?!?!?!סליחה על המילה "שטויות" אני תושב ביתר וקרו לי כמה מקרים עם נהגים שראיתי במו עיני שקיללו עושים מה שבא להם
(והם ידועים בתוך ביתר...)
יש בעיה כללית של חוסר נהגים
זה נכון שיש חרדים אבל גם אותם חרדים סליחה מכבודם לא ראויים להיות נהגים אף לא רגע אחד...
סתם מעניין לפני כמה זמן זה קרה לך???כל מי שכתב להתלונן במשרד התחבורה
אני אחרי מקרה קשה מאד של דיבור מזעזע והתנהגות אלימה כמעט
פתחתי תיק במשטרה והוא נסגר כי לדבר בצורה גסה זו לא עבירה פלילית לטענתם
הגשתי תלונה במשרד התחבורה ולאחר כמעט חודשיים זומנתי לחקירה
מאד רציתי ללכת אבל ב"ה ילדתי ואין לי איך להסחב עם הקטנה עד קינג גורג בירושלים בשביל דבר כזה
אז תכלס פניה למשרד התחבורה לא עוזרת (אם לא תלכו כדי להעיד אחרי מלא!! זמן בירושלים )
וגם פניה למשטרה
חבל שזה המצב
אני הייתי בטוחה שאני אעשה הכל
אבל הזמן חלף ואני כבר לא נסערת כ"כ מהמקרה הנל אז המשכתי הלאה בחיי
לא, וגם לא לגבעתיים,סתם שאלה,
מביתר עילית יש אוטובוס לתל אביב?
עכשיו מובן למה בליל שבת לפני שבוע אוטובוס של אפיקים עזב את ביתר כמה דקות אחרי השקיעה (נהג ערבי)(רק בשבת האחרונה האוטובוס יצא בכמעט שעה (!!!) איחור,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: