@שלמה ברנד האם אפשר קישור למולטימדיה למיצובישי לנסר 2010 כולל מצלמת רוורס ושיהיה אם אפשרות להכניס סים אודה לך מאד
אפשר קישור בבקשה?קניתי באלי אקספרס לקורולה 2007,ב 190 ש'ח התקנתי עם חבר, עובד מצויין, מרוצה עד הגג!
אפשר קישור למסך אנדרואיד עם מצלמת רוורס וכניסה לסים (לוויז)ובאיזה דגם לבחור זה קשור לפי מה שאתם רוצים117.47US $ 47% OFF|TIEBRO 2 דין Android10.0 רכב רדיו עבור יונדאי h I30 2006 2007 2008 2009 2010 2011 נגן מולטימדיה מגע IPS מסך רכב סטריאו|נגן מולטימדיה לרכב| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש לך פה https://he.aliexpress.com/item/1005...13!12000028067118415!rec&gatewayAdapt=glo2isrאפשר קישור למסך אנדרואיד עם מצלמת רוורס וכניסה לסים (לוויז)
10 אינץ' מאלי אקספרס כמובן
לטויוטה פריוס 2008
תודה
אשמח לקישור למולטימדיה למאזדה3 2005 תודה!
לא נראה שצריך פאנל@שלמה ברנד
אני רואה שאתה מתמצא, תוכל לעזור לי למצוא פאנל שיתאים למערכת מולטימדיה אוניברסלית לרכב,
הרכב שברשותי הוא טויוטה ורסו 2011.
מחפש כבר הרבה זמן..
מצרף תמונה של הדשבורד.
תודה רבה..
צפה בקובץ המצורף 1159396
אתה מכיר וממליץ על דגמים אלו? או שאתה סתם שלחת להראות לי דוגמא.לא נראה שצריך פאנל
130.0US $ |Gerllish אנדרואיד רכב רדיו נגן מולטימדיה נגן עבור טויוטה verso 2009 2018 Autoradio ניווט GPS לא 2 Din 2din dvd|נגן מולטימדיה לרכב| - AliExpress
94.79US $ 22% OFF|4G CarPlay עבור טויוטה Verso EZ E'Z 2006 2018 אנדרואיד AutoRadio מולטימדיה נגן 2din רכב רדיו סטריאו GPS ניווט ראש יחידה| | - AliExpress
לא מכיר, שאלת על פאנל, בדקתי ונראה לי שלא צריך פאנל, לגבי טיב ואיכות המערכות - אינלי מושג.אתה מכיר וממליץ על דגמים אלו? או שאתה סתם שלחת להראות לי דוגמא.
אני מבין, אז רק מעדכן, שזה לא נכון, יש פאנל שמסירים ובמקומו בא פאנל מרובע עם תופסנים מתאימים, ורק אז זה מתאים למערכת.לא מכיר, שאלת על פאנל, בדקתי ונראה לי שלא צריך פאנל, לגבי טיב ואיכות המערכות - אינלי מושג.
השאלה היא אם המערכת שלך היא אנדרויידאם כבר....
מישהו יודע על אפשרות התקנה של ג'י פי אס או וויז למערכת קיימת קניתי את הרכב כשמותקנת בו מערכת מוטימדיה +מצלמת רוורס והכל אך ללא הנ"ל מה ניתן לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: