אתה צודק עכשיו אני שם לב שכתוב שם קורולה וורסו
לא מומלץ בשביל מוזיקה - הסאונד גרועקניתי בלוטוס- מצת למאזדה 3 ישנה בלי מערכת מולטי מדיה (zv מתחבר למערכת של הרכב דרך תדר רדיו)
הבעיה שהדיבורית בזה מאד לא ברורה
יש דרך להוסיף לרכב דיבורית שיתחבר למערכת הזאת?
כבר קניתילא מומלץ בשביל מוזיקה - הסאונד גרוע
פשוט לשים את המתאם יותר קרוב אם אפשרקניתי בלוטוס- מצת למאזדה 3 ישנה בלי מערכת מולטי מדיה (zv מתחבר למערכת של הרכב דרך תדר רדיו)
הבעיה שהדיבורית בזה מאד לא ברורה
יש דרך להוסיף לרכב דיבורית שיתחבר למערכת הזאת?
מולטימדיה מקורית מהחברה?אגב, מישהו יודע אם אפשר להכניס סים למולטימדיה I30 ללא נטסטיק?
מולטימדיה מקורית מהחברה?
איזה סטיק מומלץ לקנות בשביל וויפי לרכב?יש 2 סוגים יש סוג שכתוב G4 וזה כולל כניסה לסים אבל צריך לבדוק קודם עם המוכר אם זה מתאים לרשתות בארץ
או שכתוב רק וויפי וזה יותר זול ב100-150 שקל וקונים סטיק עם וויפי ומחברים
איזה הזמנת אם כניסה לסים או לא בדר'כ זה מגיע בלי ולכן צריך נטסטיקלא מקורית
כנ"לאיזה סטיק מומלץ לקנות בשביל וויפי לרכב?
@שלמה ברנד או מישהו אחר
אני מחפשת מולטימדיה למיצובישי גרנדיס, חיפשתי הרבה בעלי ולא מצאתי למעשה משהו ממש מתאים
מצרפת תמונה לאיפה זה אמור להתחבר
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 1207891
תודה(לא מנסיון ולא שיווקי)110.5US $ 51% OFF|EKIY T7 QLED אנדרואיד 10 רכב רדיו עבור מיצובישי Grandis 1 2003 2011 סטריאו מולטימדיה וידאו נגן HU GPS navi BT לא 2din DVD| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
נכון, אני עכשיו רואה את החוו''ד הזו:תודה
אבל זה לא מתאים לגרנדיס דגם ספורט..
ישאר רווח למטה, אני צריכה סיומת מרובעת..
היי,אני מחפשת מולטימדיה למיצובישי גרנדיס, חיפשתי הרבה בעלי ולא מצאתי למעשה משהו ממש מתאים
בעלי עכשיו עשה אצל מישהו בירושלים אמין מקצועי שווה כל שקלהיי,
האם מצאת בסוף מולטימדיה מתאימה לגרדיס?
לבינתיים לא..היי,
האם מצאת בסוף מולטימדיה מתאימה לגרדיס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: