ממוני כמוךאשמח גם לשמוע
אני אזרח ובניי לא אזרחים האם אני מקבל מענק
בטוח שממלאים ככה את הכתובת?מצורף בזה המדריך לתועלת כולם.
כתוב בדף הראשון לא למלא מס' טלפון, והוא לא נותן לי להתקדם בלי מילוי מס' טלפון אבל הוא טוען שהמס' שמלאתי לא תקנימצורף בזה המדריך לתועלת כולם.
לפי מיטב ידיעתי תצטרכו להגיש כל שנה דוח שנתי. במידה ולא תגישו כל שנה ותרצו יום אחד להעביר את ילדיכם לאזרחות אמריקאית - זה לא ילך כ"כ בקלות.השאלת מיליון הדולר:
מי שלא הגיש אף פעם ולא מתכון להגיש
האם שיגיש עכשיו למענק הקורונה אח"כ זה ידרוש ממנו משהו??
לפי מיטב ידיעתי תצטרכו להגיש כל שנה דוח שנתי. במידה ולא תגישו כל שנה ותרצו יום אחד להעביר את ילדיכם לאזרחות אמריקאית - זה לא ילך כ"כ בקלות.
למה?אז נכון לעכשיו עדיף להפסיד ולא להגיש?
נצטרך לשלם מיסים -לא?למה?
מה אכפת לך לדווח כל שנה?
בדרך כלל לאנצטרך לשלם מיסים -לא?
ב. החשבון חייב להיות רשום על שם מבקש המענק.ב. האם חשבון של קרוב משפחה באמריקה יכול לעזור? זה לא אמרו להיות ישירות למבקש?
ג. צריך דווקא מישהו מקצועי שיעשה זאת, או שאפשר להסתדר לבד?
תודה מראש
ואם אין לי תכנית להעביר את הילדים להיות אזרחי ארה"ב אז אין שום בעיה?לפי מיטב ידיעתי תצטרכו להגיש כל שנה דוח שנתי. במידה ולא תגישו כל שנה ותרצו יום אחד להעביר את ילדיכם לאזרחות אמריקאית - זה לא ילך כ"כ בקלות.
מה זה ממש הרבה?בדרך כלל לא
מלבד במקרה שאתם מרוויחים ממש הרבה
ברוב הפעמים, אדרבה, תוכלו לקבל החזרי מס הכנסה שלילית כל שנה, ואולי אפילו יותר מהמענק הנוכחי.
מי אמר?לפי מיטב ידיעתי תצטרכו להגיש כל שנה דוח שנתי. במידה ולא תגישו כל שנה ותרצו יום אחד להעביר את ילדיכם לאזרחות אמריקאית - זה לא ילך כ"כ בקלות.
אם אני זוכר נכון טראמפ העלה את החזרי המס ל-1400$ שנתימה זה ממש הרבה?
17 כמדומנימאיזה גיל אפשר לקבל על מבוגרים ???????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: