ומה עושים?נתקלתי בזה יותר מפעם אחד
ומה עושים?נתקלתי בזה יותר מפעם אחד
אם רק אחד מבני הזוג אזרחי ארה"ב ומגישים את הדו"ח על שניהם אין זכאות למענק הקורונה,שאלה חשובה!
אני בתהליך לעשות אזרחות לילדי בעיקרון הייתי אמור להיות ממש בימים אלו באמריקא לצורך זה אבל הקרונה...
תכלס כעת רק אני אזרח וזכאי למענק ובאם אני ידווח אני יצטרך גכ לשלם מס אמריקאי בערך 200$
שאלתי היא אם כעת ילדי עדיין לא אזרחים ואין לדעת כרגע מה יהיה מתי יהיו טיסות ומתי אני יוכל לעשות להם אזרחות ונכון לכעת אף פעם לא הגשתי דוחות שנתיים, האם כדאי בשביל המענק הזה להכנס ללוע האמריקי ולהגיש את הדוח של 2019 ?
או שכל זמן שלא בטוח שעשיתי ואני מרוויח מהם 1400$ לילד כל שנה לא להגיש?.
אודה לתשובות ברורות מידע.
תודה רבה
שימי לב שבארה"ב כותבים את התאריך חודש/יום/שנה לאומת הארץ שזה יום/חודש/שנהומה עושים?
בקישור הזה בודקים את הסטטוס של התשלומים, זה לא המקום לשינוי נתונים.איך אני מעדכן החשבון בנק שלי כדי לקבל המענק של 1200 דולר בבנק במקום צ'ק ניסיתי בקישור של direct deposit https://www.irs.gov/coronavirus/get-my-payment וזה אומר לי שהפרטים לא אותו דבר כמו ה1040 שלי ואני לא מבין למה, זה בדיוק כמו שכתבתי שמה
מישהו יכול לעזור לי בזה
תדה
זה אמרו להיות גם לעדכן חשבון בנק עם אין וחוץ מיזה אני מכניס את הפרטים ואומר לי שזה לא נכון מה עושים?בקישור הזה בודקים את הסטטוס של התשלומים, זה לא המקום לשינוי נתונים.
לפי מה שכתבתם בהודעה הראשונה, אתם הגשתם דוח מס (1040), באותו דוח מילאתם פרטי חשבון בנק ?זה אמרו להיות גם לעדכן חשבון בנק עם אין וחוץ מיזה אני מכניס את הפרטים ואומר לי שזה לא נכון מה עושים?
ריך חשבון בארה"ב א"א לקבל את הכסף לחשבון בישראל, לישראל שולחים בצ'קאיך אני מעדכן החשבון בנק שלי כדי לקבל המענק של 1200 דולר בבנק במקום צ'ק ניסיתי בקישור של direct deposit https://www.irs.gov/coronavirus/get-my-payment וזה אומר לי שהפרטים לא אותו דבר כמו ה1040 שלי ואני לא מבין למה, זה בדיוק כמו שכתבתי שמה
מישהו יכול לעזור לי בזה
תדה
תבטל את הסימון של קבלת הודעת אימות,ואם אין? אין אפשרות להגיש?
תעדכן את תאריך ההגשה,עשיתי לחברה והוא נותן לי בשגיאה שיש בעיה בתאריך לידה ,ובדקתי וזה נכון מה עושים?
נתקלתם פעם בתופעה הזאת!!!!!!
שגיאה
תאריך הלידה של משלם המס העיקרי, בשלב 2, סעיף 4, אינו תואם את רשומת מס הכנסה.
פיתרון
הקפד להזין את תאריך הלידה הנכון, בפורמט הנכון, במרחב הנכון.
מס הכנסה מקבל מידע על תאריך הלידה (DOB) מהמינהל לביטוח לאומי (SSA). עדכונים מתרחשים באופן קבוע; עם זאת, עד כמה שרשומי מס הכנסה מתעדכנים.
אנא התקשר ל- SSA בטלפון 800-772-1213 כדי לקבוע אם SSA מציג את DOB הנכון.
אם הרשומות שלהם תואמות את ה- DOB שהזנת, תצטרך לקבוע אם ברצונך לחכות עד שהעדכון יתרחש ויועבר שוב או לדואר בתמורה שלך.
גלול מטה והזן את התאריך הנוכחי ("התאריך של היום"). התאריך של היום הוא היום בו אתה מתכוון להגיש מחדש את ההחזרה. כמו כן, אם אתה מבצע תשלום אלקטרוני עליך לתארך מחדש את החלק הזה.
שלח את הדואר האלקטרוני שלך בחזרה.
את עצמאית? אם לא למה צריך לשלם 200$שאלה חשובה!
אני בתהליך לעשות אזרחות לילדי בעיקרון הייתי אמור להיות ממש בימים אלו באמריקא לצורך זה אבל הקרונה...
תכלס כעת רק אני אזרח וזכאי למענק ובאם אני ידווח אני יצטרך גכ לשלם מס אמריקאי בערך 200$
שאלתי היא אם כעת ילדי עדיין לא אזרחים ואין לדעת כרגע מה יהיה מתי יהיו טיסות ומתי אני יוכל לעשות להם אזרחות ונכון לכעת אף פעם לא הגשתי דוחות שנתיים, האם כדאי בשביל המענק הזה להכנס ללוע האמריקי ולהגיש את הדוח של 2019 ?
תודה רבה
אני יכול להפנות אותך למישהו שמתעסק בזה ותוכל לשאול אותו [רק אם תמלא דרכו- זה מישהו רציני שעוסק בהתאזרחות דוחו"ת מס וכו' כך שאין לו כ"כ זמן פנוי סתם לענות לשאלות] <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>שאלה חשובה!
תודה רבה
לא היה אופציה להכניס פרטי חשבון בנק עשיתי את זה דרך האינטרנטלפי מה שכתבתם בהודעה הראשונה, אתם הגשתם דוח מס (1040), באותו דוח מילאתם פרטי חשבון בנק ?
איפה הסימון הזה עומד?תבטל את הסימון של קבלת הודעת אימות,
ואל תמלא שום מספר זה עובר מצויין,
עשיתי את זה כמה פעמים בהצלחה
תעמוד על המקום של הקשת מס' טל' וזה יצוץ לך בלשונית מתחת,בהצלחהאיפה הסימון הזה עומד?
צצה לי שורה מתחת ובלון בצד אבל אין לי אפשרות לסמן וי או איקס, מה עושים?תעמוד על המקום של הקשת מס' טל' וזה יצוץ לך בלשונית מתחת,בהצלחה
יש לי חשבו בארצה"ב אבל לא מצליח לעדכן החשבון בקישור של direct deposit כתוב ל שהניתונים שונים ממה שי להם במארכת ואני הכנסתי בדיוק מה שיש ב1040צ
ריך חשבון בארה"ב א"א לקבל את הכסף לחשבון בישראל, לישראל שולחים בצ'ק
בהצלחה
יש שם נקודת סימון עם V אוטומטי על אימות מס' הפלא' תבטל את הסימון הזה ואז הכל אמור לעבודצצה לי שורה מתחת ובלון בצד אבל אין לי אפשרות לסמן וי או איקס, מה עושים?
ותודה ענקית על העזרה
שלשה חשבונות הכוונה, למי שיש לו על שמו כמה חשבונות בנק, שיכול לבקש לחלק את הכסף, ושיגיע חלק מהכסף לחשבון זה וחלק לחשבון אחר, והמקסימום זה 3 חשבונות.[QUOTE = "חני 25, פוסט: 7633406, חבר: 43235"]
באתר של רשות המיסים IRS כתוב ככה:
ההפקדה שלך צריכה להיות מופקדת ישירות בחשבונות שהם על שמך ; שם בן / בת הזוג שלך או שניהם אם זה חשבון משותף. לא ניתן להפקיד לא יותר משלושה החזרים אלקטרוניים בחשבון פיננסי יחיד או בכרטיס חיוב ששולם מראש. נישומים החורגים מהמגבלה יקבלו הודעת מס הכנסה והחזר נייר.
[/ציטוט]
ע"ז כבר אמר לי מישהו איך אפשר שלוש על חשבון של בעל ואשה- משהו מוזר בכל זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: