יש לי היסטוריה שם. אם תרצי אוכל להסביר באישיאת/ה גם ניתקלתם בארוע כזה או אחר??
כן, דן - ר"ג.מישהו נתקל באמת במצלמה שתלויה בצוואר מבקר?
חצוף מחוצף. כשיפול לידיי הוא יתחנן שאני יירגע. כבר עברתי אירוע כזה עם נהג שונא חרדים. צריך לדעת מה לומר להם ואז הם רועדים על הפרנסה ומתחנפים עד סוף הנסיעהלא רק שאיים אלא גם צילם......(שמעתי את הפאלש)
הו אמר לי תעמדי ואני יצלם אותך בשביל שתקבלי דוח משמישטרה.......
אז במצב כזה יותר קל להוכיח את הצדק שלךכן, דן - ר"ג.
הוא יגיד שבאותו הבוקר הוא לא הפעיל את המצלמה..אז במצב כזה יותר קל להוכיח את הצדק שלך
אי אפשר. אם זה כמו של המשטרה אז אין לנושא המצלמה כל אפשרות להשפיע עליה.הוא יגיד שבאותו הבוקר הוא לא הפעיל את המצלמה..
אני ישלח לך יום אחר(לא נימצא עלי)אין מצב שאת שולחת את התמונה שלו? זה מאוד קריטי לי לנסות ללכוד אותו
התוכנית שלי שאיך שאראה אותו עולה לאוטובוס להפעיל את המצלמה ומשם המבקר הזה הולך להיות אפיזודה חולפתאני ישלח לך יום אחר(לא נימצא עלי)
אולי זה הטימינג ??@פוקוש - אישה כלבבי.
ביום שיוקם מערך הסברה חרדי- תצטרכי לעמוד בראשו
הייתי מאחלת לו מכל הלב רפואה שלמה.לא רק שאיים אלא גם צילם......(שמעתי את הפאלש)
הו אמר לי תעמדי ואני יצלם אותך בשביל שתקבלי דוח משמישטרה.......
מה שהוא עשה זה באמת חוצפה מקומם מאוד!!עליתי לאוטובוס אגד ואיתי עלו 2 פקחים.....
ישר תיקפתי רב קו ושבאתי להיתיישב אז פקח אחד שם לב שאז תיקפת וישר רץ אלי והיתנפל ושאל למה תיקפת רק עכשיו...
ישר עניתי לו שעליתי עכשיו לאוטובוס אז הפקח אמר לי "את לא עלית " אז אמרתי לו שעליתי עכשיו אז הפקח אמר לי אין מצב
בשלב הנוכחי כבר כל הנוסעים היתערבו ואמרו שעליתי רק עכשיו בתחנה ...אותו פקח אמר שאין מצב והלך לשאול את הפקח השיני...
כלומר ניגש אלין ואמר לו "נכון האישה הזאת לא עלתה איתנו".. והצביע עלי..... אותו פקח אמר לפקח הראשון שאני כן עליתי...
הפקח מיתקרב אלי ונותן לי את הרב קו ואומר לי בכזה בוטות "את בלי מסכה בואי אני יצלם אותך ואני יעביר את זה למישטרת ישראל...על תופתעי עם תראי קנס 500 ש"ח בדואר"...
חשוב לי להבהיר שהיה לי מסכה בתיק ושעליתי לאוטובוס תיקפתי את הרב ומרב היתנפלות עלי לא יכלתי לעטות מסכה...(לא משנה שכל האוטובוס היה בלי מסכות)
כמובן שהפקח לא היתנצל על מה שהיה עם הרב קו .....
פשוט היתנפלות לאזרח חף מפשע......
השאלה שלי עם פקח של אגד יכול לצלם אותי (פגיעה בפרטיות) שלא למטרת התפקיד(התפקיד שלו זה לאכוף מי שלא שילם וכו)??
עם אני יכולה לתבוע אותו??
באגד יש לפקחים ריבוע שחור עם עיגול אדום בפניםמישהו נתקל באמת במצלמה שתלויה בצוואר מבקר?
איזה אומץ!! כל הכבוד לומה שהוא עשה זה באמת חוצפה מקומם מאוד!!
אבל לא קשור למה שהוא עשה לך
רוצה להפנות את תשומת לב לך ולעוד כמה שניפתסים על פקח אומלל שמאמלל אחרים
פעם בעלי ואני עלינו על האוטובוס (פעם ראשונה שעלינו עם הילדה לאוטובוס) וריחפנו שכחנו לתקף (פעם ראשונה שזה קרה לנו בחיים )
ואז עלה פקח ונפל לנו האסימון שלא תיקפנו
מיד בעלי קם ובא להניח את הרב קו על מכשיר התיקוף
ישר הפקח בא עליו ואמר לו תביא תרב-קו
בעלי אמר לו בתקיפות ובאופן ברור: ממש לא, אני משלם עכשיו . אני פשוט פעם ראשונה עולה עם הילדה ולא שמתי לב ששכחתי לתקף ותוך כדי שהוא מדבר איתו הוא תיקף במכשיר
הפקח צועק עליו " תביא תרבקו וכו'
עכשיו אין לו מה לעשות! בעלי תיקף! לך תוכיח....
הפקח רתח מעצבים על כבודו המושפל
ובעלי אומר לו בצורה ברורה אני מוכן להניח לך את הרב קו על המכשיר אבל אני לא מוכן לתת לך אותו
וזהו לפקח לא היה מה לעשות . הוא אמר חכה אני ישלח לך דוח... הלך לנהג צעק עליו אמר לו תוציא מצלמות התקשר לאחראי
תכלס לא היה לו מה לעשות חוץ מלצאת 0!!!!!!!!!!
את האמת הצטערתי שלא היה לי רב קו אנונימי ואז בכלל לא היה לו מה לעשות חחחח
קודם כל איזה אומץ!!מה שהוא עשה זה באמת חוצפה מקומם מאוד!!
אבל לא קשור למה שהוא עשה לך
רוצה להפנות את תשומת לב לך ולעוד כמה שניפתסים על פקח אומלל שמאמלל אחרים
פעם בעלי ואני עלינו על האוטובוס (פעם ראשונה שעלינו עם הילדה לאוטובוס) וריחפנו שכחנו לתקף (פעם ראשונה שזה קרה לנו בחיים )
ואז עלה פקח ונפל לנו האסימון שלא תיקפנו
מיד בעלי קם ובא להניח את הרב קו על מכשיר התיקוף
ישר הפקח בא עליו ואמר לו תביא תרב-קו
בעלי אמר לו בתקיפות ובאופן ברור: ממש לא, אני משלם עכשיו . אני פשוט פעם ראשונה עולה עם הילדה ולא שמתי לב ששכחתי לתקף ותוך כדי שהוא מדבר איתו הוא תיקף במכשיר
הפקח צועק עליו " תביא תרבקו וכו'
עכשיו אין לו מה לעשות! בעלי תיקף! לך תוכיח....
הפקח רתח מעצבים על כבודו המושפל
ובעלי אומר לו בצורה ברורה אני מוכן להניח לך את הרב קו על המכשיר אבל אני לא מוכן לתת לך אותו
וזהו לפקח לא היה מה לעשות . הוא אמר חכה אני ישלח לך דוח... הלך לנהג צעק עליו אמר לו תוציא מצלמות התקשר לאחראי
תכלס לא היה לו מה לעשות חוץ מלצאת 0!!!!!!!!!!
את האמת הצטערתי שלא היה לי רב קו אנונימי ואז בכלל לא היה לו מה לעשות חחחח
הכן זו מצלמת גוף....באגד יש לפקחים ריבוע שחור עם עיגול אדום בפנים
שתלוי על החולצה
ולפני שהם יורדים לוחצים עלו ונשמע צפצוף ארוך ומעצבן....
זה המצלמה או שזה עוד משהו?
מה?כבר עברתי אירוע כזה עם נהג שונא חרדים. צריך לדעת מה לומר להם ואז הם רועדים על הפרנסה ומתחנפים עד סוף הנסיעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: