זה מה שאני מנסה לברר פה.יש לכם אפשרות להכנס לזה ולשנות את הטופס, לבקש תיקון ?
זה מה שאני מנסה לברר פה.יש לכם אפשרות להכנס לזה ולשנות את הטופס, לבקש תיקון ?
טופס של מה זה איפה הקישור שלו [אולי צריך לשאול את מעניינים מאיפה זה?]קבלתי במייל:צפה בקובץ המצורף 646918
האם זה נכון?!
תיכנסי שוב לטופס תשני ותשלחי אני מקווה שזה יעבור ויתעדכן אם לא אז תכתבי [יתכן שאוכל לשאול מישהו אם הוא יכול לסדר את זה אבל יכול להיות שהו איקח ע"ז כסף כך שעדיף לנסות לבד (לשיקול דעתך)]שאלה דחופה:
הגשתי כבר את הטופס והוא התקבל בהצלחה, ועכשיו גיליתי שסימנתי בטעות 'תלוי', מה שיגרום לי לאבד את הזכאות.
מישהו יודע האם וכיצד ניתן לתקן את הטופס לאחר שהתקבל?
אפשר לפדות גם בציינגאשתי אזרחית ארה"ב
כבר הגשתי תביעה
השאלה היא: איך נפקיד זאת בבנק כשזה על שם נעוריה לפני הנישואין?
אם הכוונה לטלפון בעת הרישום לאתר עקפתי את זה ולא רשמתי כלוםרק אני נתקלתי בבעיה של מס הטלפון?
כן אבל האתר לא נותן לי להתקדם בלי לכתוב את המס'אם הכוונה לטלפון בעת הרישום לאתר עקפתי את זה ולא רשמתי כלום
טעות בהבנה, מדובר במשהו אחרמתי התאריך האחרון להגשה?
מישהו טען לי שרשום שהיום ואינני רואה דבר כזה באתר של רשות המס בארה"ב
זה סתם קשקוש?
שיניתי, אבל לא מאפשר לי לשלוח שוב את הטופס כיוון שהוא התקבל כבר.תיכנסי שוב לטופס תשני ותשלחי אני מקווה שזה יעבור ויתעדכן אם לא אז תכתבי
בפאג"י אמרו לי שאפשר עם ת.ז. שמופיע שם שם נעוריםאשתי אזרחית ארה"ב
כבר הגשתי תביעה
השאלה היא: איך נפקיד זאת בבנק כשזה על שם נעוריה לפני הנישואין?
תודהבפאג"י אמרו לי שאפשר עם ת.ז. שמופיע שם שם נעורים
מה שאני הבנתי שבחשבון בנק רגיל גובים על פדיון הרבה עמלה ולכך עדיף צ/ק אלא א"כ יש לך חשבון באמריקהאגב ידוע לך אם צריך לפתוח חשבון מטח בשביל זה או חשבון רגיל?
לא מדיוק בכלל.טעות בהבנה, מדובר במשהו אחר
לכל השואלים, תאריך האחרון להגשה זה:
15/04/2024
(בעוד כ-4 שנים, מהיום)
תחכי שזה יכתוב שיש בעיהשיניתי, אבל לא מאפשר לי לשלוח שוב את הטופס כיוון שהוא התקבל כבר.
מדויק מאוד, הכסף לא הולך לשום מקוםלא מדיוק בכלל.
הם התחילו לשלוח את הצ'קים רק בשבוע האחרון, והתחילו עם אלה שמדווח אצלם הכנסות נמוכותמישהו כבר קיבל את המענק בצ'יק פה בארץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: