א היימיש'ע יונגרמ'ן
משתמש פעיל
את יכולה לעלות שמות?לא יודעת איך היא מתמחרת...
שיטה אחת של מחירים היא לפי מ''ר.
והמחירים הם בין 250- 450 למ''ר
אז תעשו את החשבון לבד...
ויש עוד הרבה מעצבות תותחיות בחצי מהמחיר שהציעה לכם!!
את יכולה לעלות שמות?לא יודעת איך היא מתמחרת...
שיטה אחת של מחירים היא לפי מ''ר.
והמחירים הם בין 250- 450 למ''ר
אז תעשו את החשבון לבד...
ויש עוד הרבה מעצבות תותחיות בחצי מהמחיר שהציעה לכם!!
מחר בע''ה.את יכולה לעלות שמות?
נשמע הזוייש לנו דירת גג 75 מ''ר אנחנו מעוניינים להשאיר את הדירה הקיימת להשכרה ולבנות בגג עוד 2 קומות לדירת החלומות שלנו..
קומה א' סלון מטבח וקומה ב' שלושה או ארבעה חדרי שינה
עשינו הרבה בירורים על אדריכלית ומעצבת פנים עד שהגענו לאחת ממש חזקה בתחום ראינו כמה פרויקטים שלה והיא אלופה ברמות
ישבנו איתה להצעת מחיר והיא דורשת לא פחות מ72 אל''ש
זה נשמע לכם הגיוני?
מוגזם ביותר* 4 פגישות אפיון, קונספט ועיצוב
* סט תוכניות עבודה-פנים
* לוח השראה וקונספט
* תכנוון עיצוב הכולל ליווי
* עיצוב מטבח כולל פריסות
* בחירת חומרים
* 3 ימי ליווי ורכישה
* 3 ביקורי שטח
* עיצוב סוויטת הורים
* מדרגות
* עיצוב חדרי רחצה
* עיצוב ותכנון חדר כביסה
* הדמיה פוטו ראליסטי סלון ומטבח
אולי במקום להשקיע בהדמיה ולשלם עליה הון תועפות כדאי לקחת עוד יום או יומיים ליווי או משהו אחר שנצרך יותר לשיפוץ עצמו ולא למסביב.מוגזם ביותר
חשבתי בתחילה שזה כולל נגרות, גבס וקירות בכל הבית
ועדיין יקררר
(הדמיה ריאליסטית מאד מייקרת
הדמייה פשוטה לא תספיק לכם?)
ברחוב השקד קרוב לכללית, רק חסר שתתני כתובת מדויקתסוג של פריפריה
לא מרכז, צפון יותר
חחחברחוב השקד קרוב לכללית, רק חסר שתתני כתובת מדויקת
ועדיין יקראולי במקום להשקיע בהדמיה ולשלם עליה הון תועפות כדאי לקחת עוד יום או יומיים ליווי או משהו אחר שנצרך יותר לשיפוץ עצמו ולא למסביב.
הדמיה בתוכנות מקצועיות לדעתי לא מתקרבות לבינה מלאכותית,איך זה שהדמיות עדיין כל כך יקרות עם כל הבינה המלאכותית?
קצת מופרך אבל גם אופציה - יתכן שמאיזו שהיא סיבה לא היתה מעונינת בעבודה זו, ולכן נתנה מחיר מופרז?יש לנו דירת גג 75 מ''ר אנחנו מעוניינים להשאיר את הדירה הקיימת להשכרה ולבנות בגג עוד 2 קומות לדירת החלומות שלנו..
עשינו הרבה בירורים על אדריכלית ומעצבת פנים עד שהגענו לאחת ממש חזקה בתחום ראינו כמה פרויקטים שלה והיא אלופה ברמות
זה נשמע לכם הגיוני?
יקח עוד כמה שניםאם בכללהבינה המלאכותית תגיע לרמת דיוק וניואנסים שהלקוחות מבקשים לראות בהדמיה.
יש לנו דירת גג 75 מ''ר אנחנו מעוניינים להשאיר את הדירה הקיימת להשכרה ולבנות בגג עוד 2 קומות לדירת החלומות שלנו..
זה נשמע לכם הגיוני?
לסיכום:
ממש נס שהיא לא מבקשת 20 מיליון...
יהיה לטעמך גם אצל מעצבת אחרת,חבל על הבזבוז הנוראי הזה.אני שואל אותכם:
אני הולך להוציא על הבנייה יותר ממיליון ש''ח לא שווה להשקיע עוד 30 אל''ש בתכנון הבית כדי שהבית יהיה מתאים בדיוק לטעמי?
ואתה חושב שרק היא תקלע בדיוק לטעמך?(רק נקודה למחשבה לא חלילה לרדת...)לסיכום:
מתחילת האשכול כולם יורדים עלי ואומרים שהמחיר שהציעו לי הזוי ולא הגיוני (כולל @אולטימטיבי עם ה20 מליון...)
אין פה מישהו אחד שאומר שזה לא נורא כ''כ...
אני רוצה להתייעץ איתכם:
אני בן אדם ששומר מאוד על הכסף, ואני לא יקנה שום מוצר ביקר, אם אני יכול להשיג אותו במקום אחר אפ' ב50 ש''ח פחות..
אבל פה אני חושב קצת אחרת...
ממה ששמעתי והבנתי לאחרונה, אדריכל טוב היה לוקח לי 40.000 ש''ח. יש פה פער של עוד 30.000 ש''ח .
אני שואל אותכם:
אני הולך להוציא על הבנייה יותר ממיליון ש''ח לא שווה להשקיע עוד 30 אל''ש בתכנון הבית כדי שהבית יהיה מתאים בדיוק לטעמי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: