----------
משתמש מקצוען
הם יכולים לדעת לפי שעה/קו/מיקום עליה
נכון שהחברה יכולה לדעת אבל למה שתספר מי זה הפקח וכל זמן שהם לא מספרים אי אפשר לתבוע אותו.
הם יכולים לדעת לפי שעה/קו/מיקום עליה
איך אני מגישה תלונה למבקר המדינה??בבקשה תפני למבקר המדינה-זה הגוף היחיד במדינה שעובד
ושגם כל הרשויות מפחדות מהדוח השנתי שלו
טופס הגשת תלונה או פנייה (mevaker.gov.il)איך אני מגישה תלונה למבקר המדינה??
סבבה
הכל שם ברור מאד (התלונה היא נגד אגד חברה לתחבורה).מה אני אמורה למלאות בפרטים??(סליחה שככה נפלתי עליכם)
אני חושבת שגם התקשורת צריכה להרעיש...צריך שמשרד עורכי דין ירכזו את כל המקרים הנ"ל ויטפלו בכל מקרה לגופו ו/או ע"י תביעה ייצוגית עד שהפקחים ירגעו.
אני חושב שלציבור שלנו פחות חשוב הפיצוי כמו שחשוב לו שיפיקו להיטפל אליו ולכן שהמשרד יהנה מכל הפצויים שיקבלו בתמורה לתביעות.
דבר נוסף, שאותם בודדים שלא משלמים יבינו שהם דופקים את כל הציבור ושיוצא לכל המגזר שם של "גנבים" וכולם סובלים בגללם
רעש לא מפחיד אותםאני חושבת שגם התקשורת צריכה להרעיש...
רציתי לומר זאת גם כן.הצעה:
כל מי שיושב באוטובוס ורואה פקח שעולה, אם יש באמתחתו אפשרות צילום, שיתחיל מיד לצלם. בלי שהפקח יבחין בכך.
יתכן ויאספו כמה סרטונים, וזה יהיה עילה לתחקיר וכו'...
אולי החרדים צריכים להסתובב עם מצלמות גוף כמו של שוטריםהצעה:
כל מי שיושב באוטובוס ורואה פקח שעולה, אם יש באמתחתו אפשרות צילום, שיתחיל מיד לצלם. בלי שהפקח יבחין בכך.
יתכן ויאספו כמה סרטונים, וזה יהיה עילה לתחקיר וכו'...
לא נכון, במו עיני חזיתי בפקח שנתן דוח לאשה שלא שילמה ומכיוון שלא היה לה לשלם גם שילח אותה מהאוטובוס אחר כבוד...ההיפך הגמור.
אם פקח רוצה לתת דו״ח - זה חייב להיות ע״י זוג פקחים.
כל הקטע של זוג פקחים זה שיוכלו לצוד כמה שיותר אנשים שלא תיקפולא נכון, במו עיני חזיתי בפקח שנתן דוח לאשה שלא שילמה ומכיוון שלא היה לה לשלם גם שילח אותה מהאוטובוס אחר כבוד...
לגמרישהבנאדם פשוט מתחרט שהוא נולד...
לשלוח את כולם לקורס אמון ואנושיות..שהאחראי עליו גער בו שלא עשה מספיק דוחות מהבוקר.
לא הבנתי.לא נכון, במו עיני חזיתי בפקח שנתן דוח לאשה שלא שילמה ומכיוון שלא היה לה לשלם גם שילח אותה מהאוטובוס אחר כבוד...
לי קרה מקרה שעליתי לאוטובוס ותיקפתי רב קו ועלה פקחים והפקח אמר שהוא לא רואה ששילמתי פניתי לנהג והנהג זכר אותי ואמר שמכשיר שלו לא עבד והוא חשב שיקפתי במקום אחר אותו פקח נתן לי דוח היתווכחתי איתו ואומר לי שכל מילה שלי יגרום שהדוח יעלה יותר...אני ישתוק ...הקטע הכי מעצבן היה שירדתי מהאוטובוס ועליתי לאוטובוס אחר שהם גם עלו והם זכרו אותי ובדיוק היה שם בחור אמריקאי שלא שילם והם תפסו אותו והוא יתחנן עליהם שיבתרו לו בקיצור ואני עקבתי אחרי הסיפור ופקח אמר לו יתן לו תעודת זהות אותו בחרו לא היה לא אז הוא אמר שיזמין לו מישטרה אז הנוסעים באוטובוס היתערבו ואמר להם שירחמו עליהם ואז הפקח ירד עם אותו בחור מהאוטובוס ואני ירדתי אחריהם ולאחרי כמה דקות המתנה הפקח ניגש אלי ואומר לי מה את אומרת לבטל לו את הדוח או לא?(כי לא היה נעים לו שלי הוא נתן על סיבה לא מוצדקת) אז אמרתי לו שישחרר את הבחור והוא באמת שיחרר..ועל הדרך אמרתי לו שהוא ם היה צריך לשחרר אותי (הבחור היה מיסכן לא ידע עיברית פתאום מינפלים עלי 2 פקחים ואותו בחור אמר שילך להביא את התעודת זהות והפקחים לא הסכימו והיא ממש ניבהל מהמישטרה...)לא הבנתי.
זה שפקח קנס למרות שהיה לבד - מוכיח לך שזה החוק?
אני מכירה מי שאמר לפקח שאסור לו לקנוס כי הוא לבד והפקח הלך.
ככה מוכיחים חוק במדינה הזו....
יחד עם הממונים עליהם,יש פקחים שעושים מעבר לתפקיד שלהם(מה שהם לא צריכם לעשות) ואותם צריכים לפטר!!
לא הבנתי.
זה שפקח קנס למרות שהיה לבד - מוכיח לך שזה החוק?
אני מכירה מי שאמר לפקח שאסור לו לקנוס כי הוא לבד והפקח הלך.
ככה מוכיחים חוק במדינה הזו....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: