אוקי הייתי מביאה לו ריקברב קו אנונימי הם יכולים לחטוף את הרב קו ולא להחזיר עד שמוסרים להם פרטים ואז אפשר להפסיד את הכסף שמוטען (מעשה שהיה)
בד"כ יש לי ריק בארנק
הייתי מביאה לו ויישאר אצלו, בכייף.
רק כדי לעצבן אותו תכלס.
אוקי הייתי מביאה לו ריקברב קו אנונימי הם יכולים לחטוף את הרב קו ולא להחזיר עד שמוסרים להם פרטים ואז אפשר להפסיד את הכסף שמוטען (מעשה שהיה)
איפה זה רשום?אסור שיהיו שני פקחים בו זמנית על אוטובוס אחד.
אז על זה לבד אתה יכול להתלונן עליהם.
חבל שכמעט אף אחד לא יודע מזה.
אימרה חמודה ללא תוכן..אגב פקח ללא כובע לא חייבים לו כלום גם אם הוא מבקש
הוא כאילו לא פקח! אזרח רגיל
אפשר להגיד לו שאתה תשים כובע אני יתן לך את הרב קו
שימו לב!
מינין לך?אימרה חמודה ללא תוכן..
אומרים את זה גם על שוטרים.. אין לזה בסיס...
יש לזה מקור ע"פ חוק, והנה זה:אימרה חמודה ללא תוכן..
אומרים את זה גם על שוטרים.. אין לזה בסיס...
זה נכון לגבי ביטול דו"ח. אך במקרה של פקח שעולה ללא כובע אין צורך להראות לו את הרב קו, רק אם באמת לא שילמת אז לא כדאי לעצבן אותו עם זה.
הסיפורים כאן רובם על אנשים שעלו באותה תחנה עם הפקח ביחד ועדין לא הספיקו לשלם!!!יש הרבה מקרים נכונים
ומזעזים והתנהגות ברוטלית של פקחים
וחייבים לשים לזה סוף
אבל אני שואלת בתמימות
למה אנשים ועוד בחזות חרדית מרשים לעצמם לנסוע בלי לשלם מה עם גזל
לאנשים כאלה צריך לפרגן, אם לא לאחראים אז ישירות אליו,אחרי כל הכעס המוצדק מאוד על הפקחים
יש מקום גם לציין לשבח את הפקחים הטובים והמתחשבים
נסעתי לא מזמן בלילה באוטובוס בין עירוני, הנהג העמיס על האוטובוס כמעט 30 איש בעמידה, ובגלל העומס בתחנה אמר לכולם לעלות ולשלם בהמשך הנסיעה, וכמובן שלא היתה אפשרות לעבור אח"כ לשלם. כשהגענו לעיר עלה פקח ומיד תפס את הענין, עבר באוטובוס ושאל כל אחד אם הוא שילם, ואמר לא להניח את הרב קו על המכשיר שלו עד שמשלמים, כי אם רואים שלא שולם הוא מחויב לתת דו"ח, כך דאג שכולם ישלמו ואף אחד לא יקנס.
בנוסף ראיתי באוטובוס פנימי [איני זוכר אם זה היה אותו פקח] כשעלה הפקח לאוטובוס בשעת צהריים עמוסה בילדים, וכל ילד לפני שהוא בדק את הרב קו שלו שאל אותו אם הוא בטוח ששילם. והסביר למבוגרים, שילדים רצים לאוטובוס ושוכחים לפעמים לשלם, ובמקום לחלק קנסות הוא מעדיף להזכיר להם.
כל הכבוד לכם! ושירבו כמותכם.
לא בטוח שהממונים עליו שמחו כ"כ...לאנשים כאלה צריך לפרגן, אם לא לאחראים אז ישירות אליו,
אני מחכה שיהיה עוד כמה עדויות וראיות ואז נוכל להמשיך הלאהלמה לא לפנות למבקר המדינה?
למבקר המדינה לא צריך כמה עדויות.אני מחכה שיהיה עוד כמה עדויות וראיות ואז נוכל להמשיך הלאה
(כרגע זה מטופל אישית בידי בכיר באג התחבורה-בתקווה שיצא מזה משהו)
מה שבטוח כל מי שניקל בכזה מקרה שלא ישאיר ישר יתלונן וכמובן יתעד.....
אולי הגיע הזמן שבו התקשורת החרדית תרים את הכפפה ותתחיל לסקר את הנושא הזה??!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: