התייעצות מעניין לשמוע מה דעתכם, דירה למשתכן בעמנואל

הנדלניסט

משתמש פעיל
הפרויקט הייתה תקועה כי מצאו שם קו חשמל והתעכב חצי שנה
כרגע הפרויקט לאחר מכרז קבלנים והתחילו לעבוד שם
ייפתח שם במרכז סניף יש חסד וקופת חולים כללית שכרו שם 600 מ"ר וגם קופת חולים מכבי סגרו שם על כמה מאות מ"ר
כמו כן שכרו שם מאפיה וחנות פיצוחים ובשלבים מתקדמים לסגירה של אחד מרשתות הביגוד הגדולים במגזר החרדי על 250 מ"ר.
מעבר לזה יש עוד מרכז מסחרי בעמנואל שקיבל היתר בניה ממש לאחורנה צמוד לאתר יבנה ושכונת הדר עמנואל וברובע ג' יש לחברת אפי קפיטל שם 1,600 מ"ר מסחרי

צ.צ.

משתמש פעיל
מישהו יודע באיזה גודל בערך הדירות של ההגרלה האחרונה במתחם אפי קפיטל (הגרלה 2234) לי יצא בתבע שבקומות א ב זה בערך 110 מטר ובקומה ג יש עוד גג בנוי של 25 מטר .
כך היה נראה לי מעמוד 7 וכו'
האם זה נכון

קבצים מצורפים

• הוראות תבע עמנואל.pdf
    KB 437.6 · צפיות: 49

הבוטח בהשם

משתמש מקצוען
@צ.צ.
באיזו הגרלה זכית?
בהוראות התב"ע אפשר גם לראות על ההגרלה בה אני זכיתי- טרקלין
ועוד שאלה מה הם המספרים שם...
יש לך מושג איפה כל מספר ממוקם בשטח??

הנדלניסט

משתמש פעיל
לגבי תעסוקה בישוב עדיין לא מרגישים מחנק ולכן היו יוזמות של כל מיני מרכזי שירות וטלפניות שבדקו את הנושא על לפתוח בישוב וגילו שרוב הנשים בישוב מסדרים בעבודה ומי שלא עדיין לא הגיע למצב שירצו לעבוד בעבודה הזאת. כמו כן המעונות באזור משלמים 40 ש"ח לשעה ואין קופצים על התפקידים

זוכה

משתמש חדש
הבנתי שיש המון פרסומים בישוב על הפרוייקט של אפי קפיטל אבל אני לא רואה דבר כמו שמדברים על זה בהתלהבות.
מי שגר בישוב יכול אולי לשלוח משהו רישמי מהמועצה או אולי פרסום או הדמיה של הבניין/דירות, כמה קומות?

צ.צ.

משתמש פעיל
@צ.צ.
באיזו הגרלה זכית?
בהוראות התב"ע אפשר גם לראות על ההגרלה בה אני זכיתי- טרקלין
ועוד שאלה מה הם המספרים שם...
יש לך מושג איפה כל מספר ממוקם בשטח??
משום מה רק עכשיו אני שם לב לשאלה ששאלת לגבי הזכיה שלך. ואני מנסה לענות כפי הבנתי אך בלי אחריות על נכונות הדברים:

אני מצטט כאן מתוך הוראות התבע:
1683613633532.png

אני חושב שפיסקא זו מתייחסת למתחמים של ארשין.
הדרך שבה אני מבין את הענין:
עיין במפת המתחמים, מסומן שם על כמה מתחמים של ארשין ויש שם על כל מגרש מספרים שקצת קשה לראותם אך אפשר לראותם טוב יותר כשמגדילים את הדף, וכן במפות האחרות יש מספר על כל מגרש, ולפי מספרים אלו אני מסתכל בהוראות התבע ורואה כמה אפשרויות הבניה במגרשים אלו.
(שים לב שבמפה השחור לבן שכוללת מוסדות ציבור השטח שלך מופיע למטה.
במקרה שלך אני חושב שלארשין יש את המתחמים 92 עד 10 שנראים דוקא מעולים מבחינת שכרגע אין שום בנין שמסתיר להם את הנוף, ושם מופיע השטח שלהם.
(תכסית הכונה האפשרות לבנות בקרקע, לדוגמא אם המגרש הוא 100 מטר ויש במגרש זכות בניה בעקרון של 50 מטר והתכסית היא 30 אחוז, מותר לבנות בקומת קרקע רק 30 מטר, ועוד 20 מטר בקומה שניה וכו'.)

קבצים מצורפים

• מפת מתחמים עמנואל.png
    מפת מתחמים עמנואל.png
    1.2 MB · צפיות: 42
  • מפה עמנואל.pdf
    1.6 MB · צפיות: 35
  • מפת עמנואל כולל מוסדות ציבור.pdf
    2 MB · צפיות: 42
נערך לאחרונה ב:

הנדלניסט

משתמש פעיל
הבנתי שיש המון פרסומים בישוב על הפרוייקט של אפי קפיטל אבל אני לא רואה דבר כמו שמדברים על זה בהתלהבות.
מי שגר בישוב יכול אולי לשלוח משהו רישמי מהמועצה או אולי פרסום או הדמיה של הבניין/דירות, כמה קומות?
איזה שאלות יש לכם על הפרויקט הזה?
כרגע יש שם 2 פרויקטים
קוטג'ים שהם לקראת אכלוס ונותרו שם קוטג'ים אחרונים
פרויקט בניה רוויה של 5/6/7/8 חדרים ב10 בניינים גודל בניין 6-20 דיירים אכלוס עוד שנה
הבניה שלהם מאד ברמה וכל מי שנכנס לעמנואל רואה את המהירות ואת הרמה שלהם בעין

צ.צ.

משתמש פעיל
משום מה רק עכשיו אני שם לב לשאלה ששאלת לגבי הזכיה שלך. ואני מנסה לענות כפי הבנתי אך בלי אחריות על נכונות הדברים:

אני מצטט כאן מתוך הוראות התבע:צפה בקובץ המצורף 1371527
אני חושב שפיסקא זו מתייחסת למתחמים של ארשין.
הדרך שבה אני מבין את הענין:
עיין במפת המתחמים, מסומן שם על כמה מתחמים של ארשין ויש שם על כל מגרש מספרים שקצת קשה לראותם אך אפשר לראותם טוב יותר כשמגדילים את הדף, וכן במפות האחרות יש מספר על כל מגרש, ולפי מספרים אלו אני מסתכל בהוראות התבע ורואה כמה אפשרויות הבניה במגרשים אלו.
(שים לב שבמפה השחור לבן שכוללת מוסדות ציבור השטח שלך מופיע למטה.
במקרה שלך אני חושב שלארשין יש את המתחמים 92 עד 10 שנראים דוקא מעולים מבחינת שכרגע אין שום בנין שמסתיר להם את הנוף, ושם מופיע השטח שלהם.
(תכסית הכונה האפשרות לבנות בקרקע, לדוגמא אם המגרש הוא 100 מטר ויש במגרש זכות בניה בעקרון של 50 מטר והתכסית היא 30 אחוז, מותר לבנות בקומת קרקע רק 30 מטר, ועוד 20 מטר בקומה שניה וכו'.)
תיקון טעות:
כתבתי בטעות מתחמים של "ארשין", אבל התכוונתי למתחמים של "טרקלין" שעליהם היתה השאלה (זה 3 מתחמים)
האם המידע עזר?

291

משתמש מקצוען
קראתי פה על וועדה להגבלת מחירים.
לדעתי זהו תהליך לא הוגן כלפי בעלי הדירות שם.
תשאלו את אלו שקנו בערד ורצו לעבור דירה, והתברר להם שאין להם אפילו סכום ראשוני לדירה על נייר בעיר שלא נבנתה...
תנו לשוק לעשות את שלו!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה