תלוי בהרבה נסיבותבלי קשר למענק אם ההורה(רק אחד) עם אזרחות -יליד ארהב.
איך עושים אזרחות לילדים קטנים?צריך לטוס?.
ומה מקבלים כשהילדים אזרחיים??
תודה על כל מידע.
רק על שמך, מחשש שמישהו משתמש בשם שלך בגנבההאם חשבון הבנק אמור להיות על שם מבקש הבקשה
או שאני יכול לעשות את זה על שם של חבר ? או של אח שלי ?
1400 $לשנה כן?תלוי בהרבה נסיבות
באופן כללי, אפשר לקבל $1,400 לכל ילד
מי שאני מפנה אליו לנילוי בקשות למענק עוסק גם בהגשת דוחו"ת להחזר מס וכן בעזרה לאזרחות וכדומה1400 $לשנה כן?
ואיפה עושים את זה??מישהו יודע כמה עולה לעשות את זה??
מידיעה לא חייב להיות על שמך!רק על שמך, מחשש שמישהו משתמש בשם שלך בגנבה
אחרת לא תוכלו לקבל
בכל מקרה אים העברות בנקאיות לישראל כך שתוכל לקבל את הכסף כמוני וכמו עוד רבים בצ'ש שישלח אליך בהמשך [מתי וכו' דובר כא בקצרה בעבר]בבנק שאני מנהל את החשבון לא יודעים בכלל שאני אזרח אמריקאי כדי לחסוך הרבה כאב ראש, האם יש דרך לקבל את המענק לא לחשבון שלי, ואיך.
מה דעתכם להתאגד על מנת להוזיל עלויות של הרו"ח וכו'???????????????????????
היכן בטופס צריך להצהיר זאת? לא נתקלתי בזה.ואני הצהרתי שאין לי הכנסות
צריך לטוס פעם אחת כדי לרשום אותם כאזרחים. ולתת דוח שנתי כל שנה ומקבלים סכום מסויים על כל ילד תלוי בגובה המשכורת ובתנאים נוספים.בלי קשר למענק אם ההורה(רק אחד) עם אזרחות -יליד ארהב.
איך עושים אזרחות לילדים קטנים?צריך לטוס?.
ומה מקבלים כשהילדים אזרחיים??
תודה על כל מידע.
משיו מוכן לעזור לי? אין לי אפשרות להתקדםכתוב בדף הראשון לא למלא מס' טלפון, והוא לא נותן לי להתקדם בלי מילוי מס' טלפון אבל הוא טוען שהמס' שמלאתי לא תקני
צריך מספר טלפון אמריקאימשיו מוכן לעזור לי? אין לי אפשרות להתקדם
בין אם אני עושה קידומת +972 או 016+972 לא נותן לי להתקדם וכותב:
Phone
Please enter a valid phone number including area code
ואם אין? אין אפשרות להגיש?צריך מספר טלפון אמריקאי
תבקש מחבר, מקרוב משפחהואם אין? אין אפשרות להגיש?
תודה אבל אין.תבקש מחבר, מקרוב משפחה
באתר של רשות המיסים IRS כתוב ככה:מידיעה לא חייב להיות על שמך!
נתקלתי בזה יותר מפעם אחדעשיתי לחברה והוא נותן לי בשגיאה שיש בעיה בתאריך לידה ,ובדקתי וזה נכון מה עושים?
נתקלתם פעם בתופעה הזאת!!!!!!
שגיאה
תאריך הלידה של משלם המס העיקרי, בשלב 2, סעיף 4, אינו תואם את רשומת מס הכנסה.
פיתרון
הקפד להזין את תאריך הלידה הנכון, בפורמט הנכון, במרחב הנכון.
מס הכנסה מקבל מידע על תאריך הלידה (DOB) מהמינהל לביטוח לאומי (SSA). עדכונים מתרחשים באופן קבוע; עם זאת, עד כמה שרשומי מס הכנסה מתעדכנים.
אנא התקשר ל- SSA בטלפון 800-772-1213 כדי לקבוע אם SSA מציג את DOB הנכון.
אם הרשומות שלהם תואמות את ה- DOB שהזנת, תצטרך לקבוע אם ברצונך לחכות עד שהעדכון יתרחש ויועבר שוב או לדואר בתמורה שלך.
גלול מטה והזן את התאריך הנוכחי ("התאריך של היום"). התאריך של היום הוא היום בו אתה מתכוון להגיש מחדש את ההחזרה. כמו כן, אם אתה מבצע תשלום אלקטרוני עליך לתארך מחדש את החלק הזה.
שלח את הדואר האלקטרוני שלך בחזרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: