תודה רבה על העזרה.יש שם נקודת סימון עם V אוטומטי על אימות מס' הפלא' תבטל את הסימון הזה ואז הכל אמור לעבוד
מצורף צילום מסך של החלק הזה
תודה רבה על העזרה.יש שם נקודת סימון עם V אוטומטי על אימות מס' הפלא' תבטל את הסימון הזה ואז הכל אמור לעבוד
אתם בטוחים בזה שבעיקרון אבא וכל הילדים שלו יכולים לקבל את ההחזר שלהם לאתו חשבון אפ' הם יותר מ3 אנשים? באתר שלהם משמע שזה לא כך אלא עד 3 אנשים לכל חשבון ותוב שהם יודעים שזה ישפיע על משפחות שיש להם חשבון אחד על שם של כולם והם לא יכלו לקבל את ההחזר שלהם כולם לאותו חשבוןשלשה חשבונות הכוונה, למי שיש לו על שמו כמה חשבונות בנק, שיכול לבקש לחלק את הכסף, ושיגיע חלק מהכסף לחשבון זה וחלק לחשבון אחר, והמקסימום זה 3 חשבונות.
זה קישור לעדכן חשבון בנק לקבל המענק של הוירוס רק למי שלא מדווח 1040 כל שנה ולא חייב לדווח[QUOTE = "הוא, פוסט: 7635866, חבר: 35231"]
תודה רבה על העזרה.
[ATTACH = מלא] 646286 [/ ATTACH]
[/ ציטוט]
מאיפה זה אני רואה תמיד את זה: [לא הצלחתי להעלות]
מצו"ב קישור https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/createaccount
ילדים מעל גיל 17 שרוצים שישלחו הכסף לחשבון של ההורים אז משמע מהאתר שרק עד 3 אנשים יכולים לקבל החזר לאותו חשבוןלא הבנתי את השאלה
על מי רשום חשבון הבנק? על שם ההורים? על שם הילדים?
איזה ילדים? ילדים שמדווחים בעצמם? או ילדים שמדווחים בטופס של ההורים?
בעקבות העובדה שההדרכה אינה מתאימה למאה אחוז מהאנשים וחששתי שיסתבכו איתה הורדתי אותה אם תשלח בקשה למדריך [בפירוט] אשלח לך אותה בעז"ה כשיהיה לי זמן@MERS1 שלחתי מייל ריק על מנת לקבל הדרכה למילוי הטופס אך קיבלתי מייל חוזר אוטומטי ללא ההדרכה.
אשמח להבין למה. תודה רבה
כתוב את זה שחור על גבי אפור, בשורה מתחת לזה.קבלתי במייל:צפה בקובץ המצורף 646918
האם זה נכון?!
אין לי כח לתרגםכתוב את זה שחור על גבי אפור, בשורה מתחת לזה.
ויש איך לתקן את זה לאחר הגשת הדו"ח?כתוב את זה שחור על גבי אפור, בשורה מתחת לזה.
אם מישהו הצהיר עליכם בדוח החזר מס, לא תהיו זכאים למענק.אין לי כח לתרגם
תוכלו לתרגם לי?
אני רק קורא אנגלית.ויש איך לתקן את זה לאחר הגשת הדו"ח?
לפי התרגום הזה הסימון עדיין לא מונע את קבלת המענק.אם מישהו הצהיר עליכם בדוח החזר מס, לא תהיו זכאים למענק.
@MERS1 זה בדיוק זה רק בעמוד הבא[QUOTE = "הוא, פוסט: 7635866, חבר: 35231"]
תודה רבה על העזרה.
[ATTACH = מלא] 646286 [/ ATTACH]
[/ ציטוט]
מאיפה זה אני רואה תמיד את זה: [לא הצלחתי להעלות]
מצו"ב קישור https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/createaccount
אבל אחרי ההצהרה, אני נוטה להאמין שכדבר ראשון הטופס יקבל דחיה.לפי התרגום הזה הסימון עדיין לא מונע את קבלת המענק.
רק אם מישהו אחר דיווח על המבקש כתלוי.
הטופס התקבל בהצלחה ברשות המסים למרות הסימון.אבל אחרי ההצהרה, אני נוטה להאמין שכדבר ראשון הטופס יקבל דחיה.
יש לכם אפשרות להכנס לזה ולשנות את הטופס, לבקש תיקון ?הטופס התקבל בהצלחה ברשות המסים למרות הסימון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: