כ150 מ''רמה שטח 2 הקומות?
אשמח אם אפשר פרטים למייל diradira1357@וסתאם שמתי לב בתחום הזה, שהרבה פעמים דווקא אלא עם השם המפוצץ והמחירים בשמיים גם נותנות לך הרגשה של תרדפי את אחרי,
הן עמוסות וכל דבר איתן זה לבקש טובה ...
אני לקחתי משהיא מהממת מהפורום, נעימה מקצועית וסבלנית במחיר מעולה
אם יש לכם את הכסף הזה אז למה לא?אני רוצה להסביר את המטרה שפתחתי את האשכול
אין לי בעיה לשלם לה יותר ממעצבת רגילה כי ממש אהבנו את העבודות שלה
ולכן אני באמת רוצה לדעת כמה לוקחת מעצבת אחרת על עבודה שכזאת
זה יעזור לי שתעלו כאן מחירים לפרויקט כמו שלי של מעצבות פנים ברמה גבוהה (כמובן בלי שמות) כדי שאני יקבל קצת פרופורציות...
התכוונת הפוך ? בגלל שאתם מבינים לבד אתם צריכים יותר ליווי וסיוע ?אני מדגיש שוב שאנחנו מבינים מאוד בעיצוב ולכן חשוב לנו אחת שהיא ממש אלופה ומבינה בתחום
אם תוכלי לכתוב לי בפרטי ורק בפרטי!!! את השם שלה, אני מכירה משהי אלופה שלוקחת ככהאני רוצה להסביר את המטרה שפתחתי את האשכול
אין לי בעיה לשלם לה יותר ממעצבת רגילה כי ממש אהבנו את העבודות שלה
ולכן אני באמת רוצה לדעת כמה לוקחת מעצבת אחרת על עבודה שכזאת
זה יעזור לי שתעלו כאן מחירים לפרויקט כמו שלי של מעצבות פנים ברמה גבוהה (כמובן בלי שמות) כדי שאני יקבל קצת פרופורציות...
לא חושבת שהמדד זה דווקא המחיראני מכירה משהי אלופה שלוקחת סדר גודל של עלויות כזה והיא מוציאה עבודות א' א'
אגב, אם אתם מאוד מבינים בעיצוב לא בטוח שמשהי זולה תספק אתכם!!
אי אפשר לדלג, קולע בול.קחו בחשבון משהו שקורה להרבה כאלו שעובדים עם אף גבוה.
הם מעצבים את הבית שלכם - לתיק עבודות שלהם...
וממילא הרבה פחות קשובים לצרכים שלכם, לרצונות שלכם, לטעם שלכם וכו'.
למרות שאני לא מכיר כלום, אני אומריש לנו דירת גג 75 מ''ר אנחנו מעוניינים להשאיר את הדירה הקיימת להשכרה ולבנות בגג עוד 2 קומות לדירת החלומות שלנו..
קומה א' סלון מטבח וקומה ב' שלושה או ארבעה חדרי שינה
עשינו הרבה בירורים על אדריכלית ומעצבת פנים עד שהגענו לאחת ממש חזקה בתחום ראינו כמה פרויקטים שלה והיא אלופה ברמות
ישבנו איתה להצעת מחיר והיא דורשת לא פחות מ72 אל''ש
זה נשמע לכם הגיוני?
סיימנו לאחרונה ב"ה פרויקט דומה עם מס' מטרים כמעט זההיש לנו דירת גג 75 מ''ר אנחנו מעוניינים להשאיר את הדירה הקיימת להשכרה ולבנות בגג עוד 2 קומות לדירת החלומות שלנו..
קומה א' סלון מטבח וקומה ב' שלושה או ארבעה חדרי שינה
עשינו הרבה בירורים על אדריכלית ומעצבת פנים עד שהגענו לאחת ממש חזקה בתחום ראינו כמה פרויקטים שלה והיא אלופה ברמות
ישבנו איתה להצעת מחיר והיא דורשת לא פחות מ72 אל''ש
זה נשמע לכם הגיוני?
ובטח משתיהם ביחד לא הגעתם לסכום הזהסיימנו לאחרונה ב"ה פרויקט דומה עם מס' מטרים כמעט זהה
בררנו הרבה על אדריכליות ומעצבות
וקיבלנו מגוון של הצעות מחיר, גם מתותחיות,
האמת שאף אחת מהן לא הגיעה לסכום כזה.
בסופו של דבר עשינו צעד שהתברר כחכם במיוחד (וגם יצא זול יותר):
לקחנו 2-
אדריכלית שמומחית בתכנון, ניצול חללים ופתרונות מבריקים, היא תכננה את הבניה והחלוקה,
ומעצבת שקיבלנו עליה המלצות חמות והתחברנו לסגנון, והיא עיצבה את הדרוש עיצוב.
בסיכומו של פרויקט הרווחנו מכל אחת את המקסימום שלה.
ממליצה על שתיהן בחום.
@דבורי דייטש , אדריכלית
@תמר רנד , מעצבת פנים
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: