זה מסקנה שהגעתי אליה לאחרונה...בצער רב!לשלוח את כולם לקורס אמון ואנושיות..
מה נסגר? כל העולם רמאים???!!!
הדרוג של המדינה שלה בשחיתות פשוט מחפיר!
זה מסקנה שהגעתי אליה לאחרונה...בצער רב!לשלוח את כולם לקורס אמון ואנושיות..
מה נסגר? כל העולם רמאים???!!!
אין שום איסור כזה,אסור שיהיו שני פקחים בו זמנית על אוטובוס אחד.
אז על זה לבד אתה יכול להתלונן עליהם.
חבל שכמעט אף אחד לא יודע מזה.
הכללים לגבי המסיכות השתנו.מעניין אותי מקור למסמך הזה ?
מאיפה הורדת אותו ?
תיעוד שנעשה בצורה אסורה אינו קביל עבור ראיה כלשהי.היה צריך לעקוב אחרי אותו פקח ולהסריט אותו מתחילת סיטואציה ולשלוח לאגד עם העתקים למשרד התחבורה...
צריך לברר קודם אם זה חוקי.
ראיתי בחור ממסגרת חנ''מ שעלה לאוטובוס וכנראה הרב קו שלו היה ריק,לא נכון, במו עיני חזיתי בפקח שנתן דוח לאשה שלא שילמה ומכיוון שלא היה לה לשלם גם שילח אותה מהאוטובוס אחר כבוד...
נו באמת, או שאתם גרים במושב, או שהרבה זמן לא עליתם על תחבורה ציבורית.אין דבר כזה שני פקחים על פי חוק רק אחד מותר ותבדוק שהם עולם רק אחד מתקף את הרכטיס שלו והשני לא או שהוא מתקף שהם יורדים כי אסור להם לעלות יחד.
נכנס לתרדמת חורף מוקדמת מאז שבנט עלה לשלטון...בבקשה תפני למבקר המדינה-זה הגוף היחיד במדינה שעובד
ושגם כל הרשויות מפחדות מהדוח השנתי שלו
חיזוק לדבריםהעיקר להתלונן כל פעם.
לתועלת הציבור.
בדרך-כלל כשמגיעים הביתה שוכחים, למי יש כח להתלונן עם כל הפרטים ?
זה טובת הכלל !
כשהפקחים ידעו שהציבור החרדי מתלונן, הם יפחדו ...
דוקא מפחיד אותם, כיום שכל הזמן יש מכרזים על תחבורה ציבורית, ואחד הפרמטרים לבחירת החברה היא שביעות רצון הלקוחות.רעש לא מפחיד אותם
אין לנו אלטרנטיבות אחרות, מה תאיימי עליהם שתלכי ברגל???
יש בכל אזור חברה אחת שיש לה מונופול על הנסיעות
דוקא לציבור שלנו שנאנק תחת גזירות, וחושב על כל שקל בהחלט חשוב פיצוי אם מגיע לו.אני חושב שלציבור שלנו פחות חשוב הפיצוי כמו שחשוב לו שיפיקו להיטפל אליו ולכן שהמשרד יהנה מכל הפצויים שיקבלו בתמורה לתביעות.
דוקא לציבור שלנו שנאנק תחת גזירות, וחושב על כל שקל בהחלט חשוב פיצוי אם מגיע לו.
ובלי קשר, כשמישהו עובר סיפור לא נעים בהחלט, שלפעמים גם רודף אותו תקופה אחרי זה [לדוגמא: חשש כל הזמן שהפקח יחליט להגיש תלונה במשטרה על מסכה], בהחלט משחרר במשהו כשהוא מקבל פיצוי שמגיע לו לו ע"פ לןק וגם כמובן ע"פ דין תורה. הבתי דין מתירים ואף מעודדים להגיש תביעות במקרים כאלו.
ולגבי העו"ד, בכל תביעה אם היא מתקבלת יש גם סעיף של הוצאות משפט, שזה בדיוק שכר עו"ד.
לאסוף את כל המקרים האלו.כל אחד כותב וכותב,
למישהו רעיון פרקטי מה אפשר לעשות?
אולי עצומה לחברות, אם חתימות? או משהו בסגנון?
אפשר להשתמש אם הפרוג לאיסוף חתימות
למי שיש עדויות או תמונה של אותו מרושע נא שלחו בדחיפות למייל הנל.לאסוף את כל המקרים האלו.
ז.א. שכל אחד שעבר כזה מקרה יכתוב הצהרה מפורטת מה בדיוק עבר עם מספר קו תאריך ושעה וישלח את זה למישהו שירכז את כולם.
אותו בן אדם/ רכז כשיהיו בידו מספיק עדויות יוכל לפנות לתקשורת ולמשרד התחבורה ולדרוש תשובות.
עצומות ללא עדויות מפורטות ואמינות אלא רק חתימות אקראיות לא יזיזו ולא ישנו כלום לאף אחד.
קודם כל תודה רבה על הכל!!הסיפור הזה ממש קומם אותי. באפשרותי לסייע לך להגיע לכל הקודקודים במשרד התחבורה ובאגד שרלוונטים לטיפול חריף ומיידי בפקח המרושע הזה
אם תרצי צרי איתי קשר ואעזור לך בשמחה
y575709666
גימייל
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את תמונתו. זה חשוב ליקודם כל תודה רבה על הכל!!
כרגע זה בטיפול עם זה לא עוזר אז אני יצטרך להעזר בך!!
אגב ברגע אחרון צילמתי אותו כך שיש לי תמונה....
באמת חשוב לי שכל מי שנתקל במקרה כזה או אחר שיגיש דחוף תלונה במישטרה נגד אותו פקח!!
את/ה גם ניתקלתם בארוע כזה או אחר??אשמח אם תוכלי לשלוח לי את תמונתו. זה חשוב לי
לא רק שאיים אלא גם צילם......(שמעתי את הפאלש)ואגב-
סתם שאלה, ראית שהוא באמת צילם? לא שזה משנה מי יודע מה...
עצם ה''איום'' לכשעצמו הוא לא חוקי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: