הייתי אצלם פעם אחת בקרית הממשלה לא בקינג ג'ורג'עד קינג גורג בירושלים
הייתי אצלם פעם אחת בקרית הממשלה לא בקינג ג'ורג'עד קינג גורג בירושלים
הבנתי שלמבקר המדינה אי אפשר להתלונן על חברת קוים (לדוגמה) כי זה חברה פרטיתאולי צריך לשלוח גם למבקר המדינה - ולכתוב למשרד התחבורה ששלחו עותק לשם.
נכון. אבל בתדירות גבוהה. בטח ביחס לקו לקרית גת, רמות, ועוד.אין קו 138 כל שעה.
מיציאה מהעיר לביג כ-25 דק'.הנסיעה גם לא לוקחת 20 דק'. היא יותר קרובה ל40 דק'.
כנ"ל....האוטובוס של 06:50 כמעט אף פעם לא מגיע לפני 07:25 לתחנת הרכבת.
ממש לאחרונה החליפו אותו עם הנהג של 08:50.הנהג של 06:50 לא חרדי.
הרבה יותר.אחרי הצהריים יש חרדים, שאכן יותר נחמדים.
100% צודק.דבר אחד נכון, הנסיעה נעימה וישירה.
ואז להתלונן שלא התייחסו להתלוננות שלי.....הבנתי שלמבקר המדינה אי אפשר להתלונן על חברת קוים (לדוגמה) כי זה חברה פרטית
ולכן צריך להתלונן למשרד התחבורה...
ואז להתלונן למבקר על משרד התחבורה............................
אני חושבת שמאז שניכנסו מלא חברות מפעילות המחסור בנהגים פחת....הבעיה האמתית היא המחסור המטורף בנהגי אוטובוסים בארץ! זה קטסטרופה!!
חברה לא יכולה לאיים על הנהג שהיא תפטר אותו, זה לא מאיים. אם כבר הוא יאיים עליה שהוא יתפטר!
לדעתי זה שורש הבעיה, ככה נהגים באמת לא מפחדים ומרשים לעצמם לעשות ככל העולה על רוחם! (כמובן שכחלק מיזה בגלל המחסור מעסיקים אותם שעות רבות והדברים ידועים...)
ההודעה שכתבתי על נשלחה בטעות!מה טעות האדון אומר לך שזה קו שהוא נוסע
בו בתדירות גבוהה
להתלונן בסיסמאות זה קל אבל צריך לדבר בעובדות
גם לי את אותו הדבר,כשאני קבלתי תשובות (נדיר)
הן לא היו מחוברות לקרקע וגיבו באופן חד משמעי את משרד התחבורה.
אז מה עשינו?
לאיזו תגובה ציפית?גם לי את אותו הדבר,
אגב, יש לי תלונה ששוכבת במשרד התחבורה כבר מתחילת אלול (לא זוכר תאריך מדויק) והדבר היחיד שקיבלתי במייל שה שהתלונה הועברה למחלקת פניו"צ או משהו כזה.
או שיש להם עומס מטורף של פניות או שזה שיטה שאנשים ימאס להם ויפסיקו להתלונן.
אולי החכ"ים - השרים הנבחרים יעשו משהו? ימים יגידו...
ציפיתי שיכתבו משהו מעבר, קצת יחס לראות שהתלונה שלי עזרה, אם השעו את הנהג/קנס לחברה/נזיפה/ אפילו נוננונונו יספיק לי...לאיזו תגובה ציפית?
פיצוי הוא לא באחריות שלהם
הם מטפלים בנושא מול החברה בלי לתת דוחו"ת לאזרח
תתלונני המישרד מבקר המדינה שלא קיבלת תשובה מהם.....ציפיתי שיכתבו משהו מעבר, קצת יחס לראות שהתלונה שלי עזרה, אם השעו את הנהג/קנס לחברה/נזיפה/ אפילו נוננונונו יספיק לי...
אין כזה דבר שהם מטפלים מול החברה הם לא יכולים לא לתת יחס למתלונן נראה לי שאמור להיות משהו ואפילו קטן בשביל היחס!!
מזכיר לי את החברות שיש להם נוסח קבוע לזיכוי על מוצר פגום, כולו נוטף התנצלות והבנהאין כזה דבר שהם מטפלים מול החברה הם לא יכולים לא לתת יחס למתלונן נראה לי שאמור להיות משהו ואפילו קטן בשביל היחס!!
התחבורה הציבורת כבר ממזמן עברו לעידן חדשמזכיר לי את החברות שיש להם נוסח קבוע לזיכוי על מוצר פגום, כולו נוטף התנצלות והבנה
ורק מחליפים את השם והכתובת לשליחה...
מה לא ברור?אני פעם אחת התיישבתי לכתוב תלונה למשרד התחבורה על אוטובוס שדילג תחנה (דילג על הנתיב שצריך לנסוע ונסע בנתיב מקביל),
קיבלתי תגובה עם מלל לא ברור שזה מועבר לטיפול החברה, לא ראיתי בכך שום תועלת.
מצו"ב העתק חלקי:
צפה בקובץ המצורף 1250002
על דברים כאלה צריך להתלונן בחברה ואם שם לא מגיבים אפשר להתלונן במשרד מבקר המדינה (ומנסיון שם מגיבים מהר) ולא לומר שכל הזמן מפלים אותנו ומתעללים בנו ואף אחד לא שומע אותנו, כי פשוט צריך להתלונן ולא לחשוב שמלכתוב את זה כאן בפרוג יסתדרו כל הבעיות
ממש אין לי זמן לזה (רק עכשיו אני רואה את התגובות)והתלוננת?
אשמח שתפרסמו את זהממש אין לי זמן לזה (רק עכשיו אני רואה את התגובות)
עשיתי את זה כמה פעמים בחיים זה קצת מתיש
תשובההעברה |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: