אשמח לקבל עבור מיצובישי האוטלנדר 2014
תודה מראש.
אשמח לקבל עבור מיצובישי האוטלנדר 2016
תודה מראש.
עם קצת ידע טכני והרבה ס"ד.מתקינים לבד? איך?
אני רוצה להזמין, אשמח לפרטים.אני קניתי לפני חודשים מכאן . ואני ממש מרוצה , מערכת מעולה. יש שם כמה אפשריות אני לקחתי t3plus. אם צריך עזרה בהתקנה אני יכול להדריך או להתקין.
עובדת מעולה , אצלי ספציפית היה בעיה בבלוטוס וקיבלתי החזר.חוץ מזה מעולהאני רוצה להזמין, אשמח לפרטים.
האם המערכת עובדת חלק, לא נתקע, קליטה טובה?
האם יש אפשרות לחסימה של נטפרי על המערכת שלהם?
תמוה שזו ההתייחסות הראשונה באשכול לסינון.האם יש אפשרות לחסימה של נטפרי על המערכת שלהם?
בדר'כ אני שם אפליקציה שנועל אפליקציות אם קוד וסים של נטפרי לווייז בלבד וזהו כי למייל זה די מסובך במערכות החדשות כי מאנדרוייד 7 אי אפשר להתקין תעודת אבטחה וזה סיפור מההפטרה אבל לאאוטנט יש שלוחה בשביל זה אז צריך לברר על זהתמוה שזו ההתייחסות הראשונה באשכול לסינון.
הדבר הכי בסיסי.
איך אתם חוסמים את כל המכשירים שהמליצו כאן?
אשמח לתגובה או עזרה בנידוןשלום
אני קניתי עכשיו יונדאי i30 שנת 2012
אשמח לקבל קישור [מעלי אקספרס וכו] למערכת אנדרואיד טובה ומומלצת [9 אינץ]
ועזרה בהתקנה
תודה רבה
שלמה ברנד אפשר קישור ויעוץ למולטימדיה ליונדאי I30. 2014
אשמח לתגובה או עזרה בנידון
תודה רבה
אני רואה שאתה מתמצא בתחום.ובאיזה דגם לבחור זה קשור לפי מה שאתם רוצים117.47US $ 47% OFF|TIEBRO 2 דין Android10.0 רכב רדיו עבור יונדאי h I30 2006 2007 2008 2009 2010 2011 נגן מולטימדיה מגע IPS מסך רכב סטריאו|נגן מולטימדיה לרכב| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: