למה לא?מצד שני - לנשים לא נעים למחות מול גבר. זה לא המקום הטבעי שלהן
דווקא נעים מאד למחות שיש עוולות, גם ללא נעים יש מקום.
והוא לא כאן.
למה לא?מצד שני - לנשים לא נעים למחות מול גבר. זה לא המקום הטבעי שלהן
כן.ושאלתי היא, האם יתכן שנהג מרושע מעניש אשה באוטבוס ללא כל סיבה, והיא מקבלת את העונש בהכנעה?
???????????למה לא?
דווקא נעים מאד למחות שיש עוולות, גם ללא נעים יש מקום.
והוא לא כאן.
מה הבעיה????????????
למה ללכת כצאן לטבח?!
אז עם כל הכבוד זו גם בעיה של הקורבן, שתעמוד על מקומה.
האם זה נעים להעיר?????????????????
למה ללכת כצאן לטבח?!
אם עברתם פה על האשכול וראיתם את הטרור שמופעל בתכלס' כלפי הנוסעים אפשר להבין את הפחד מהנהגאז עם כל הכבוד זו גם בעיה של הקורבן, שתעמוד על מקומה.
הנהג עצמו לא בסדר וזה וודאי
אבל מי ביקש שתקבלי את העונש ועוד בהכנעה??
הזוי.
נו באמתהאם זה נעים להעיר??????
מה פתאום
ועוד לצעוק וכולם מסתכלים עליך כאילו בהצגה?
לפעמים עושים את זה מחוסר ברירה
ויהיו שעוד יגידו לך תרגע, מה לא לקחת כדורים?
אפשר לפחד, וזה בסדר.אם עברתם פה על האשכול וראיתם את הטרור שמופעל בתכלס' כלפי הנוסעים אפשר להבין את הפחד מהנהג
ופרט אם זה אישה עדינה
נכון ואני שלפעמים אני מעיר לנהג אני מרגיש עוף מוזר בפרט אם האוקטובות עולות.אפשר לפחד, וזה בסדר.
אסור להראות את הפחד- ופה ההבדל.
למה בתל אביב או רעננה הם לא מרשים לעצמם לעשות אתזה ובריכוזים החרדיים כן?
כי שם הם יודעים שזה יכול לעלות להם במשרה כי אי אפשר לפלפ אותם ואצל החרדים כן.
בל"נ הודעה אחרונה בנושא, רק כדי שאני לא יצא לא מובןאם עברתם פה על האשכול וראיתם את הטרור שמופעל בתכלס' כלפי הנוסעים אפשר להבין את הפחד מהנהג
ופרט אם זה אישה עדינה
זה לא נכון!יש כלל שהחברות משתמשות בו בצורה מטופשת- שלאוטובוס מותר להקדים או לאחר ב10 דקות. קרה כמה פעמים שהפסדתי אוטובוס במקום שהתדירות היא במקרה הטוב כל שעה בגלל שהוא יצא 5 דקות לפני הזמן, ומה החברה אומרת? מותר לו להקדים או לאחר ב10 דקות! בשביל מה יש שעת יציאה אם הוא יכון לצאת לפני הזמן? מילא אחרי, זה מיועד בשביל פקקים במסלול הקודם, אבל לפני?
מאוד מאוד מאוד לא!!!
על דברים כאלה צריך להתלונן בחברה ואם שם לא מגיבים אפשר להתלונן במשרד מבקר המדינה (ומנסיון שם מגיבים מהר) ולא לומר שכל הזמן מפלים אותנו ומתעללים בנו ואף אחד לא שומע אותנו, כי פשוט צריך להתלונן ולא לחשוב שמלכתוב את זה כאן בפרוג יסתדרו כל הבעיותפעם שנסעתי מק"ס לירושלים במוצש, ביציאה ממודיעין עילית הנהג (ב"ד ימ"ש) ירד מהאוטובוס מדליק סיגריה ומתקשקש עם החבר'ה שלו שם, וכולם מחכים אחרי דקה אני יורד אליו ושואל אותו "למי מחכים?" (בנחת ולא בכעס)
והוא ישר צעק עלי "סתום תחזור למקום שלך" כשב"ד אחר לידו נראה עוד לא בן 20 קם אלי בעצבים "מה אתה רוצה"
לא התיחסתי אמרתי לנהג סע אף אחד לא צריך לחכות לך,
רק אח"כ כיבה את הסיגריה ועלה לאוטובוס עם אחד מהם וספר מקומות ריקים כשהוא מנבל את הפה "שאף אחד לא יגיד לו מה לעשות"
(בעיקרון זה די הפריע לי אבל כל הנוסעים חיכו בסבלנות ולאף אחד לא הפריע שהנהג למטה מעשן להנאתו)
אז יש לה בעיה, וזה כבר לא קשור לסיפור הזה.
בדיוק!איני חושב שהאשה צריכה לריב עם הנהג אלא פשוט ללכת משם בשתיקה ולא לחכות שם כמה דקות בכדי לשלם
זהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: